TVÄTTA, STÄDA, HANDLA, BAKA!

Snart dags att gå ner till tvättstugan. Frågan är om jag hinner tvätta klart allt på 5 timmar, kanske måste tvätta imorn med. Städa sa jag ju att jag skulle göra med, men det är ett måste. Går fan inte röra sig ens. Halkar på handdukar och slår i solariumet och får blåmärken, DÅ är det dags att ta tag i skiten. Har tänkt att jag ska baka bullar idag med, man måste ju träna lite tills man blir fru och mamma och allt det där. Just nu är jag inte pepp på något av det där. Men det får jag väl ändra på om 10 år eller nått. Har hittat några piller jag kanske ska köpa, för jag är ju så jävla lat så jag orkar ju inte direkt träna. Eller så tränar jag och käkar dom där?? Så får det nog bli. 

 

Igår köpte jag 6 nya kuddar, men jag har ju redan 8, och jag har inte tänkt att jag ska ha 14 st i sängen direkt, så får kasta 4 st. sen ha två till mitt nya överkast som jag köpt. Nu fattas det bara att fixa den där jävla hyllan som snart ramlar ner. Sen bilder till tavlorna. Eller en ny lägenhet… Men det kan jag ju inte fixa på dom här två kommande månaderna iaf….. 

 

HAHAHAH tyckte mormor va lite söt när hon skrev LOL. Skrattade så jag nästan kissa på mig.

 

Slänger även upp den enda låten som får mig glad just nu.


No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *