GIVMILDA MORMOR!

Var i Mjölby förut för att mormor och jag skulle hämta ut min medicin och köpa pressent till min brors flickvän som fyller år idag. Emil hör ju alltid av sig til mig när han ska köpa något till henne för att jag ska köpa det istället. Men nu har dom vart tillsammans så länge så nu vet jag inte vad man kan köpa till henne längre haha.

Vi gick iallafall in i en affär som gjorde att jag bara vill flytta nuuu! Exakt den inredningen som jag fått upp bild på i huvet om hur jag vill ha det, fanns där. Lina du vet vad jag pratar om. SÅ JAG VILL BARA FLYTTA NU NU NUUU!  Vi hittade iallafall nått till jennifer, och då går jag mot kassan. Då säger mormor att vi måste köpa mer grejer till henne. Så vi plockar på oss massor, typ som om det vore jul? Jag vill fan med fylla år eller bli ihop med min bror.. Euuww, det vill jag inte. Jag bara skoja. Jag vill gifta mig med min mormor :).

När vi väl var klara i den affären så går vi förbi en smyckes affär och mormor stannar självklart. ”Jonna ska du inte ha det här?” Gullig som jag är så svarade jag nej. Men då går hon in i affären och tar två halsband till mig och går till kassan och ska betala. Och då kommer jag på att alla mina navelsmycken har gått sönder så jag får gå runt med min horiga ”FUCK” i naveln. Och det är riktigt pinsamt så köpte en lite bögigare som det står ”LOVE” på istället. Och när vi står och betalar det så hittar hon ett par ringar som hon tycker att jag ska ha så hon köpte dom med. Sen sa jag till henne att jag inte ville gå mer i affärer och att vi skulle åka hem. Men då går hon in i någon guldaffär och kollar på förlovningsringar, det är faktiskt helt sant. Sen säger hon ”Jonna när ska du förlova dig?” Jag börja as garva och gick där ifrån.  Sen gick vi till apoteket för att hämta ut grejer till mig som sagt. Då börjar hon där inne med och bara ”Det här behöver du” ”Sånna har inte du”. Så vi gick ut med grejer för 800 kr där ifrån. Bara för att hon tyckte det va så mycket fel med mig typ.

Åkte till CG med, för det var dit jag skulle egentligen. Så köpte massa hårinpackning och allt sånt där. Köpte även hårfärg så nu ska vi se om jag vågar färga håret till lite mörkare blond. Jag vill, men jag vågar nog inte haha. Köpte även KATTLEKSAKER till våran Chihuahua, för han vägrar ju leka med hundsaker.

Hittade även massa spel som jag SKA köpa. Här är två av dom.

 

Puss och kram, nu ska jag åka till NKPG. Har även hört rykten om att världens bästaste håller hus där just nu. Så får åka hem snabbt och lämna mina grejer och sen dra vidare 🙂

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *