Jävla skit!

Jahopp då är det sista dagen innan nyårsafton och denna dag har redan gått åt helvete!
Jag har tappat min telefon i backen huur många gånger som helst UTAN att den fått en skråma.
Jag har till och med kunnat kasta den utan att den fått några defekter. Men idag såklart så tappade jag den och den hamnade på den minsta lilla stenen jag någonsin sett och HELA skärmen spricker och det blir även en massa märken på ”ramen” på telefonen.
Självklart tog jag bort mitt skal för två månader sedan för att jag inte gillade det längre. Och tänkte då att jag kunde gå utan skal en stund då telefonen aldrig går sönder ändå. Jo säkert Jonna! Riktigt bra tänkt av dig!
Visst detta är väl inte hela världen men sååå typiskt av mig. Och så tråkigt att det händer just nu med.
Usch så surt!

image1

Ett tips till alla som har tänkt att smälla smällare och raketer, SNÄLLA försök att hålla er till tolvslaget imorgon, det finns hundar och andra djur som är LIVRÄDDA för raketer och smällare. Och det händer även massor med olyckor i närheten av alla raketer och smällare.
Så var försiktiga och tänk på vad ni gör och vart ni smäller dom! 

2016122911070202193_sbig

No Comments
 • maja

  tur att man är en sån som kan laga sin egen mobil. hoppas de slutar bra o om du vill får den lagad! lycka till

  Reply

 • Viktorhog

  Förstår känslan med mobilen haha! Usch så surt! Jag köpte en samsung S7 edge när dom var nya, för ca 7-8000 kr. Så tappa jag den i min trappuppgång och spräckte så den sluta fungera 🙁

  Angående nyårsraketer kan jag bara hålla med! Här börja dem redan för några dagar sen! Helt onödigt att det säljs raketer då när det missbrukas tycker jag haha!
  Ha ett bra nyår!

  Reply

 • Felicia

  Så du bryr dig om rädda djur på nyår men äter fortfarande kött? intressant… Djur som blir slagna och stressade vid slakttransporten varje dag är skitsamma för dig…

  Reply

  • mrslundell Post author

   Man får väl börja någon stans eller är allt svart eller vitt? 🙂 Bättre att jag skiter i alla djur eller slutar äta kött menar du? Är jag ingen djurvän för att jag äter kött? Alltså lägg ner haha!

   Reply

 • Anonym

  Håller helt med om raketerna! Hemma hos mig smäller folk ca 1 timme innan tolvslaget och minst en timme efter tolvslaget också! Min kanin blir jätte rädd, jag tycker så synd om henne och vill gärna göra någonting åt det. Det finns lyktor som man kan skicka upp, det finns även lyktor som brinner upp i luften så inga vilda djur ska äta upp dem, detta tycker jag att alla som vill tänka lite extra på djuren borde göra och om du vill smälla fyrverkerier så håll dig till tolvslaget snälla. Synd med telefonen Jonna, det finns ställen där man kan byta glaset 🙂 Hejdå

  Reply

 • Linn

  Gå till Alina fixar dom mobilen åt dig på en timme ca. Sök jonas min sambo han är chef där 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *