Usch…

Godmorgon! Idag är det inte alls min dag.
Jag känner hur jag bara blir mer och mer nere nu för varje dag som går.
Minns ni att jag ville skriva en viktigt sak i ett inlägg för ett tag sedan?
Men ville hålla på det lite till då det annars kunde betyda otur.
Det betydde visst otur bara jag skrev så!
Och NEJ jag är inte gravid det är inte det utan det är en annan sak som är en viktig del av vårt liv men för att jag ska kunna berätta hela grejen så måste det ske en sak och den saken har inte skett om man säger så.
Och den skulle skett för flera dagar sedan. Så just därför är det så jävla blandade känslor i mig just nu.
Jag orkar verkligen inte vänta mer då jag tycker att vi gjort det alldeles för länge och nu fanns det verkligen ett  hopp men då självklart ska min kropp bli kaos istället.

Jag hoppas verkligen att detta kommer att ske inom en snar framtid så att jag kan få berätta lite om det då jag mer än gärna vill dela med mig av detta till er följare. Dock så är det synd att tidningar alltid ska sno saker här ifrån och vrida och vända på allt så att inläggen tillslut blir något helt annat.
Och då får man hat från folk som läser tidningen…
Ibland önskar jag att man bara kunde blocka eller låsa ute alla från tidningen så dom inte kommer in på mina sociala medier så folk som faktiskt bara uppskattar min blogg och mina andra sidor kan vara här då jag faktiskt tycker att vi har ett väldig bra klimat här och jag gillar att prata med er och diskutera olika saker i kommentarsfältet.

Jag tycker att det är väldigt tråkigt att folk som inte bryr sig om mig, folk som inte vill veta eller inte intresserar sig av mitt liv ändå ska sitta och skriva massa skit om mig pga av vad äckliga tidningar skriver, som dessutom inte ens är sant i 99,9% av fallen. Kan inte dom bara då scrolla vidare och inte läsa eller kommentera om jag inte faller dom i smaken. Som vuxna människor kan man inte sitta och skriva som dom gör. Läs om det man tycker om och det man är intresserad av istället för det man INTE är intresserad av!

13606692_911036192352710_255415233792981946_n

No Comments
 • Viktorhog

  Jag hoppas det blir bättre snart Jonna! Hoppas det! 🙂

  Reply

 • Rohlin Ulf

  Ja du Jonna, vad kan man förvänta sig av tidningar i dagsläget.
  De har sparkat stora delar av sina fotografer och reportrar, de reportrar som finns kvar får göra allt själva.
  Det är väl inte den utbildade reportern som gör dessa tossiga reportage och skriver skit och lögner om dig och Joakim. Det är säkert billiga nybörjare.
  Håll ut det borde väl bli bättre framöver tycker man

  Reply

 • Stb

  Hej, första gången jag är inne på Din blogg och detta inlägg träffa mig hårt. Vet inte om jag har rätt men får känslan av att du går igenom någonting liknande det jag har gjort. Är 24 år gammal och diagnostocerad med pcos som 19åring och fick där och då också höra att jag pga mina kraftiga symptom ej skulle kunna bli med barn… Efter år med hormonbehandlingar och ägglossningssprutor sitter jag idag och tittar på min 3 veckor gamla son… Vägen är inte alltid spikrak och visst har det varit skittufft. Men hoppet finns alltid! Vad jag egentligen vill säga med allt detta är att ni kommer att bli föräldrar på ett eller annat sätt. Och att du inte är ensam om att gå igenom känslan av att din kropp är kaos och inte fungerar som den ska. Vi är många som förstår och hejar på dig. Kram

  Reply

 • Nina Green

  Förstår att du blir ledsen och frustrerad. Det skulle vem som helst bli. Låt det ta den tid det tar. Det kommer bli bra tillslut. Förstår att du har väntat länge men ibland tar det lite längre tid för att kunna bli super bra. Så försöker jag tänka när det drar ut på tiden. Ha en fin dag och jag skickar över en massa kramar och kärlek till er. Kram

  Reply

 • AyumuSWE

  Massa styrke kramar. Jag läser inte tidningar och tror inte till 100 på vad dom skriver. Helst skvaller tidningar.

  Reply

 • Anonym

  Vad har hänt med podden!? Jag älskade ju den?

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *