LÖR 31 MARS 2012 DEL2

hej igen! 

Har precis vart och handlat med Tony.  Ikväll kommer Stoffes flicka Linn till Suss och ska käka taco med oss. Fun i think. Tänkte dra in till Linköping ikväll igen, men har ingen ork till det. Eller jag kanske drar in en stund, eller fan jag vet inte. jag sa varken skriva ja eller nej haha. Hatar verkligen att lova och sen svika. Så jag lovar aldrig om jag vet att jag inte kommer hålla det. Men iaf, jag fick en idé när jag var och handlade att man kan ha potatisgratäng i tacos! För det går väl? Potatisgratäng funkar till allt ju.  Jaja nu skaj ag hjälpa Sussan med maten hihi. HEJDÅ MINA FINA VÄNNER! Haha vad rolig jag är det är bara en som läser den här bloggen! 😀 Puss.

/ JSL

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *