Best friend GOALS!

Något jag verkligen älskar är när samma sak händer än själv och ens bästa vän samtidigt i livet, så som att man tex blir gravida vid samma tidpunkt eller liknande, fatta vad mysigt att shoppa bebiskläder ihop, ha växande magar ihop och så klart halsbränna, illamående och svullna fötter! 😉

Jag och min bästa vän är inte gravida MEN vi båda köpte hus på EXAKT samma dag utan att den andra ens visste något haha! Så sjukt!
Min älskade bästa vän sen lååååång tid tillbaka heter Lina och hon bor en bit ifrån mig så vi träffar väl varandra ungefär en gång varannan månad. Ibland fler gånger. Men vi ser till att chatta och prata i telefon så ofta vi kan. Thank god for Facebook!

Vi visste om att den andre hade kollat på hus och så men sen skrev jag ett sms till henne typ ”juste vi skrev på kontrakt på ett hus idag” och hon skickade tillbaka ”vi med” hahah!
Så istället för att vara gravida ihop så blev vi helt enkelt med hus ihop vilket är så himla roligt då vi pratar massor med inredning, färger och allt sånt och vi båda är helt lost på det!
Dock så hann dom att få nycklarna före oss så dom har redan börjat att renovera deras hus och det kommer verkligen att bli sååå mysigt på hur Lina beskriver det!
Jag är så glad för henne och hennes familjs skull!

målartak

Jag var faktiskt hos henne igår för att mysa lite med henne, se huset och hjälpa till att måla tak. Även om vi kanske mest flamsar och blir som små fnittriga tjejer i varandras närhet så målade vi iallafall ett tak på alla dom timmarna jag var där.
Hon hade även köpt en blå färg som hon ville att vi skulle testa att måla i hennes sovrum för att se om hon ville ha den eller en grå färg.
Den blåa färgen var sååå fin att jag nästan vill ha den i det ”gröna” rummet istället!
Men jag ska ändå testa någon grön först för att annars vet jag att jag kommer ångra att jag inte gjorde det.

Det ska bli så kul sen när båda husen är färdiga och se vad det faktiskt blev av husen och vilken skillnad det vart mot innan. Det bästa med våra hus är att vi kommer att forma det till VÅRA hus och inte att man flyttar in till något som är som det är utan att man gjort precis så man själv vill ha det.
Jag ser fram emot att Lina besöker mig när vi fått nycklarna till huset så hon kan hjälpa mig med allt jag har beslutångest med i huset haha!

12473934_662161200588415_1043958591710780622_o
Min fina fantastiska bästaste Lina!

Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *