BLOGGAT FRÅN MIN MOBIL

Idag har jag vart i Linköping med mamma och mormor, mysigt som  bara den. När vi kom hem så grillade vi igen och det var tusen gånger godare än igår, även fast jag inte gillar kött så mycket. Drog även till Dennis en sväng och skulle kolla på film med han, Nike och bryan. Men vi är ju aldrig så seriösa så satt och kollade på massa sjuka klipp på youtube istället. Är så glad att dom där grabbarna alltid ställer upp när man mår skit. Kom hem runt halv tolv och då la jag mig i badet med ansiktsmask, hårinpackning och hela köret. 

Imorgon börjar helvetets helvete. Dom här två månaderna kommer bli väldigt långa.. 

Nu ska jag gå ut och röka och hämta den där jävla fittgrillen så ingen snor den, för vi bor ju i Norrköping så.. Måste hitta någon bra film med, känns som jag redan sett alla bra och att jag bara ser dom om och om igen nu när folk inte kan göra bra filmer längre. Aja kanske skriver mer imorn, om jag har lust vill säga. 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *