Vilken dag!

Nu kan jag säga att jag är helt slut efter ett långt dygn! Igår spelade vi in en kladdig video till youtubekanalen som kommer ut snarast och eftersom att den var kladdig så blev det mycket städa och vi kom inte tillbaka till hotellet förrän runt 23.30 och vi skulle åka till Umeå och Musikhjälpen redan vid kl 03.00 så att sova stod ju inte direkt på schemat utan jag la mig i sängen och tittade på tv en liten stund och sedan var det dags att börja fixa sig, eftersom att det visas på tvn så vill man ju se lite fräsch ut och inte så sliten och trött. Jag hade alldeles för ont i huvudet för att kunna somna i bilen så det gjorde mig ju inte direkt piggare. Men det var kul att träffa Saga igen så efter en kaffe och lite snack med henne så var jag på topp igen! Då vart det mycket skratt, gud vad jag har saknat henne nu när vi inte setts på ett tag eftersom att vi har ”jullov” med podden.
Tanken med musikhjälpen är ju att samla in så mycket pengar som möjligt till utsatta barn och detta år var det för temat ”Barn är inte tillsalu”.
Ett väldigt viktigt ämne som jag inte tycker att man ska blunda för. Jag tycker alltid att det är lite extra känsligt när det gäller barn.
Eftersom att barn ska få vara just barn. Men självklart är det hemskt vem det än handlar om.
Jag tror på att alla kan bidra och hjälpa till på något sätt för att få stopp på detta bara att bidra med en liten liten slant gör nytta.
Tänk om hela sverige kunde skänka 20kr var? Förstå vad fantastiskt! Barnen skulle få så mycket hjälp för alla dom pengarna!
Och kan man verkligen inte skänka någonting så tycker jag att man kan bidra till att starta en bössa eller länka någon annans bössa. 🙂
Skulle ni vilja skänka pengar i till mig och Sagas bössa kan ni göra det på länken, alla pengar går så klart direkt till musikhjälpen!

https://bossan.musikhjalpen.se/insamling/jonna-saga

I den så kallade buren så byggde vi ett pepparkakshus, Saga byggde fint och jag kanske var den som stylade det lite fööör mycket 😉
En ananas på skorstenen, råttor på taket och lite tomtar som tittar ut här och var. Man måste ju få pimpa till det så mycket man kan när man ändå är där. 😉

I bilen påväg hem så somnade jag direkt och det var verkligen på tiden haha! När jag kom fram till hotellet i Sundsvall igen så stod fönstret i rummet HELT öppet så det var lika kallt inne som ute, med tanke på att vi var borta i ca 12 timmar och jag som redan var sååå frusen eftersom att jag hade sommarkläder på mig. (Det var för att jag bara hade finkläder som var till sommaren då jag inte kommer i nått annat pga min vikt)
Ska man vara fin får man lida pin helt enkelt!

Vad tycker ni om vårt pepparkakshus? 😀

mhmh3
N
u ska jag hoppa ner i ett varmt bad så jag inte fryser ihjäl här på rummet haha!
Och sen ska jag se om dom har godis att beställa från onlinepizza, för jag tänker inte gå ut från rummet nått mer idag!

Men innan det så tänkte jag bara säga att ni kan träffa oss på Saab Arena (Linköping Hockey Club) nu på Tisdag den 19e December.
Ni kommer kunna att träffa oss för att prata och ta bild mellan klockan 16.00-18.00 och sen börjar hockeyn kl19.00 och i första periodpausen så sjunger Arrhult Jockes låtar LIVE! Det kommer bli magiskt så kom gärna dit! 😀
OBS: Biljett behövs och köps på länken som står på bilden!

25353465_1394008734042776_1252916420_o

No Comments
 • Felicia

  Skäms du inte? Skänker 1 FUCKING krona till DIN bössa. Du sitter på en förmögenhet och kan inte ens förmå dig att skänka iallafall en hundring? Och du kallar dig själv givmild? Trash.

  Reply

  • mrslundell Post author

   Jag har skänkt väldigt mycket pengar i både vår bössa och i andras bössor och använder nu mina sociala medier och följare för att så många som kan ska kunna hjälpa till så på vilket sätt tycker u att jag gjort fel i detta? Det är ju inte jag som får dessa pengar utan utsatta barn? Så det är väl jätte bra att jag kan använda mina följare till att försöka få samhället bättre. Och jag har skänkt precis så mycket pengar jag kan för att göra skillnad 🙂 Du behöver inte skänka 1kr i min bössa om du inte gillar mig, detta handlar inte om mig utan om om utsatta barn så ärligt vems bössa du skänker till bryr jag min inte om men jag tycker att alla som kan ska hjälpa till och göra skillnad! 🙂

   Reply

  • mrslundell Post author

   Och det går inte ens att skänka 1 krona, så vart har du fått ifrån att jag skänkt 1krona?

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *