SNUSKSESSAN = MÄSTERKOCK?

Lovade ju Suss och Tony att jag skulle laga mat i igår, men var så seg så dom fick fixa det själva. Men idag är det  min tur! Så ska fixa lite lax med brieost och potatisgratäng. Och Lina jag vet att du skrattar nu, men jag tröttnar aldrig på potatisgratäng, jag lever fan för det! 😀 Men får se om det blir ätbart för det är ju jag som ska laga det.. 

Har skickat efter lite saker från nelly nu med. Lite smink, nagellack, parfymer, armband, örhängen och en jumpsuit. Får hoppas att det kommer snart för min horparfym är snart slut… Och den jag brukar ha fanns inte där så får köpa den efter jag fyllt. DEN SISTA VECKAN KOMMER GÅ SKIT SEGT! Kommer hinna få gråa hårstrån.

Brb spisen ropar.

/JSL

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *