FUCKK!

Kom precis på att jag glömde att Aprilaprila, och nu är klockan redan över tolv. Alltså är det en ny hordag! OCH DET ÄR FAN 364 DAGAR TILLS MAN FÅR SKÄMTA NÄSTA GÅNG. För det får man ju inte göra annars, för då ljuger man ju. Jävla horballe känner jag just nu.

Vad är det för speciellt med 2a april liksom? Jo nu kom jag på, det är ju då det är 8 dagar tills jag fyller. Men känner att det inte spelar så stor jävla roll längre, Har inget festsug alls. Det är nog fan till och med så att jag hellre kollar på andra som dricker än att dricka själv.. Kan inte ens fatta att jag säger det själv, så mycket som jag och Josse festat det senaste åtet. Men får hoppas att suget kommer tillbaka snarast!!!!!! För övrigt vill jag åka utomlands NUUUU! Eller snart iaf, nu vill jag bara sova………….

/JSL

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *