HUMÖRSVÄNGNINGAR!!

Hejhej. Igår var hela familjen och firade mig hos mormor. Suss, Tony och Stoffe var där med. Mycket mat, många skrett och riktigt mysigt. Kändes helt underbart att få träffa alla på en gång igen. Efter att mormor tvingat i oss 17 ton mat så fick vi dra där ifrån så då åkte jag till fina Lina  och levde rövare som vanligt. Har en känsla av att Dennis (Linas ex) tycker att jag är fel i huvet, så som jag beter mig hos dom.. Jag ska fan skärpa mig. Eller nae det ska jag inte för Lina flyttar ju på torsdag och då jäävlar ska jag göra hennes nya lya till ett helvete och få henne vräkt dirr. BARA FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG LINA! 

Vi skulle egentligen jobbat idag men det blev inte så pga att Linis inte fick tag i Alex. ALLTID när jag verkligen vill jobba så gör vi inte det. Blir fan galen. Vaknade av att Lina låg och kollade på mig as nära, fett skum den där Lina alltså..  

Idag har jag sökt lite sommarjobb och kollat lite lägenheter och så. Har fått för mig att jag vill bo i Linköping nu faktiskt, tror det kommer funka. Imorn ska jag och otroligt jobbiga bajsNina åka till Norrköping för jag ska hämta ut ett paket och hon ska låna mitt löshår som hon kommer bli hängd om hon tar sönder. Vill inte ens låna ut det eftersom att hon är mongo och inte det minsta försiktig. Men hon har ringt 20 gånger om dagen och frågat om hon kan låna det. Så jag får väl offra lite för att få lugn och ro. Juste jag fyller år imorn med! as kul att sitta på ett tåg i flera äckel timmar på min 18årsdag! Usch!

På torsdag ska jag hjälpa Linis att flytta. Får se om det blir tors-klubben med, men det tror jag inte.

Fredag ska jag hjälpa Lina med flytten igen, sen kanske det blir utgång i Linköping.

Lördag ska vi brudar dricka lite hos Lina sen drar vi till Linköping och blir alkoholförgiftade!

SES! 🙂

 

/JSL

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *