Det sötaste jag sett!

Idag är typ enda dagen vi är hemma och inte har så mycket att göra så jag och en anställd här har rensat i vårt källarförråd inför flytten, och sålt av massor med saker som vi inte längre vill ha. Så det har vart fullrulle hela dagen så jag var faktiskt till och med nära på att glömma bort att blogga idag haha!

Vet ni vad ett par hade med sig när dom kom och skulle köpa någonting idag? EN TAM IGELKOTT!!!
Alltså så himla söt! Jag dog typ söt-döden. Och Jocke som ÄLSKAR igelkottar! Tror ni att vi blev helt sålda eller?
Jag hade faktiskt inte en aning om att man kunde ha en igelkott hemma och att det fanns olika raser?!
Och ägarna visste precis vilket humör hon hade och om hon var trött eller hungrig, sååå himla mys!!
igelkott igelkott1 igelkott2 igelkott3

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *