DÖÖD!

Bullarna bakade och tvätten tvättad. Men blev inte så mycke städande för min del idag. Vart mer telefonpratande osv. Men imorn har jag tvättid kl 7. Så får väl städa lite efter det. Har iaf tagit bort alla lakan och skit, men orkar fan inte sätta på nya HAHHA. Är så äckligt trött, även fast jag sitter här med mina älskade redbulls. Sitter och gluttar lite på lägenheter nu. Har hittat en 5a med två våningar som jag är sjukt sugen på. Den ligger typ 50 meter från skolan med så den blir perfekt! Ska tjata lite på mamma. Men jag brukar ju få min vilja igenom så får hoppas att jag får det den här gången med. Men det var ganska många som var intresserade av den, så får se hur det blir. Det är ju inte olagligt att drömma iaf 🙂

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *