VI ALLA GÖR DET NÅGON GÅNG!

Jag har rensat min garderob på över 500 plagg detta år, men jag har alltid sparat på kläder jag inte kan ha föra att ”jag kanske kan ha dom igen när jag gått ner i vikt”, ja ni är säkert många som känner igen er i det där.
De flesta av er som känner igen sig har säkert gått upp i vikt under graviditeten och inte gått ner till er ”normalvikt” efter den.
Jag har dock gått upp 15kg senaste året pga min underfunktion i sköldkörteln eller Hypotyreos som det så fint heter…
Denna sjukdom gör mig GALEN rent ut sagt då den gör att jag inte har något immunförsvar så jag är sjuk jämt…
Den får mig att få S.J.U.K.A humörsvängningar!
Och den gör alltså att min ämnesomsättning inte funkar som den ska och jag är ju som vissa av er redan vet väldigt sockerberoende och det är ju inte jätte bra för denna sjukdom och det räcker i stort sätt med att jag tittar på en saftig kladdkaka eller en fluffig latte så går jag upp i vikt.
Och jag som verkligen aldrig kommer iväg till gymmet får ju inte alls mer ångest av att bara svälla…

Men iallafall nu ska jag försöka acceptera min vikt tills jag tar tag i den så nu rensar jag alltså ut ALLA kläder jag inte kan ha men så gärna vill ha kvar.
Varför ska mina fina kläder ligga och vänta på att jag ska gå ner till min normalvikt när det förmodligen aldrig kommer att hända haha.
Då är det bättre att någon annan kan ta del av dom.

MEN eftersom att dom enda kläderna jag faktiskt kan ha är mina mysdressar, som jag för övrigt går i JÄMT, så behöver jag ju lite nya fräscha kläder som jag kan känna mig snygg och sexig istället för att må dåligt när jag tar på mig ett par av mina gamla byxor och inte ens får över dom över knäna…

Så nu har jag ett samarbete med Affingos.com som har skickat massor med fina kläder som jag tänkte visa er!
Dock så vart jag lite avis nu när jag såg att dom fått in ÄNNU finare saker sen jag fick hem mitt paket, men det får väl ni njuta av! 😀

Detta är HELT KLART min nya favorittröja så jag beklagar er som redan börjat störa er så att jag alltid har den på mig, men jag ÄLSKAR den!!
Länk till den finns HÄR!

Jag känner mig verkligen så fräsch i denna blus och kappa och jag älskar när man blandar in lite färg i höstmörkret!
Blusen hittar ni HÄR och kappan hittar ni HÄR!

Dessa två jackor är TO DIE FOR! Den svarta är så himla fin med den stora mysiga fake-pälsen och det fina midjebältet och den ljusrosa jackan med mockaimitation är så fin med alla detaljer den har så som dom super fina volangerna på axlarna, alla dragkedjor och bältet, jag kommer verkligen rocka sönder i dessa jackor!!
Den svarta jackan hittar du HÄR och den rosa jackan hittar du
HÄR!

Stickade tröjor är väl typ givet till hösten och vintern? Så det fick jag ju såklart hem också! Jättefina med sina pärlor på och dessa pärlor sitter verkligen stenhårt så jag tror nästan att det är omöjligt för dom att ramla av vilket är ju toppen! 😀
Den gråa hittar du HÄR och den rosa hittar du HÄR!

Jumpsuits är jag ju helt lost i, jag tycker verkligen att det är så fruktansvärt snyggt! Vad tycker ni om dessa två?
Jag dör för dom! Den guldiga hittar du HÄR och den svarta
HÄR!

En till jumpsuit är denna snygging! Perfekt till fest. Jag gillar att den har attityd och ser lite kaxig ut! 🙂

Den hittar du HÄR!

På hösten tycker jag att det är så himla snyggt med klänning och lårhöga stövlar så dessa klänningar passar perfekt till det!
Den vänstra hittar du HÄR och den högra hittar du HÄR!

Comments 15
 • Nathalie

  Jag såg att du la upp ett inlägg idag om den nya bloggen men kommer det att vara hör på denna hemsidan?
  Jag bara undra eftersom att här finns andra inlägg och jag blev lite förvirrad med de gamla inläggen, Jag kommer att läsa varje dag
  Jag respekterar dig och ÄLLSKAR sättet du beter dig på, alltså att du nt låter dig bli galen av att vara ”kändis” utan att du vill va som vanligt ♥️♥️
  Blir tacksamma för svar med det om bloggen LYCKA TILL OCH JAG HOPPAS DU TYCKER DE BLIR KUL ATT BLOGGA ! Stor kram från Nathalie 14 år Malmö

  Reply

 • Viktoria

  Det är lika bra att göra sig av med kläderna om man inte använt dom på si o så många månader. Man mår bättre också ❤
  Jättefina kläder du har på bilderna. Jag som letar efter en snygg ”kavaj” gillade den i rosa.

  Ha det gott och ta hand om er ❤

  Reply

 • Natalie

  Ååh jag känner verkligen igen mig i det där.. Jag har själv hypotyreos och det fick jag vid 16 års åldern. Gick då upp 20 kg och som du säger, bara man tittade på endaste liten bakelse, ja då helt plötsligt vägde man 3 kg mer. Haha!

  Men något som verkligen hjälpte mig var träningen, och jag fann verkligen lyckan där i. Kände mig bekväm med mig själv igen och faktiskt så mycket lyckligare. Och det är ju väldigt viktigt i denna sjukdom, då man lätt kan bli deprimerad när man har sköldkörtelproblem.
  Tyvärr sedan min flytt till Norrköping har jag inte alls kommit igång och har tappat det helt.
  Vi kanske kan dra igång träningen tillsammans, det är ju så mycket roligare när man är fler och kan pusha varandra till det bättre ❥

  Reply

 • Natalie

  Ååh jag känner verkligen igen mig i det där.. Jag har själv hypotyreos och det fick jag vid 16 års åldern. Gick då upp 20 kg och som du säger, bara man tittade på endaste liten bakelse, ja då helt plötsligt vägde man 3 kg mer. Haha!

  Men något som verkligen hjälpte mig var träningen, IG jag fann verkligen lyckan där i. Kände mig bekväm med mig själv igen och faktiskt, sååå mycket lyckligare.
  Och det är ju väldigt viktigt i denna sjukdom, då man lätt kan bli deprimerad när man har problem med sköldkörteln.
  Tyvärr sedan min flytt till Norrköping har jag inte alls kommit igång och har tappat det helt.
  Vi skulle kunna gymma ihop och peppa varandra till det bättre, det är ju så mycket roligare och lättare när man är fler som hjälps åt. Det hade varit riktigt kul ❥

  Reply

 • Lussan

  Jag undrar om du säljer kläderna? Isf vilka storlekar har du? Själv har jag gjort en tung och och stor viktresa. Så jag behöver nytt. Och du har ju grymt snygga kläder.

  Reply

 • My

  Sjukt snygga kläder. Vill handla direkt
  Har samma problem med vikten. Är så obekväm i mina 10 kg övervikt, sen en graviditet för 3 år sedan Har varit sjukt LAT blandat med en massa andra saker. Blir så påverkad med när jag mår dåligt.. Slutar med att man tappar der hälsosamma och äter massa ”skit”. Sen är jag en sån periodare Blir så trööötttt på mig själv, på riktigt. Ha Ha!!

  Ser fram emot att följa din blogg 🙂
  Har följt dig på sociala medier ett tag och du verkar vara en fin tjej!
  Kram My (26 år, från Skåne!)

  Reply

 • Celina

  Hej!
  Gud så fina kläder
  Jag förstår din känsla med det där att gå upp i vikt, jag har gått upp mycket senaste året, inte jätte stor men det känns ändå hemskt…Men jag försöker tänka positivt att jag bara har fått lite mera ”kvinnliga” former och större bröst haha
  Men jag vill bara säga att din kropp ser jättefin ut! och du ser inte ”tjock” ut för fem öre, inte ens nära! Du är jättefin

  Reply

 • Larisa Mesinovic

  Men gud du är sjuuukt snygg!
  Oroa dig inte över din vikt, det är ändå så obetydligt när vi bara lever en gång. Du ska känna dig bekväm och känna att du mår bra utan att ha ångest över samhällets ideal

  Reply

 • Sussi

  Hejsan.
  Va gör du med alla kläder som är för små, eller som du bara har tröttnat på?
  Ger du bort dom eller säljer du som?

  /Sussi

  Reply

 • Amanda

  Hej, kul att du börjat blogga och gör nått som du själv brinner för. Sen ville jag bara säga attt kappan och blusen är så sygga och passar väldigt bra på dig. Önskar lycka till. /A

  Reply

 • Johanna

  Hej!! Fin blogg, ska bli kul och följa er i blogg nu!
  Kolla gärna in på min! 17 år och gravid till 19 år och mamma mot alla odds!

  Reply

 • Cissi

  Måste bara säga att du är sjukt snygg fast du kanske gått upp i vikt o att inte komma iväg till gymmet pff know that feeling

  Gick också upp i vikt förutom att läkarna hade ingen aning vad som hände med mig svullna så mycket på kort tid så gick upp 10 kilo på en vecka efter 1månad hade jag gått upp nästan 16kg
  Lyckades kämpa mig tillbaka genom att skippa gymmet åt fortfarande godis men hitta nått jag älska vandra o hitta på äventyr
  Så hitta de du älskar o göra
  Ps så jäkla snygga kläder o hela du e bara wooowwoowwoow

  Reply

 • Amanda

  Du är fin som du är!❤️ Glöm aldrig det

  Reply

 • Camilla

  Hej Jonna.
  Du behöver ju inte publicera detta meddelande men jag vill tipsa dig om en sak då jag själv har hypotyreos och många års erfarenhet av det. Du får gärna maila mig så ska jag berätta. Kram Camilla

  Reply

 • M

  Har också hypotyreos, diagnos i maj och medicin sedan dess. Mycket krångel med mående och mediciner för min del, tycker det är superbra att du som offentlig person skriver om det! Finns mycket oförståelse, t.o.m från läkare, så ämnet behöver lyftas. Kämpa på – jag går igenom det du går igenom! Kram.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *