Årets första julbord!

Då var årets första julbordet avklarat och wow det var det godaste jag ätit på väldigt länge!
Den kan ju vara för att jag har längtat efter julbord i en månad nu haha.

Vi var iallafall på Husby Säteri och åt, alltså där vi gifte oss! Och så är en av våra spökjakter där ifrån med.
Så detta ställe ger mig verkligen blandade känslor.
Jag håller stället väldigt kär pga bröllopet och jag SKA gifta mig där igen när jag och Jocke ska förnya våra löften efter 10 år.
Men jag tycker också att Husby Säteri är väldigt kusligt då det är ett stort slott med totalt 5 våningar om man räknar med den läskiga källaren och den kusliga vinden.
Första gångerna vi har vart på stället så har det vart såååå läskigt och jag har inte ens vågat att gå på toaletten själv. Men nu känns det som att jag blivit lite mer erfaren och orädd eller vad man ska säga, efter alla andra spökjakter vi vart på.
Det känns som att det inte finns något ont på slottet utan att det som finns där bara är lite busigt.

Jag är iallafall väldigt glad att vi åkte dit och åt julbord med bolaget och allas respektive plus några till, för det var verkligen så himla mysigt och alla som jobbar på Husby Säteri är så himla glada och trevliga.
Ni förstår inte hur mätt jag blev… Jag började nästan gråta för att jag knappt kunde andas för att det var så jobbigt.
Men nu när jag sitter och skriver detta så vill jag bara tillbaka dit och äta igen!
Vi kanske hinner med en omgång till innan jul. 😉

Vad tycker ni är godast på julbordet?
Jag tycker nog, julskinkan, janssons och äggen med räkor på! MUMS!

 

 

 

 

24740261_10215117585723391_119147434_o

julbord7
julbord6

julbord

julbord5

julbord4

julbord3

julbord2

julbord1

No Comments
 • fredrika

  Helt klart julskinkan men revbensspjäll som är honungs griljerade kommer tätt efter!

  Reply

 • Jennie

  Älskar dig och Jocke! Underbara männsikor jag följt i många år på youtube som ligger varmt om hjärtat jag ser verkligen. Fram emot jockes konsert det går inte beskrivs med ord hur mycket jag tycker om er ❤️ Ni är som min familj och erat nya hus är jätte vackert! Hoppas du och Jocke fåren frid där och kan andas ut det förtjänar ni puss o kram Jennie

  Reply

 • uffer52

  Husby Säteris julbord ser riktigt fint ut, synd att det är långt dit. Mina favvisar på julbordet är som dina julskinkan, janssons och äggen med räkor men även hemmagjorda köttbullar och en god sillinläggning.

  Reply

 • Ronja

  Hej, jag har följt dig och Jocke under hela tiden ni vart kända Jocke lite längre då sen han hade bloggen och jag älskar er, ni är så härliga som personer så sluta aldrig med det ni gör!!!! ;D

  Jag undrar nu varför inte den här bloggen finnas på bloglovin? 🙂

  Reply

 • Elleonora

  Åhh, ni måste testa att baka lussebullar fast istället för orginalbullarna- gör ni som wraps eller dylikt, med en fyllning som jag testade och faktiskt fantiserade fram som var maagisk, ta smör och blanda med kanel, vaniljsocker/florsocker och socker, smöra på det (mycket!) och wrapa ihop, mums! Gör gärna en video när ni julbakar, skulle va såå kul!

  Reply

 • Challede

  Åh herregud vad gott med julbord, har också längtat ihjäl mig på det sedan flera veckor tillbaka!

  Reply

 • Sara

  Helt klart Jansson o skinkan 🙂 Men jösses kvinna vart hittar du alla vackra kläder

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *