TOR 29 MARS 2012 DEL 1

Godmorgon! 

Sitter och dricker morgonkaffe med Suss nu. Snart måste jag slita mig från datorn om vi ska iväg till Linköping i god tid. I natt runt halv 5 ringer josefine som en galning från någon nummer som jag inte hade inlagt. Jag såg det inte förns jag vaknade nyss då, men fick skapligt panik. Trodde hon blivit våldtagen eller nått. Jag sa till henne senast i förrgår att inte dricka så snabbt och inte så mycket sprit, men hon lyssnade antagligen inte haha. Ne men jag ska inte skratta fan. Börjar bli orolig på riktigt. 

 

Nu måste jag fan fixa mig så vi kan åka snart. Vi ska köpa skor, som jag inte har ett ända par.. eller?  Efter Linköping åker jag antingen till mormor eller så följer jag med till Mjölby igen. Funderar på om jag ska sola med. Men hatar ju Mjölbys dåliga horsolarium. Men antar att det får duga. För jag tänker inte åka till Norrköping bar för att sola i bra solarium. OCH NEJ, jag åkte inte dit för att sola sist. Jag var redan där så tänkte att jag kunde sola då med. Och vad fan händer i helgen? På lördag kanske det blir busfabriken med Lina och Liam iallafall, men vill ju festa lite kanske. Men nu måste jag skynda mig haha. Puss!

/ JSL

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *