Julklappar är min grej!

paket5

present6

Kolla in den fina julklappen jag fick på posten av Presenten idag! En glöggkaraff med tillhörande glas och skedar.
Jag blev så himla glad när jag öppnade paketet! Tack snälla ni!

Och på tal om presenter så har jag handlat och slagit in alla julklappar idag, så nu är jag äntligen klar med det! Vilket egentligen är väldigt komiskt då jag brukar börja handla julklappar redan i oktober och vara klar med allt sånt i november. Men detta år är verkligen inte likt mig alls när det gäller julen.
Vi har i stort sätt inte pyntat någonting här hemma, men annars brukar det se ut som rena rama tomteland här.
Vi har inte direkt haft tid och så känns det så rörigt att ta fram allt pynt när vi egentligen måste börja packa inför flytten.

Idag tänkte jag iallafall berätta om min kärlek till att slå in paket och ge bort saker. Jag har faktiskt tänkt skriva detta inlägg i typ en månad sen för några dagar sedan så la min mamma upp ett inlägg på sin blogg om mig och julen, ett inlägg som fick mig att skratta högt för allt jag höll på med som liten.
Hennes inlägg hittar ni här: JONNA OCH JULEN

I inlägget skriver hon bland annat att jag som liten ÄLSKADE att ge bort paket, vilket jag gör än idag. Det är viktigt för mig att visa uppskattning på ett sånt sätt och jag älskar att se hur glada personer blir när dom får paket. Och jag måste faktiskt säga att jag är SUVERÄN på att hitta rätt paket till rätt person. Jag vet till och med oftast bättre än personen själv vad den behöver eller vill ha. Det är verkligen ingenting jag överdriver med utan jag är verkligen så bra på presenter!
Och det har jag säkert fått från när jag var liten för så som mamma skriver i inlägget så fick man typ miljoner paket av mig på julafton jag hade verkligen en stor säck fylld med paket som jag delade ut till min familj. Jag hade sällan köpt paketen utan antingen hade jag gjort dom själv, hittat dom i mitt rum och slagit in dom eller tagit tex mammas saker som jag trott att hon glömt bort och så slog jag in det och gav det till henne på julafton för att visa ”titta här, denna hade du glömt bort att du hade va?” Ja, ungefär så där kunde det vara.
Jag gillade att pyssla och måla så det mesta hade jag nog gjort själv. Och jag skrev alltid på paketen att det var från tomten haha!

Varje år slog jag faktiskt även in saker till mig själv, eller ja det var ju från ”tomten” så klart! Jag minns så väl att jag ett år slog in ett paket till mig själv på självaste julafton och sedan skulle jag spara det paketet till nästa jul i hopp om att jag skulle glömt bort vad det var i. Ja, jag ville överraska mig själv eftersom att jag var en jävel på presenter.
Men nepp, jag glömde aldrig bort vad det var i paketet så jag blev besviken på mig själv att jag hade ett så bra minne. Jag minns faktiskt än idag vad det var i paketet.
Det var en domherre gjort i lera och glasspinnar som fjädrar som min storebror Rasmus hade gjort och målat alldeles själv.
Jag minns att jag tog just den för att jag visste att jag inte skulle sakna den på ett år. Jag kunde ju inte ta något som jag ville ha,då skulle jag ju inte kunna hålla mig ifrån att öppna paketet på ett år.
Jag minns också att jag låtsades för mig själv att bli överraskad när jag öppnade paketet efter ett år. Haha, det måste sett helt sjukt ut!

Efter allt inslagande om det nu skulle finnas ett ord som hette så, så har jag blivit grym på att slå in paket och jag älskar faktiskt fortfarande att ge bort presenter. Det behöver absolut inte vara dyrt eller i vissa fall inte kosta någonting. Men jag kan fan garantera att ingen är bättre än mig på presenter, det är en sak som är säker! 😀

paket

paket2

paket3

No Comments
 • Sandra

  Vilka fina julklappar!
  Du har en jättebra blogg! Kram Sandra

  Reply

 • Langett

  Jag instämmer i att dina paket är jättefina om det är dina på bilderna. Det är roligare att öppna fina än slarvigt inslagna så jag förstår att folk blir glada.
  Får Joakim en sån med en paket för varje dag som han fick förra året?
  // Langett

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *