LÖR 31 MARS 2012 DEL 1

HejHej! 

Skulle ju skrivit lite igår hade jag tänkt, men var så jävla arg/sur/irriterad och stressad. Men det lite gulligt folk fick fixa mitt humör. Jag har ett problem, JAG KAN INTE BLI FULL LÄNGRE! Det är fan något fel på mig på riktigt. Irriterande som in i helvete. Men iaf, igår drog jag till Martin först sen drog vi nästan direkt till någon inflyttningsfest nästan exakt vid honom. Det var helt okej där faktiskt. Sen skulle alla till krogen, Och jag är ju så äckligt liten så det va ju bara för mig att traska till tåget och åka hem. Men när jag var på väg till tåget så ringde Jocke och Perna och sa att jag skulle gå tillbaka till dom så skulle vi dra och käka. Så vi drog till McD. Hanna va för full för att komma in på krogen så hon skulle dra och käka med någon brud så länge medans alla va inne på krogen. Men henne tappade dom bort, så vi gick och letade efter henne ett bra tag! Tillslut gav vi upp och gick hem till Perna ist. Perna somnade typ direkt och jag och Jocke satt och kolla på någon konstig jävla film som man inte fattade något av haha. Sen somnade vi. 

Stannade kvar i Linköping några timmar efter jag vaknat. Tror att jag tog 13.24 tåget hem. Så nu sitter jag hos Suss och har precis ätit våfflor och druckit kaffe. Nu är de nog filmdags skulle jag tro. Och ikväll kör jag på en hemmakväll faktiskt. Är skönt att bara ligga i soffan och slappa en lördag ibland. Hörs mer ikväll. Men kommer nog inte ha så mycket att skriva då, eftersom att jag bara ska vara hemma, men får hitta på något! Puss.

/ JSL

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *