WTF?!

Är hemma i Norrköping nu. När jag kommer till våran parkering så ser jag att min moppe inte står där, så jag går upp till mamma och frågar vart den är. Men hon hade inte rört den så den är alltså stulen. HAHAHA! Helt sjukt. Har inte rört den på över ett år för att den vart stulen då. Polisen hittade den i strömmen här i Norrköping. Och då hade den bara vart här i högst 3 dagar. Har folk här inget liv eller? Den var iallafall helt trasig så fattar inte varför någon tog den nu. Och hur? Den hade fan kedjelås osv. Så den här gången garvar jag bara faktiskt åt det. Den var typ så trasig den bara kan bli. Plus att mormor tjatar om att jag skulle skicka in den någonstans för att få den fixad. Men jag vill inte köra omkring på nån jävla moppe. Så hon sa istället att jag skulle köra den till skroten så den slipper stå här utanför. Så jag tackar den/dom som tog den så slipper jag köra henne till skroten haha.

 

Har vart lite hurtig idag och gått PW till Dennis eftersom att min coola vän Paulina var där. Tappade dock mina cigg på vägen dit. Hann och röka en och sen tappade jag dom. Helt önödigt. Just då önskade jag att jag tappat mina nycklar istället. Men nu när jag tänker efter så kanske det var en dum tanke haha. När jag kom hem igen så hadej ag redan bestämt vad jag skulle laga för mat. Men när jag kommar i kylen så finns det ingen mjölk! WTF, hur fan skulle jag kunna laga mat då?? Börjar skrika och lite så där. Och då säger Peter att jag ska gå till donken och köpa mat till honom och att jag kunde köpa nått åt mig med då. Men jag tränade ju idag då vill jag ju inte äta flöt.. Men sen kom vi på att dom har mjölk på donken. Så en glad Jonna går dit. Men nae mjölken va ju slut. Så nu har jag ångest för att jag ätit flöt :(. På tal om flöt så fick jag ännu mer bantningspiller på posten idag. ÄVEN fast jag sagt till dom att dom inte ska skicka massa skit. Och hotade dom i sista mejlet. Jävla horungar. Så sa till mamma att hon skulle skicka tillbaka dom. Men hon tog dom istället haha.

Hade tänkt att ha värsta spat hemma idag. För måste åndå färga håret och fixa naglarna så då kan jag lika gärna göra allt fullt ut. Men är för trött för det nu. Säkert bara för att det inte finns nån jävla näring i maten jag åt. SKIT BRA! Men får väl bli sängen istället och hoppas på att jag orkar mer imorn.

 

 


No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *