Denna gång är jag redo!

Wow, nu känner jag verkligen att jag är redo för detta och att jag faktiskt kommer att hålla det vid liv denna gång! Som många av er kanske märkte så har jag en ny blogg, på en ny bloggportal och tänker alltså blogga VARJE dag nu! 😀
Jag tycker att detta kommer att bli sjukt spännande för jag har verkligen massor att skriva om och massor att dela med mig av.
Det jag tycker är viktigt här är att ni ska se mig som er vän inte som någon gud eller som en karaktär utan här vill jag att vi alla är på samma nivå, vi delar med oss av olika erfarenheter och bara har kul helt enkelt.
Även om jag är igenkänd för många så är jag faktiskt en helt vanlig person och vill bli behandlad som en helt vanlig person med.

Gud jag skulle verkligen kunna skriva 10 inlägg på raken nu så peppad jag är på denna blogg, men jag vill inte skrämma iväg er haha!

jonnalundell

Jag ville helt enkelt bara hälsa er välkomna till den nya bloggen och säga att det verkligen är på riktigt denna gång och att jag inte kommer att sluta efter en vecka haha.
Så jag hoppas att ni är lika peppade som mig och att ni helt enkelt kommer att besöka min blogg dagligen för att ”hänga” med mig och för att chatta i kommentarerna. Jag kommer för övrigt försöka svara på alla kommentarer för att lära känna er lite bättre också!
Vad skulle ni vilja läsa om på den nya bloggen om ni själva för önska några inlägg lite då och då?
Vill ni veta lite mer om mig och vad isåfall?
Jag kommer som sagt att köra ALL IN så jag är öppen för allt haha! 😀

Och för er som inte vet så har jag en Podcast ihop med Saga Scott som heter Jonna & Saga där vi tar upp viktiga ämnen och delar med oss av erfarenheter och historier. Ett nytt avsnitt släpps VARJE Torsdag och det släpps såpass tidigt på morgonen att det passar perfekt att lyssna på den samtidigt som du äter frukost! 🙂

Idag är det ju Torsdag och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt ute och denna gång handlar det om skolgång, mobbing, utfrysning, okunskap hos föräldrar, misstag hos lärare, disco, snoppar och första killen.
Ja ni hör ju redan nu att det är ett väldigt händelserikt avsnitt. Och jag pratar även för första gången om min skolgång och saker som förstört mitt liv där ifrån. Ett väldigt utlämnade avsnitt som jag inte tycker att ni ska missa! Så här finns en länk till det:
Jonna&Saga-Avsnitt10

 

No Comments
 • Julia

  Åh ska bli så himla kul att följa ditt liv i bloggformat. Är lika peppad som dig! Längtar redan till nästa inlägg. Det jag helst vill läsa om är din vardag, tips inom smink, mode, skönhet osv. Kanske något inlägg där du visar vad du äter under en dag eller liknande och uppdatera oss gärna hur det går med kläd challenge tillsammans med Joakim.

  Kram<3

  Reply

 • Lisa

  Åh så kul! Jätte taggad

  Reply

 • Ida

  Jag skulle vilja läsa om inredning, outfits (hur man matchar kläder), sminktips mm!

  Reply

 • Beatrice

  När du är i stallet och vad du gör där
  Sen hade de varit roligt att läsa om dina mål innan detta året är slut och vad dina planer för nästa år är
  Du är grym

  Reply

 • Mikaela

  Så fin blogg. Jag är taggad på att läsa din blogg och följa den! Kram ❤

  Reply

 • Jessica

  Åh vilken mysig blogg . Kan du inte berätta om en fin jul du minns ifrån din barndom Vad som gjorde just den julen speciell ?

  Reply

 • Emma

  Hej Jonna! Ser verkligen fram emot att få hänga med dig här på bloggen. Ett önskemål på inlägg nu när der närmar sig jul är tips och förslag på julklappar till familj/vänner/partner hoppas du har en fin dag!

  Reply

 • Elin

  Hej hej Jonna!!
  Jag vill gärna att du skriver olika recensioner på olika sminkprodukter som du har testar. Skulle vara kull att läsa om det!! Ha det bäst 🙂

  Reply

 • Louise Hanell

  Vad kul att du börjar om med en helt ny blogg. Följde dig på nouw men ska helt klart börja följa dig här när jag kommer hem ifrån jobbet. Jag hade tyckt det varit roligt om du skrev lite olika om bland annat mode, smink, vardag osv. Kanske även ha någon tävling på bloggen?

  Många kramar ifrån Louise ♡

  Reply

 • Sandra

  Hejhopp! Jag vill gärna läsa om huset och de när ni flyttar in. Se före och efter bilder mm. Kram Sandra

  Reply

 • Joakim

  Brå inlägg!

  Reply

 • Jasmina M

  Hejsvejs Jonna!
  Gud vad jag blev impad av dina bilder
  Det ska bli lika spännande för oss alla andra atta få lära av dig också!
  Välkommen tillbaka! ☺️
  Kram Jasmina Muratovic

  Reply

 • Emelie Bellviken

  Underbart att du har fått motivation till att ta tag i bloggandet igen Jonna- heja dig!❤️ Jag gillar starkt att du vill satsa på att skapa forum och dialog i ditt kommentarsfält, input från följarna är viktigt och jag kan även tänka mig att det är kul för dig att få ett ansikte på dina läsare? Och nu får vi 20+are ju bara be till de högre makterna att småkidsen håller sig undan med sitt hat här på bloggen, vad är mer irriterande än hatiska kommentarer utan substans överhuvudtaget..!? Kan inte du ge oss lite tips om hur man lyckas med sociala medier? Om du och Jocke skulle få göra om resan med att bli störst inom Sverige på Youtube, vad hade ni viljat förändra sedan start om ni fick chans att starta om? Skulle ni vara mindre privata t ex? Sedan tror jag alltid det är uppskattat med inlägg om din och Jockes vardag. Vad ni gör, hur det funkar att kombinera offentlig karriär med privatliv osv. Tror säkert att många även skulle uppskatta om du använder ditt forum till att ta upp viktiga, aktuella ämnen så som kanske t ex dina eventuella upplevelser av #metoo. Och självklart ofrivillig barnlöshet, cellförändringar, Hypotereos och relationer!

  Sist vill jag ge cred för din och Sagas podd, den är så avskalad och konkret, inga irriterande sidospår, och man relaterar SÅ till det ni pratar om. Ni förgyller mina stunder på gymmet! När kommer fler spökjakter förresten med er och Laxton internationellt?

  Alltså tack som fan för allt content du och Jocke bidrar med- blogg, Youtube, musik, podd! Vill avsluta min wall of text med att önska dig ett stort lycka till här på Spotlife, och damn så snygg du är!✨

  Reply

 • Sahra

  Spännande att följa dig/er på olika sidor

  Tänkte bara kolla hur du mår nu? Med ”sjukdomen”? Har det blivit bättre?❤

  Reply

 • Indra

  Hej bästa Jonna, roligt att du har startat din blogg igen, det är väldigt intressant att få veta mer om ditt liv. Jag har ett önskemål om ett inlägg som du skulle kunna göra och det är om dina tatueringar, persingar hårförlägning osv. Skulle vara roligt att höra❤

  Reply

 • Tobias Paulsson

  Hej
  Jag är ett jätte stort tvättäkta fan av er och Jocke.
  och hoppas, hoppas man få träffa er i sommar o krama dig.
  Jag älskar när du gjorde julkalender till Jocke och vloggen 23 December.
  Får man skriva till dig?
  Det skulle vara guld värt.
  Tack för ni finns.
  KRAM

  Reply

 • Indra

  Hej bästa Jonna! Du är såå bra på att skriva och det ska intressant att följa din nya blogg. Jag har ett önskemål om vad du skulle kunna skriva om någongång och det är om tatueringar, persings, hårförlägning osv. Det skulle vara roligt att läsa om det❤

  Reply

 • jockeochjonnalundell.fp

  Så fin du är Jonna!❤️

  Reply

 • Linnea

  Hej! jag skulle vilja läsa lite mer om ditt hästintresse. Har själv hästar. Kul att du kommer att fortsätta blogga

  Reply

 • Emma Johnsson

  Så himla kul att du faktiskt brinner för att föra detta! Och en veckas väntan mellan varje poddavsnitt är så länge

  Reply

 • Inez

  Hej! Jättebra inlägg och ser verkligen fram emot at du ska börja blogga, oftare! Min fråga är om du skulle kunna göra ett inlägg om barn, och hur ni har gått tillväga sen sist vi hörde något om att adoptera. Förstår givetvis att detta är en tung fråga, och du ska verkligen inte skriva ett inlägg som du inte vill dela med dig av!
  /Inez

  Reply

 • Hanna

  Jag vill jättegärna att du ska uppdatera mycket om hästar, åtminstånde 1 gång i veckan. Det är ju en stor del av din vardag, så…..❤️
  //ILYSM

  Reply

 • Lotta

  superfin blogg Jonna och jag kommer läsa den dagligen. tycker du är en helt underbar person.

  kram på dig <3

  Reply

 • Pernilla

  Hej vad kul att få följa dig på denna blogg jag har en fråga, men om du inte vill så behöver du inte svara ❤ Hur är din relation med Johanna? Kram

  Reply

 • Fatima

  Men va kul det kommer bli! Blir så glad över att du äntligen mår bra igen och har mycket att dela med dig. Det är ju en fantastisk idé att dela med sig och berätta för andra om sina erfarenheter o annat! Jag ser fram emot att besöka bloggen varje dag!!!!! Bästa jonna❤️

  Reply

 • Pernilla Hommel

  Hej Jonna! Pernilla heter jag och är 42 år. Har följt dig och Jocke i drygt ett år nu. Var tack vare vår 14årig dotter jag halkade in på er kanal. Blev snabbt fast då jag tycker ni är helt fantastiska så genuina och äkta. Ser jätte mycket fram emot att följa din blogg och veckans höjdpunkt sedan en tid tillbaka i höst är ju givetvis din och Sagas podd. Ni tar upp så himla bra ämnen och levererar
  detta så proffsigt till oss lyssnare. Kram och lycka till med bloggen! ❤

  Reply

 • Jacqueline

  Lyssnade nyss på ert avsnitt och Gud vad bra saker ni båda hade att säga angående speciellt skolan! Kände igen mig sååå mycket angående mycket och speciellt här med att ha ”fina” kläder och saker! Keep up the Good work ni är grymma!

  Reply

 • Angelica

  Välkommen tillbaka till blogg-världen 😀

  Reply

 • Ena

  Du är ju såååå bra!!!❤⭐ jag längtar till nästa avsnitt av podden och nästa blogginlägg

  Reply

 • Sandra Hallberg

  Hej Jonna♡ jag ser framemot att få lära känna dej mera så kul att du mår bra och känner dej peppad ♡ så fin bild på dig älskar eran podd Ha en trevlig helg kram

  Reply

 • Sandra

  Så roligt att du startat en ny blogg =) så fina bilder med!

  Reply

 • Matilda

  Jätte kul att du börjar blogga igen! Är så mysigt att sitta och läsa bloggar när man äter frukost på morgonen eller typ uppkrupen i soffan, så kommer defenitivt läsa din. Lycka till!

  Reply

 • JUNITJEJ

  Jättekul att du har en ny bloggportal och har en ny blogg! Så kul med nystart!

  Reply

 • uffer52

  Kul att du tänker ta tag i din blogg och publicera tätare.

  Reply

 • Sara

  Vart är det röda linnet ifrån

  Reply

 • Rebecka

  Jag skulle vilja ha ett riktigt juligt inlägg. Dina presenttips, favorit julgodis, tips på både mysiga och festliga kläder inför jul

  Reply

 • Challede

  Åh vad kul att du börjat blogga igen, ser fram emot att läsa!
  Personligen så skulle jag tycka det var otroligt kul att bara läsa om saker du är intresserad av och dina åsikter om olika saker, kan vara allt ifrån ridsport till smink liksom. Är själv otroligt intresserad av ridsport så om du känner för att ibland skriva om det så skulle det vara intressant att läsa! Tycker dock att det till 100% ska komma ifrån vad du vill skriva om för sådant lyser igenom i inläggen och det blir oftast mer passionerat och såklart roligare om det är något som man som skribent själv vill skriva om 🙂 hoppas att du har en bra lördag, kram!

  Reply

 • MrsTigersjäl

  Jag vill höra om inredning när ni flyttar till det fina huset! Och lite flyttinlägg. 🙂

  Reply

 • Caroline

  Välkommen,

  Jag skulle vilja/behöva mer tips på lätta sminkningar och designtips.

  Jag har samma sjukdom med sköldkörteln som du och trivs inte alls med kroppen och vet inte hur jag ska klä mig efter en plufsig kropp efter 2 barn och behöver lite ( mycket ) tips då jag skulle vilja byta it garderoben. Dock inte allt för dyrt

  Reply

 • Linnea

  Hej Jonna! Har aldrig sett dig som ngn speciell person ( bara att du kämpar). Förstår varför du slutade med youtube ( jag hade gjort samma sak). Det som har hänt med erat hus och sånt skit är helt sjukt! De som gör det är helt sjuka i huvudet!! Men anledningen till att så många personer tittar på er är för att ni är väldigt öppna. Både du och Jocke är verkligen RIKTIGT starka som kan ta er igenom så mkt skit. Ni är riktiga kämpar!!! Sluta aldrig med det ni gör!!!!! Kram Linnea❤️

  Reply

 • Johanna

  Vad roligt att du är tillbaka! Jag uppskattar de vardagliga inläggen och reflektionerna, stök under de perfekta ytor man ofta ser i sociala medier, men framförallt ser jag fram emot inlägg och vloggar om huset och inredning. Älskar djur, så inlägg om hästarna skulle också vara trevligt. Ha det så bra!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *