ONS 28 MARS 2012.

Helluu!

Först vill jag bara säga att jag är jääävligt irriterad! Att folk inte fattar när man säger en sak en gång, visst då kan man säga det två gånger. Men faan inte 570 000 gånger utan att personen fattar? Seriöst vad fan är det för fel på folk ibland? Du är du och jag är jag. Bara för att du gör så, så gör inte jag det. Nog om det här.

 

Igår åkte jag till Norrköping en sväng. Drog till stan och käkade med min älskade mamma och min älskade bästavän josefine. Tiden gick fortare än x2000 typ, så jag kidnappade josse och släpade hem henne till mormor. Kl 8 gick vi upp och käkade frukost och duschade samt fixade oss. Sen drog vi vidare till Linköping för att käka, fika och kolla runt lite. Josse var extreeemt övertrött så jag ville bara lämna henne i någon gränd eller något, men gjorde aldrig det, inte den här gången iallafall. Nu sitter jag hos Suss och Tony i Mjölby. Kollade nyss på Big Brother, men det var ganska så kefft idag faktiskt. Juste, jag va på körskolan i ca 4 timmar idag med. Lärorikt meeen så tråkigt! Vill bara plugga sönder så jag får det där kortet snart så mormor blir glad haha. Två veckor +- någon dag, tills jag fyller nu. det går förbannat segt nu. Men men, jag får ha tålamod ett tag till. 

Är verkligen jätte trött. Men vill kolla på film.. Men har ju bara en massa serier i den här datorn. Får se hur det blir med det. Jag vill gärna att någon gör en lite gullig header till mig med, för jag är ju för lat för att göra det själv. Hihi! Men heeeejdååå nu ska jag soova! 🙂 Puss

/ JSL

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *