Helt besatt…

2016-05-22_09_08_22_1_57415be2e087c30540a057d1

Något jag verkligen längtar efter med huset är att bjuda folk på middag för jag har nu blivit HELT SÅLD på dukningar. Jag tycker att det är såå lugnande för själen att titta på fina koppar, tallrikar i olika former och snygga glas.
Jag kan faktiskt erkänna att jag ligger med telefonen iallafall en timme innan jag somnar och bara tittar på all dessa porslin, glas och dessertskålar.

2016101413071515320_sbig
MEN jag är alldeles för snål för att lägga pengar på sånt, tex en fin tallrik för 250k och så ska man ha 6-8 st?!
Det blir ju sjuka pengar om man är som mig och vill ha i många olika färger med.
Samma sak med olika koppar, där vill jag ha stooora tekoppar sen vill man ha små kaffekoppar med blommor, prickar, guld, silver, ja ni fattar.
Det är ju aldrig så att jag direkt hittar en sak utan när jag hittar nått så hittar jag det i MÄNGDER!
Så nu har jag kommit på att jag helt enkelt får önska mig bara presentkort på cervera och sånna butiker när jag fyller år så jag kan unna mig lite fint att duka med.
Det blir ju på något sätt lite roligare och mysigare att äta när det är fint dukat än när alla tar sin egen tallrik ur skåpet och när alla har olika bestick.
Nae detta har blivit min nya hobby eller kanske mer en besatthet haha?

2016-05-22_09_09_13_1_57415be42a6b22244db9b160 9011364_3_17_p_16368636_60372285

NF_Vinterdukning_CONT_15

 

Comments 7
 • Sandra

  Ett tips är att kolla loppisar 🙂
  Där kan du hitta mycket till grymma priser.

  Reply

 • Madicken

  Vart kommer de fina kopparna uppe till höger ifrån? 🙂

  Reply

 • Alma

  Tycker du och Joakim är så fina människor! Hoppas verkligen ni får vara ifred i det nya huset! Ska bli sååå spännande att följa med er på eran hus-resa med inredningsvloggar och andra videos! Ni är bäst!<3

  Reply

 • Ramona

  Vilka underbara koppar jag ser med guldhandtag <3 Och rosa med. Massor av fint. Förstår du längtar och nu är det ju inte så långt kvar. Jag längtar efter att få följa er och få inspiration av inredning m.m
  Hoppas du får en fin dag 🙂

  Reply

 • Sofia

  Precis som en redan skrivit så föreslår jag loppisar…. Är ngt ngt som går att fynda för är ju porslin! Jag vågar mig inte till loppisar av just den anledningen… Skulle köpa alltför mycket koppar och fat och grejer 😉

  Reply

 • Sara

  SNÄLLA, vart hittade du guld tallrikarna?? Jag älskar dom!!

  Reply

 • Emina

  Ett tips. Finns en hemsida som heter members, dem brukar ha rabatter mycket runt heminredning, mycket liknande porslin 🙂 jag gick loss innan vi flytta 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *