Då börjas det!

Får verkligen panik av att veta att vi flyttar om ca 1 månad!!
I december kände man mest ”amen det är ett tag kvar flytten sker ju nästa år
och nu är det ju redan nästa år…
Och självklart så har jag inte packat något än förrän idag!
Jag kände verkligen att det var på tiden nu och att det ska bli skönt att rensa ur alla skåp och lådor.
Gud jag är verkligen i en allt-ska-bort-period, och det har jag aldrig varit i hela mitt liv så jag blir så himla chockad av mig själv haha!

packa
Idag hämtade jag iallafall 100 kartonger för alla andra gånger vi flyttat så har jag köpt ett paket med 10st kartonger i i taget och då har jag behövt åka och köpa fler varannan dag.
Så idag fick det bli 100 på en gång för det måste ju räcka till en hel lägenhet med bara 2 personer?
Men när jag burit in alla kartonger till lägenheten så kändes det som att det inte alls var så många så nu börjar jag bli lite fundersam om det ens kommer att räcka med 100 st?

Jag har redan använt 4st kartonger och det räckte till tre skåp i köket och då RENSADE jag till och med samtidigt så jag packade ju inte ner allt som var i skåpen.
Jag är dessutom expert på att packa för tunga kartonger så detta kommer bli en svår match för mig!
Och tro inte att jag kommer att låta Jocke få hjälpa till att packa.
Nej nej, då skulle min organiserar-hjärna bli kaos!
För mig måste allt som ligger i kartongen ha en logik i varför just dom sakerna ligger tillsammans.
Jocke skulle kunna kasta i strumpor med smörknivar och ljuslyktor, UUUHH, jag ryser av bara tanken haha!

Kvällen avslutas nu med hemmagjorda milishakes gjorda på glassen jag skrev om i nyårs-inlägget, mjölk och smaksatta med äkta banan till mig och äkta jordgubb till jocke. Detta kan man inte få för mycket utav!

milkshakes

No Comments
 • Viktorhog

  Lycka till med packningen, 100 kartonger är inte lite det haha 😀

  Reply

 • Challede

  Lycka till med all packning!
  Förstår precis vad du menar med att allt måste vara logiskt vad gäller det man lägger i flyttlådorna, är precis likadan! Har även ett stort kontrollbehov när det kommer till sådana saker så skulle nog helst av allt också packa sakerna själv haha. Kram

  Reply

 • Finurliga fröken

  Usch jag tycker att det är så tråkigt att packa! Fast samtidigt skönt eftersom man kan rensa ordentligt. Jag är ett freak när det gäller att rensa. Minst var tredje månad rensar jag hela lägenheten. Roligast med flytt är ju när man får packa upp och ställa i ordning. Gå runt och ändra och känna efter. Nu blev jag sugen på att flytta… kram och lycka till!

  Reply

 • Ivf-dax

  Förstår att det är en väldigt privat och känslig fråga – men är i en liknande situation. Eftersom landstinget vi bor i har en gräns på 25år för ivf – tänker ni att ni ska ställa er i den kön innan du fyllt år så ni kan komma dit så snart som möjligt eller känner ni att ni inte är redo för den processen? Du behöver självklart inte svara om det är för jobbigt/privat 🙂

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hej! Man får göra ivf innan vid särskilda utredningar. Vi håller på med en grej just nu och funkar inte den så kommer vi att bli slussade till ivf 🙂

   Reply

 • Tess

  Kan du inte passa på att ha bloppis ?

  Reply

 • my

  Hej. Så kul att få följa din blogg. Sen när ni kommit i ordning visa gärna sminktips. Kul också med bilder på era fina hundar. Ni år ett fint par och ha nu en bra början på året. Kram.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *