En gång för alla!

För några månader sedan så la jag och Jocke upp en video på vår youtubekanal Jocke & Jonna där vi sa att vi ska ta en paus i förhållandet och även att vi ska sluta med youtube, det har blivit MASSOR med missförstånd kring detta så jag tänkte reda ut detta nu genom att skriva detta inlägg.

Vi kan börja med anledningen varför vi tog en paus i förhållandet.
Många har fått för sig att vi sagt att vi skulle skilja oss men det stämmer absolut inte!
Men det kan också vara för att den där äckliga tidningen Hänt, som jag typ spyr i mun av att ens tänka på, skrev det i en artikel, och fick halva svenska befolkningen att tro att vi skulle skilja oss.
Så många i min familj och släkt läste alltså i tidningen att jag skulle skilja mig vilket inte fanns någon sanning i alls.
Så tack Hänt för att ni fick min mormor att få panik på lögner som hela eran vidriga tidning består av.
Men om vi ska komma till vad vi egentligen sagt i denna video så var det alltså inte att vi skulle skilja oss utan att vi skulle ta en paus och varför vi gjorde det var helt enkelt att när jag och Jocke börjar bråka så reder vi ibland inte ut saker för att vi ska iväg och jobba eller på ett möte osv och det gör att när vi bråkar nästa gång så blir allt större än vad det egentligen är just för att vi aldrig rett ut det första som vi bråkade om. Och tänk er då när det hänt så ett X antal gånger.
Därför behövde vi ta en paus och ta ALLT helt från början, börja från ruta ett och reda ut allt helt enkelt.
Så tanken var aldrig att vi skulle skilja oss som sagt och det säger vi ju även i videon, att vi inte ska flytta ifrån varandra eller liknande.
Så vart ni fått det ifrån får ni fråga er egen fantasi eller Hänt. 😉
Sen det här med att folk kan bli SÅÅ förbannade om vi pussas eller liknande och bara
”VARFÖR PUSSAS NI OM NI GJORT SLUT FÖR?!?!?!?!”
Och vara helt rasande, förstår jag verkligen inte? Varför skulle ni vilja se oss bråka?
Det är väl roligare att se oss glada och kärleksfulla och att vi har löst våra problem?
Eller på vilket sätt blir ditt liv bättre av att jag och Jocke INTE skulle vara ihop?
Vårt förhållande påverkar ju inte ditt liv utan mer vårt? 🙂
Men ja jag vi har som sagt löst saker och vi är ett par igen och planerar vår framtid ihop. 🙂

Och det andra jag tänkte passa på att ta upp är att vi slutade med youtube kanalen och nu har vi startat den igen och det har folk väldigt delade åsikter om.
Så varför vi slutade med den var för att klimatet var väldigt dåligt på plattformen, det var många kanaler som la upp innehåll som vi inte inte tyckte passade på plattformen och då tog vi avstånd från det. Det var även många som inte hade så mycket vett i huvudet som trodde att man kunde skriva vad som helst till vem som helst och då valde vi också att sätta ner foten för det.
Det var även folk som tog sig friheten att komma hem till oss och trakassera oss på alla möjliga sett vilket absolut inte är okej, och då sa vi till varandra att vi får helt enkelt sluta med youtube tills vi hittar ett tryggare hem.
Och som många vet så har vi letat hus nu i ett år och vi har nu äntligen hittat ett hus med toppsäkerhet som vi kommer att flytta till någon gång i februari.
Och då kände vi att vi ville börja med youtube igen för både jag och Jocke längtar sååå mycket till att göra renoverings-vloggar och inrednings-vloggar! 😀
Så vi testade att starta igång kanalen lite innan vi flyttar för att se om det är nått vi är redo för att ge oss in på igen, och som många av er kommenterat så är vi mycket gladare nu och vi mår mycket bättre.
Saker har löst sig i vårt liv som vi kommer att dela med oss av i denna blogg och just nu känns allt så himla bra bara! 🙂
Och elaka kommentarer tar verkligen inte på oss längre då vi bara tycker mer synd om dom som skriver dom då man verkligen ser hur bittra personerna är på sitt eget liv som tex denna kommentar:
”Hade inte ni slutat med youtube? Börjar det bli tomt i plånboken?”
Här har jag ett svar på den: Jo vi slutade med youtube, men vi sa aldrig hur länge det skulle hålla eller om det var för alltid utan anledningarna till varför vi slutade kan ni ju se i detta inlägg så får ni svar på det. Och om det börjar bli tomt i plånboken, nej inte direkt och youtube-pengarna är inte ens i närheten av det vi tjänar mest på, så du får nog kolla upp vad man egentligen tjänar på youtube om du tror att man blir rik på det. 🙂
Och vem tackar ens nej till en till inkomst och mer pengar?
Jag tror inte att du heller hade gjort det isåfall får du ju helt enkelt skylla dig själv. 🙂

13615495_10153748862153683_8765352013373910484_n

Comments 76
 • uffer52

  Bra och tydligt skrivet. Jag fattar om ni mulnar någon gång på alla tokiga kommentarer.
  Ni är väl inte livegna för att ni valt att dela era vloggar med oss följare.
  Stå på er och gör er grej, det är ni bäst på
  YouTube är sig inte likt utan er, fattar inte folk det så är förlusten deras.

  Reply

  • sara

   Bry er inte om vad folk sitter och babblar om. Dom själva har säkert blivit utsatta det är därför dom skriver hatkommentarer gör det ni gör och det ni älskar det är de ni är bra på. Blev så glad när jag såg detta inlägg och första videon på Youtube efter ni tog en paus . Så länge ni har det bra, Bry er aldrig om hat kommentarer eller folk som kommer bakom er dörr det dom är ute efter det är att se er må dåligt vissa att ni är starka så kanske dom börjar sluta. hoppas ni har det bra älskar er ILYSM<3

   Reply

 • MrsTigersjäl

  Jag är glad för eran skull att ni börjar må bättre. Ni passar så bra ihop och är fina båda två. Håll på med youtube på era egna villkor, inte på någon annans! Och strunta i hatkommentarerna, det är inte värt det, tänk inte på sånt som ni inte kan förändra 🙂

  Reply

 • Ella

  Fast ni sa ju inte att ni skulle ta en paus utan ni sa atr ni hade gjort slut att ni inte var tillsammans mer, så de är väl inte konstigt att folk reagerar eller hur?
  Ni sa ju själva att ni inte va pojk och flickvän längre o ni fick se va som hände i framtiden

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hej! Ja vi var inte tillsammans mer eftersom att vi gjorde slut. Men vi säger att vi INTE ska flytta ifrån varandra INTE skilja oss och att vi ska försöka att lösa allt och hitta tillbaka till varandra. Vi är väldigt tydliga i den videon men går man inför att det är på ett helt annat sätt så får man kanske titta på den igen och faktiskt lyssna på vad vi egentligen säger och inte bara lyssna på halva videon. 🙂 Ha en fortsatt trevlig dag!

   Reply

 • Hej

  Önskar er all lycka i framtiden.

  Reply

 • Hej

  Önskar er all lycka i framtiden❤️

  Reply

 • Angelica

  Jag förstår er fullt ut varför ni tog era beslut. Stå på er! Ni är så fina och bra för varandra❤

  Reply

 • Elleonora

  Älskar dig blogg, verkligen! Du och Jocke är så sjukt inspirerande och jag blir alltid lika glad, nu förtiden drar jag ditt muffin skämt hela tiden! haha, bästa ni. All lycka och kärlek till er, kram!

  Reply

 • Elena Westlund

  Folk lever i en fantasi och tror att ingen person kan förändras dom lever som om det skulle vara 2012 fortfarande och låter inte er sköta ert liv själv
  Fortsätt med det ni gör och var er själva .för det viktigaste är att ni är er själv . Ni Visar att alla människor ska kämpa för det dom vill riktiga superhjältar . Lycka till i fortsättningen

  Reply

 • Julia06

  Jag är jätteglad att ni håller på med youtube ni är så duktiga! Så roligt att ni mår bättre nu. Och ta inte åt er av elaka komentarer.

  Reply

 • Tilde

  Jonna så glad jag blir att det har löst sig och att ni är back on track tillsammans och kör er grej på det sättet som just ni vill göra det! Ni gör youtube till en inspirerande plattform och ni sprider glädje och kärlek blandat med allvar och tuffare känslor. Ni är unika, och så vackra på insidan, utsidan och som ett team.

  Reply

 • Ebba

  Hej! Jag har följt er ganska länge nu. Jag hade varit jätteintresserad på exakt vad ert bolag gör. Detta är inte en taskig eller tråkig kommentar så snälla ta det inte så. Jag undrar bara vad nu tjänar på, hur många anställda har ni? Vad anser ni ingå i ert bolag? Din pod? Din blogg? Jockes musik? Har ni något mer vid sidan av? Som också ingår i ert bolag? Hur många anställd har ni osv. Du behöver inte prata siffror eller liknande bara om bolaget. Hade verkligen varit intressant.

  Reply

 • Christin

  Ska ni göra några fler spökjakter? Älskar dom ni gjort o skulle bli såååå glad över om de blev flera st till.

  Reply

 • Ulle

  Blir så glad att se er må så bra. Ni är så duktiga och härliga
  Människor som jag önskar får det super i nya huset . Kram

  Reply

 • Nathalie

  Ååh vad glad jag är för er skull!! ❤️ Har alltid hejat på er 2! Men du, jah måste bara fråga, din päls jacka du har på din header här på bloggen, vart kommer den ifrån? Finns den att få tag på? Jag älskar deeeen och vill verkligen ha en sådan! Jag är helt förälskad i den.

  Stor kram Nathalie

  Reply

 • Rebecca

  Så glad för er skull ❤️ Ni är så himla fina! <3

  Reply

 • Bianca

  Bara skrivit och modigt

  Reply

 • Natalie

  Så himla bra skrivet folk är så otroligt naiva och fördomsfulla så det är helt sjukt. Blir tokig på människor för de inte tänker med den de har innanför skallbenet men men är superglad att ni har börjat med Youtube igen ser verkligen fram emot mest flyttvloggarna och inredningsvloggar ni ska göra i ert nya hem ❤

  Reply

 • Hilda

  Så fin bild på er!!.
  Du skriver så bra Jonna och är så glad för er skull. Ni är riktiga förebilder ni två ✨

  Reply

 • Alice

  Så glad för er skull. Ta aldrig åt er av vad elaka människor skriver. ❤

  Reply

 • Linnea

  Så bra skrivit av dig. Så synd att de fortfarande ska finnas idioter. Egentligen ska du inte behöva skriva detta inlägg. Men jätte bra så att dem som gärna vill lägga sig i förstår. Älskar din blogg och just nu är det den ändå jag läser. Kram

  Reply

 • Melindha

  Så glad för er❤

  Reply

 • Maria

  Vad roligt att höra att ni är ihop & löst era problem❤️❤️ Längtar så efter att få se mer av er på youtube❤️
  Och få se mer av erat fina hus & söta Batman & Affe
  Önskar er allt gott!
  Hälsningar från ett Luleå-fan

  Reply

 • Elin Karlsson

  Jag ör en av era yngre tittare (11 år). Jag kanske inte fattar allt ni menar men jag var iallafall att jag inte ska skriva någonting. Jag ör glad för eran skull och önskar er en bra framtid

  Reply

 • Ellen L

  Åh vad kul att ni äntligen kommer tillbaka !! Har saknat er sååå mycket <3

  Reply

 • Nathalie

  Blir så glad av att höra att allt har löst sig ❤️ Det gör mig riktigt varm i hjärtat ❤️ All lycka till er ❤️

  Reply

 • Racermutta

  Längtar enormt till inredningsvideo kommer definitivt följa bloggen, bara första inlägget jag läste hade sån skön kvalité och orden går rakt igenom, känns som att man känner det du känner när du skriver

  Reply

 • Linda Johansson

  Grattis till ert husköp, har nyligen börjat följa dig och Joakim.
  Men förstår att många varit elaka och lägger sig i saker dom inte har med att göra. Förstår inte hur man kan tro att man har rätt att nedvärdera ert liv bara för att ni valt att vara så öppna med ert privatliv. Det är ERT liv och era val. Kan man inte respektera det behöver man ju inte följare heller. Önskar er all kärlek och lycka i livet ❤️

  Reply

 • Anonym

  Är så himla glad för er skull att allt går så bra för er med nytt hus, nya intressen och vidgade vyer!. Men varför sån arg ton i det här inlägget? Jag tror att om ni vill ha mer positiva läsare så kanske ni ska skriva på ett positivt sätt! Önskar er all lycka till framtiden

  Reply

 • Elvira Lundkvist

  Hej Jonna!
  Vad skönt att allt är löst och jag ser fram emot er youtube-kanal och din blogg såklart. Massa styrkekramar till er båda❤️

  Reply

 • Beatrice

  Grymt, ni är grym ❤️
  All lycka till er och kul att få se er igen

  Reply

 • Josefin

  SÅ roligt att du börjat blogga!

  Reply

 • Louise

  Väldigt bra skrivet Jonna, detta borde reda ut eventuella frågetecken Riktigt kul att ni vill ge er youtubekanal en ny chans, vi är många som har saknat er! Men mest av allt är det glädjande att höra att ni ger järnet på Lundell fronten då det är tydligt att ni är bra för varandra ❤️ Ser fram emot dom kommande flyttvloggarna!

  Reply

 • Maria Johansson

  You go girl!
  Jag älskar er och det är tack vare er som jag börjat skita i andras åsikter !

  Löve u !

  Reply

 • Victoria

  ❤❤❤❤❤

  Reply

 • Jocke och Jonnas största fan❤️❤️❤️

  Ni är så starka❤️ Min dröm är att träffa er eller ens bara få en kommentar på instagram. Ni är så bäst fortsätt så va bara er❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply

 • Elin

  Ni är grymma! All lycka till er! Kärlek övervinna alla bråk 😉

  Reply

 • Elin

  Ni är grymma! Kärlek övervinna alla bråk 😉 alla lycka till er

  Reply

 • Elin

  Ni är grymma! Kärlek övervinna alla bråk 😉

  Reply

 • Gabriella

  Härligt att ni löst det och är tillbaka youtube! Verkligen saknat era vloggar!! Kärlek till er!

  Reply

 • Caroline

  Otroligt bra skrivet. Du kunde inte varit mer tydlig och om någon nu missförstår allt igen borde personen ifråga bara lägga ner.
  Att det egentligen finns så många som orkar ta sin tid för att bry sig om vad som händer i erat liv när ni klart och tydligt berättat i videon. Jag själv har följt er väldigt länge och det är klart att man vill veta då ni båda är fantastiska. Ni är gjorda för varandra och hur ni valde att lösa situationen är det bästa ni kunnat gjort. Man ser att ni är lyckliga och på så sätt blir även både video, snapar och blogginlägg 100 gånger bättre.

  Fortsätt precis som ni gör och jag hoppas med hela mitt hjärta att ni får lugn och ro när ni flyttar och jag ser fram emot att förhoppningsvis få följa er resa.
  Kram

  Reply

 • Cathrine

  Fantastisk bra skrevet! Synd at enkelte må spre sånne rykter og at de ikke klarer å passe sine egne saker

  Reply

 • Matilda

  Ni är helt underbara och är så himla glad för er skull.
  Jag är dock lite nyfiken på hur det går med de 30 dagarna som ni skulle köra med nya kläder? Förstår att det vart svårt för din del, men kör ni på?

  Stor kram till er fina familj♥️

  Reply

 • Tina

  Stå på er. Ni är fantastiskt fina tillsammans. Hade jag varit i era skor hade jag också gjort slut , man måste sätta mer foten nånstans. All lycka till i framtiden.

  Reply

 • Izabella

  Asså de var riktigt bra skrivit… jag älskar er sjukt mycket och hoppas de går bra för er i framtiden och att ni får de mysigt och skönt i ert nya hus i februari :).

  Ha de super bra, kramar izabella

  Reply

 • Benjamin

  Vad kul att höra att ni har rett ut det och äe tillsammmans igen!❤️❤️ Tycker det är så kul att ni börjat med Youtube igen och hoppas att ni inte ska behöva sluta igen pga. Människor som int kan bete sig. Är jättetaggad på erat nya hus och alla vloggar som kommer komma därifrån och saknar att se Affe o Batman tillsammans. Längtar tills de kan hålla ihop igen❤️

  Reply

 • Ellen

  Glad att ni fortsätter eran kanal! Ni är bäst.

  Reply

 • Jonna

  Hej Jonna. Jag tycker att ni gjorde helt rätt i att sluta med yt och koncentrera er på er själva, men vad jag tänkte skriva var att joakim la ut på Snapchat att han letade boende så ni skulle bo isär undwr den perioden. Kan vara därför männiakoe fått för sig deg. Bra att du utrerr der.

  Reply

 • Benjamin

  Vad kul att höra att ni har rett ut det och äe tillsammmans igen!❤️❤️ Tycker det är så kul att ni börjat med Youtube igen och hoppas att ni inte ska behöva sluta igen pga. Människor som int kan bete sig. Är jättetaggad på erat nya hus och alla vloggar som kommer komma därifrån och saknar att se Affe o Batman tillsammans. Längtar tills de kan hålla ihop igen❤️❤️

  Reply

 • Moa Johansson

  Ni är så otroligt fina människor! Varför ska ens folk lägga sig i och bestämma vad som är rätt och fel för er? Ni gör vad ni känner är bäst!
  All lycka till i framtiden! Glöm inte bort varandra i kändisskapet ❤

  Reply

 • Carola

  Jag fattar inte hur folk kan gotta sig i andras olycka och bara vara elaka! All kärlek till er! Ni är fantastiska ❤

  Reply

 • Jessica

  Alltså, när ni lade upp det första klippet efter Youtube-pausen blev jag och min son super duper glada. Tänk om bästa Jonna & Jocke är tillbaka. ❤ efter ett tag kom ett till klipp. O man blev gladare och gladare. Vi följer era vänner med. Och där har vi fått se er lite. Men vi har saknat er !! Ni är så omtyckta ! Och Jockes musik ❤ sedan vår dotter föddes 10/10 har jag velat skriva till er/Jocke, att trotts en förlossning som slutade i kaos och jag var inte riktigt medvetande därefter. Så under tiden jag kämpade på i förlossningsarbetet så spelades All I need på radion. O jag vet att så fort jag hörde det så blev jag så rofylld och glad i kroppen. ❤ Önskar er all lycka i världen ❤

  Reply

 • F.Ro

  Blir så glad att läsa att ni mår bättre! Saknar er verkligen på youtube och glädjer mig att ni börjat lite smått igen. Kör ert race nu, precis så som ni gör! Ni känns starkare och lyckligare än på länge! Det är så härligt att se! NI ÄR BÄST! ❤️ // STOLT följare, 24 år

  Reply

 • Maria

  Jätte bra skrivet jonna!
  Är jätte kul att ha er tillbaka på tuben igen, följt er så länge och blev så tomt utan era videos .
  Ha det bra och ser så framemot inrednings Vloggar
  Kram

  Reply

 • Lisa

  Hej Jonna!
  Jag är nog en ganska otippad läsare. Över 30 år, mamma och jobbar på en statlig myndighet. Jag ”hittade” till er då mitt äldsta barn tittade på era videos.

  Jag vill bara säga att jag tycker att ni är grymma och att jag önskar er all lycka i livet! Det viktigaste ni har är varandra.

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hej! Vår största målgrupp är tro det eller ej mellan 24-30 år så du är inte ute och cyklar! Kul att du har hittat hit, välkommen!
   Tusen tack för din kommentar och hälsa barnen från oss! 😀

   Reply

 • Caroline

  Stå på er finisar. Ni är inte mer än människor ni också. All cred till er som orkar.

  Skickat ett meddelande till dig på fb <3

  Reply

 • Lea

  Ja! äntligen kom beskedet som jag väntat på! Så glad för er skull!❤️

  Reply

 • Sofia

  Så bra skrivet! Bra att fokusera på sig själva också❤️ All kärlek till er och grattis till huset ❤️ Ni är bäst! Kram!

  Reply

 • Johanna

  Jag förstår lite varför de blev sånt hysteri kring detta, dels för att ni sa i videon att ni gjort slut. Och det är en stor skillnad på att göra slut – och ta en paus. Och speciellt i yngres ögon. Och dessutom skrev ju Jocke ut på snapchat att han letade efter en lägenhet till sig själv, vilket även de fick det hela o framstå som att ni hade gjort helt slut och att han skulle flytta osv.
  Går man ut med att man har gjort slut kan man nog inte räkna med några andra reaktioner, tyvärr. Menar absolut inte att någon har rätt till att lägga sig i erat förhållande och privatliv såklart. Men du/ni måste samtidigt förstå att folk undrar när ni går ut med att ni gjort slut, men ändå bor i hop; ändå tänker skaffa barn, ändå köpte hus osv osv. Missförstå mig rätt. Jag älskar er båda och de ni gör. Så jag hoppas verkligen inte att du ser detta som en hatkommentar; utan ville bara skriva av mig lite om hur jag personligen iallafall tror att många resonerade. Jag tror att om hade ni vart mycket tydligare från början med att ni endast tagit en paus, så hade det inte blivit lika mycket hysteri!
  Men sjukt kul att läsa och se att allting är på bättringsvägen igen! Ni saknas på youtube!

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hej! Nej vi säger i videon att vi inte ska flytta ifrån varandra och att vi inte ska skilja oss och att vi ska jobba på att hitta tillbaka till varandra så nej jag förstår inte hur man kan misstolka det så dant 🙂 Och vi gjorde ju slut?

   Reply

 • Any

  Så länge det känns rätt i själen så ska man flyta åt det hållet. Håll hårt i kärleken – det är det enda äkta i livet! <3

  Reply

 • Jonna

  Jag kollar på era youtube klipp varje dag när jag är i skolan och jag älskar verkligen det du och Jocke gör och att ni har sååååååå söta hundar

  Reply

 • Mathilda

  All lycka till, ni är värd det bästa! ⭐️
  Så fina personer är ni!

  Reply

 • Malin

  Glad jag blir för er skull längtat till den här dagen man skulle få höra att ni har löst å hittat tbx till varandra å har varit så tomt utan er på Youtube kärlek å respekt till er

  Reply

 • Sandra Hallberg

  JAG KAN INTE ENS FÖRSTÅ VARFÖR MÅN ENS SKA YTTRA SEJ VAD NI GÖR FÖR. Jag är jätte glad för er skull och glad att se er må bra igen. Lycka är allt och ni är fantastiska

  Reply

  • mrslundell Post author

   Sanna ord! Tyvärr tror jag att Sverige ”Landet lagom” är så att sticker man ut lite från mängden så blir man ett hatobjekt av ren avundsjuka. Tråkigt det där men jag är glad att majoriteten av våra följare är väldigt fina och glada för vår skull. Så er är vi väldigt tacksamma för! Tack för dina fina ord!

   Reply

 • Rebecca Fredriksson

  Du och Joakim är dom bästa youtuberna på Youtube ni gör stora saker som Spökjakter,snöbollskrig och m.m.
  Ni får mig att må bra. Är riktigt glad för er skull. Ser mkt ifram emot inredningsvloggar.
  Stora Kramar
  Rebecca

  Reply

 • Camilla

  Åååh, vad bra att ni verkligen tog steget till att göra det där stoppet på ytube! Ni är ju dem som jag har följt sen dag ett verkligen och handen på hjärtat så hade varit sjukt tomt på plattformen efter ni tog en paus i från yt då era videosamtal var prio ett för mig. Men nu längtar jag tills inredning/renovering videos kommer upp på kanalen och den som väntar på något gått väntar aldrig för länge ta hand om er då ni båda behöver varandra!

  Reply

 • My

  Skit i alla skitnödiga troll. Dem har inget liv som måste kommentera och tycka och tänka en massa i stället för att bry sig om sitt eget liv.

  Jag önskar er i alla fall all lycka till med ert liv och ert nya fina hus.
  Kram My

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *