TORS 29 MARS 2012 DEL 2

shoooooo!

Sitter hos Suss med färg i håret nu, det gick åt helvete, men jag får göra mitt bästa för att försöka fixa det. Vi va ju i Linköping förut, jag fick med mig ett par skor, en tröja, puder och tre hårfärger hem. När vi kom tillbaka till mjölby så skulle jag sola, men det blev ju inte så länge, för jag höll på att svimma för att jag knappt ätit något osv. Imorn blir det fest i Linköping har jag hört, yeeeyyy! Så får ta Lina i örat och dra med henne dit :). Får se om Josse hänger med också. Ska åka till mormor om en stund. kommer somna så fort jag kommer dit känner jag på mig. Fast hon har ju fixat Kanal11 till mig nu, så kanske ska se BB innan jag somnar. Men det kommer jag inte hinna se känner jag. Får se om jag bloggar något mer idag, för som sagt jag as trött. Det här inlägget sög, men jag är fan sämst på det här. Men jag ska göra mitt bästa! 🙂 Puss!

/ JSL

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *