Spökar på hotellet

Godkväll! Först vill jag tacka så jätte mycket för alla fina kommentarer och jag är verkligen så tacksam över att ha så fina läsare som er! Tusen tack för det! <3

Idag vaknade vi ju på ett hotell i Sundsvall så det blev en tidig morgon med en STOR frukost och efter det drog vi till Ninetone för att spela in ett program som kommer att gå på barnkanalen, väldigt kul faktiskt!

hotelll

Jag är verkligen så fruktansvärt trött idag, jag har inga krafter till någonting och jag känner mig helt yr. Varför vet jag inte men jag mår inte alls bra.
Jocke tror att det spökar på hotellet så det kanske är det…
Saker har ramlat ner i vårt rum, vi har sovit jätte oroligt och Jocke har drömt massor med mardrömmar.
Jag är inte direkt rädd, då vi har vart med om värre saker på spökjakterna, men det är bara sjukt jobbigt att vara yr och må dåligt.
Någon som vet om det spökar på Elite Hotel Knaust i Sundsvall? 🙂

hotell

Jag kommer att skriva den där hemligheten, det lovar jag. Men jag mår som sagt inte så bra idag så jag känner inte för att slarva ihop det inlägget bara för att få ut det utan jag vill skriva det inlägget noggrant och verkligen berätta hela grejen, så jag lovar att den kommer ut inom snar framtid! HÅLL UTKIK!

jonnislila

Comments 9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *