WE MISSSSS YOUUU!!!!! <3

Idag vaknade jag av att Liam tryckte upp ett dammsugarrör i nyllet på mig. Så likte med honom i typ två sekunder sen somnade jag om. Då kastar han en kratta och massa bollar på mig istället. Säkert Lina som lurat i honom att han ska väcka mig så varje morgon. Vi har iallafall städat, lagat mat och kollat TV osv. Sen åkte jag till min kära mormor och hon försökte proppa i mig massa mat som vanligt. Men jag och Lina har ju haft matlagnings-helg så jag spyr ju så fot nån nämner mat nu.

Tror att Jeppe börjat märka att Lotta är borta nu med… Man märker på honom at han är orolig och går och letar efter henne hela tiden. Att se han hålla på så gör allt så mycket jobbigare och svårare. Han har till och med vägrat gå ut har mormor berättat. Och om han går ut så springer han bara och letar efter potta och sen springer han in igen.

Nu har jag duschat i 1,5 timmar. AS skönt!! Man kan göra allt i en evighet bara man har musik, har jag kommit på. Men nu när jag skulle föna håret så gick fönen sönder. Mitt hår kommer ju va super snyggt imorn! Får duscha en gång till annars. Nu är det film och sova som gäller. Hörs imorn!

 

Gråter så fort jag tänker på dig. Men kan ändå inte sluta kolla bilder. Saknar och älskar dig så sjukt mycket. Hoppas du har det bra hjärtat mitt!


No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *