FREDAG!

Just nu är säkert alla ute och vinglar omkring stupfulla. Eller iallafall onyktra. Medans jag och Lina sitter i soffan med mjukiskläder och kollar på tv. Vi har precis lagat mat för tredje gången idag, så nu väntar vi bara på att den ska bli klar. Vi är inte ens hungriga, men det är bra tidsfördriv.  Skulle ju tvinga Lina att kolla på film förut. Vi började kolla på en bra film sen skulle det vara någon skräck på en annan kanal. Så vi bytte till den för att Lina redan sett den som jag tyckte va bra. Men det går ju inte ens kalla skräckfilmen för skräck? Haha så jävla värdelös. Typ växter som drog as sagta i folk. Skit läskigt.. Men såg iallafall nått avsnitt av en serie som va skaplig förut. Blir att ladda ner den så fort jag kommer till Norrköping.

 

Har bokat Lisebergs grejen nu med. Så den 18e åker jag, Lina, Jocke och Gurra dit. Lina åker allt säger hon så det ska bli upp till bevis. Ska även tvinga Jocke att åka den nya, vad den nu heter. För man måste ju alltid åka dom nya! Är ju inte direkt kul att åka samma år efter år efter år… Nae! Så nu ska ta mig fan alla åka den! 🙂

 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *