Petrol

Idag har jag sååå himla ont i huvudet, så det blir inte det inlägget jag tänkt idag för det kommer bli sååå långt inlägg så jag kan istället visa hur jag tänker att göra med toaletten till vårt sovrum i huset! 😀

Vi har ju 4 st toaletter i huset och en toalett med dusch och bastu tillhör Master bedroom som blir mitt och Jockes sovrum.

_MG_0537
 Det finns bara denna bild på just den toaletten så det är väldigt svårt att visa exakt hur jag tänker.
För det första så måste det ju finnas förvaring där inne då jag vill kunna ha hårfön, tänger, ansiktsprodukter och allt annat skit man har i ett badrum som man inte vill ha framme helt enkelt.
Så en avlastnings bänk har jag letat efter nu och först tänkte jag faktiskt att jag ville ha en vit bänk för att få lite ljus i badrummet och för att lister samt toalett och handfat är vita, men efter lite letande så hittade jag en PERFEKT bänk till just det badrummet och jag trodde verkligen inte att Jocke skulle gilla den men när jag visade en bild på den så sa han bara WOW!

Screen Shot 2018-01-04 at 23.39.04
 Det kanske inte direkt är den ultimata byrån att ha inne på en toalett men jag tycker verkligen att den är SÅÅÅ SNYGG! Och jag tror att den kommer passa toppen där inne med alla detaljer och färger jag också valt ut som jag kommer till snart.
Jag brukar inte gilla ikea möbler för att det känns som att ALLA har möbler där ifrån och då ser det typ lika dant ut hos alla. Därför gillar jag att ha min egen stil och köpa från butiker där alla inte kanske köper ifrån.
Jag vill ha ett unikt hem helt enkelt. MEN denna möbel föll jag för direkt så den får det bli!


8796729180190-424-424

Jag älskar badrum som går i färger alltså att man tex har handdukar, duschdraperi, tvålpump och det i samma färg, jag tycker verkligen att det känns så hemtrevligt!
Denna färg heter Petrol och jag tänkt på i flera månader att jag vill ha just den färgen i vårt badrum och jag är ännu säkrare på det nu nära jag hittade den svarta bänken med!
Och när jag ändå var inne på Ikeas hemsida så klickade jag mig in på duschdraperier för att se om dom hade nått vettigt om jag ändå skulle dit och köpa bänken och doftljus, och gissa vad??
Dom hade ett duschdraperi i EXAKT denna färg! Och även i handdukar med!
Dessutom kostade bara 49 ynka kronor och handdukarna var med super billiga!
Så himla roligt att jag egentligen inte gillar att handla där men nu hittade jag exakt vad jag sökte! 😀

Screen Shot 2018-01-04 at 23.56.51
Hittade även en badrumsmatta i samma färg från GANT för endast 174kr!
Som hittat för att vara från Gant eller?

Jocke vill ha allt i svart i badrummet men jag försöker övertala honom till petrol istället.
Vad tycker ni, alla detaljer i svart eller i petrol?
Eller har ni någon helt annan färg ni tycker att vi ska köra på? 🙂

Comments 25
 • Viktorhog

  Petrol är väldigt snyggt att köra, men jag håller nog med Jocke där, svart skulle vara jäkligt snyggt 😀
  Eller fortsätta ett vitt-tema där, med tanke på mörka väggar 😀
  Nej men snygg matta för all del!

  Reply

 • Marielle Gräs

  det ska bli sååå himla kul att följa er i flytten, & du har sjukt bra smak gällande färgkombinationer & inredning att huset kommer bli en ren & skär dröm!!

  Reply

 • Evahle - en blogg om psykisk hälsa

  Jättefin byrå och jag tror att petrol blir jättefint i badrummet. 🙂 Jag tycker det blir för mycket med svart så någon färgklick tycker jag att passar och petrol är ju faktiskt en väldigt fin färg! Ska bli så kul att se det färdiga resultatet sen. 🙂

  Reply

 • Amanda

  Jag har också tänkt som du, alltså tvålpump,handdukar och sådant i samma färg! Dock i dusty rose 🙂
  Längtar så himla mycket till att få se slutresultaten i huset !

  Reply

 • vendela

  ni har ju fler badrum så man kan ju ha lite olika färg detaljer i de olika badrummen ! Är sä himla taggad och tror verkligen att detta kommer bli så fint

  Reply

  • mrslundell Post author

   Ja det är det som är tanken men dom andra badrummen har färger i kaklet redan så man får anpassa sig lite efter det, men det ska bli kul att hitta på något där med! Men jag tror mest på detta badrum inredningsmässigt 😉
   Tack så jätte mycket för att du tror på att jag kommer klara att inreda hela huset haha! 😀

   Reply

 • Kashmira

  Längtar otroligt mycket när det blir flytt videorna på youtube! Och jag följer helt på din tanke via färgen elr så tycker jag det borde bli nån fin färg av rosa typ en ljus fin rosa färg. Eller gold rosé som skulle bli en ny klick i ett badrum!

  Reply

 • Kashmira

  Längtar otroligt mkt tills flytt vloggarna kommer ut på youtube! Jag håller med dig via färg tankarna eller så tycker jag ni borde ha en ljus fin ton av rosa. Eller gold rosé färg som en ny klick av färg på ett badrum!

  Reply

 • Rebecca

  Jag hade personligen valt att ha petrol för det blir så snyggt med färgklickar i det annars så neutrala. Självklart blir det stilrent med svart men den stilrena och eleganta stilen tror jag kommer finnas kvar med färgen du vill ha. Det blir lite mer uppiggande med lite färg med 🙂

  Reply

 • Isabell

  Eftersom badrummet är mörkt så passar petrol färgen in perfekt. Mycket bra val Jonna. Längtar tills ni flyttar och så se inredning m.m.

  Reply

 • Anonym

  Turkos som går mot grönt är väldigt fint, lite ljusare än petrol men liknar färgen.

  Reply

 • Emma larsson

  Är så taggad tills ni flyttar, kommer det komma nå flytt bloggar när ni flyttar? Det skulle vara jätte kul att se på

  Reply

 • Nathalie

  Midnattsblå är super fint tycker jag om man väljer den lite mörkare varianten

  Reply

 • Lina

  Jättefin byrå! Men jag vill tipsa om att genomskinliga skåpsluckor ändå kan göra att det ser stökigt ut som när allt ligger framme. Så titta om du hittar fina lådor eller något annat inte så rörigt att ställa i skåpen som har rätt storlek.
  Skulle du köpa den och ångra dig finns ju annars andra rum att ställa den i. För den är ju som sagt jättefin
  Petrol är jättefint, men kan vara svårmatchat då jag upplever att alla företag tolkar petrolfärgen olika. Ett tips för att det ska bli bra är att hitta en tygbit eller någon annan liten sak i den nyans du vill ha och ha i handväskan. Då kan du alltid fiska upp den och jämföra med om du går in i en butik och hittar petrolfärgade saker

  Reply

 • Hanna

  Jag tycker att detaljerna i badrummet ska vara i färgen petrol, har man svart tror jag att det kommer bli för mycket svart och det kommer se mörkt och tråkigt ut. Jag tror det blir jätte fint med färgen petrol då den kan komma in och bryta av lite vilket jag tror kommer göra det till ett finare och mer realistiskt badrum. Lycka till med flytten, är jätte taggad på flyttvloggar. ❤

  Reply

 • Mikaela

  Jag tror att det kommet bli super fint! Du har så himla bra smak på inrednig och jag tror absolut att Petrol kan bli super snyggt♡

  Reply

 • Maja

  tror verkligen gulddetaljer skulle passa. knapparna osv på byrån skulle matcha så bra med det, wow säger jag bara!

  Reply

 • Vilm

  Kör på säkra färger på väggarna sen piffa till det med roligare detaljer som handdukar tvålpump osv? Tror nämligen att ni kommer tröttna snabbt på petrol väggar tyvärr..

  Reply

 • MC_frazzifrazz

  Beiga eller guldiga detaljer skulle jag tyckt var snyggt dessutom älskar jag dina och jockes videos. Hoppas allt blir bra med huset❤️❤️❤️❤️❤️!!!!!

  Reply

 • Maja

  Kan ni inte köra på svart och gul? Det är riktigt snygga färger!

  Reply

 • Nina

  Köp annars Missoni handdukar och även Missoni badrums matta? Skit snyggt till erat badrum. 🙂 Det är lite mörkt men ändå massa färger då 🙂

  Reply

 • Malva

  Jag skulle tycka det var så fint att ha det i den blå färgen som du ville ha! Helt amazing! Om jag hade haft ett eget badrum som såg lite ut som erat så skulle jag lätt ha valt den färgen framför svart. Men jag tycker att man ska få in lite svart också t.ex. så som ni gör med den bänken. tycker det räcker gott och väl lixom!

  Reply

 • Emilia

  Har också spanat in denna skänk men har ingen plats för den sååå snygg!! Och även färgen petrol, skitsnyggt!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *