FYFAN VAD NI ÄR BRA!

Idag tänkte jag faktiskt göra nått jag sällan gör och det är att hylla ER!
Aldrig kunde jag anat att ni var så många fantastiska människor som läste min blogg och så många som verkligen vill oss väl och bryr sig om oss.
Wow vad fina kommentarer jag fick på mitt förra inlägg, och jag som var så himla orolig för att skriva det?!
Och så blev jag väldigt chockad över att det var så många som suttit/sitter i samma sits som oss.
Och väldigt skönt att höra att det gått vägen för många av er.
Jag blev på riktigt helt tårögd av all kärlek och alla lycka till-önskningar ni skickade till mig igår.
Det gör oss väldigt glada att så många håller tummarna för oss!

Imorgon är det dags för mig att börja med Letrozol och jag är ärligt talat jätte nervös.
Endel av er skrev att man blir värsta PMS-kossan och det hoppas jag inte att jag blir haha!
Men några skrev också att dom inte kände av någonting.
Jag hoppas att vi hittar rätt dos på första försöket så vi slipper att krångla med det utan att vi helt enkelt kan försöka att se till att plussa från första stund helt enkelt.

image1-2
image2-2
Idag har jag bara packat hela dagen då vi har så jäkla mycket skit överallt tydligen.
Vi hade visst mer saker än vad jag trodde. Och det märks verkligen nu när jag håller på att tömma alla skåp och lådor. Då kommer verkligen all skit fram.
Jag tror att vi behöver fler än dom 100 kartongerna jag hämtade sist…
Men det är tur att jag haft Buffen som hjälpt mig att rensa och packa! 😀

Vad är det äckligaste ni hittat under en packning inför flytt?
Idag hittade jag en matolja som gick ut 2015 och vi bodde inte ens här då utan vi har tydligen tagit med oss en olja som redan hade gått ut från förra lägenheten, USCH!

Comments 6
 • Rohlin Ulf

  Bra att du har Buffen som hjälpreda

  Reply

 • Ramona

  Man har så mycket mer hemma än man tror och det märker man när det ska packas 🙂 Vi rensade massor men ändå har vi sååå mycket kvar. Lycka till med allt nu <3 Ska bli så otroligt skoj att få följa er resa mot bebis och nytt hus.

  Reply

 • Milla

  Jag brukar inte komentera men denna gång klarar jag inte at låta bli av 3 andledningar.. 1 at du får stöd å lykka på vär är mej en självklarhet at du ska få det stöd du sårt behöver..har sj inte använt prev på kanskje 6-7 år men blir inte gravid ( har heller inte försökt dock) men gjör mej orolig men läkaren seger bara du är perfekta rugkassan.. 2 är flytt å ekligaste…jag har flyttay mkt av olika andledningar.. men haf tur men har också hittat saker som gått ut för en evighet sen och jag har dragit med mig.. men nu är de så at ja å min pojkvän gikk nåt bläääigt som vi trodde var i en av våra/bådas lägenheter så vi vände upockner på lägenheterna nu en månad senare av rent hellvätte av saneringar ränsning så har vi äntligen kommigt til min lägenhet och ska börga där så ja håller på som er att sorterar å skit men inte för å flytta utan för å vara säker på att allt ekkel är borta.. och sist men inte minst jag har följt er sen dag et nu mer regelbundet en i börgan och sedt eran förvandling på eran resa och den blir bara finare å finare..ni båda älskar era medmäniskor är öpna så vi får kjänna at bi inte bara är följare utan er vänn, familj, bror eller syster..å ni är förebild för alla åldrar i hur man ska behandla andra och sina närmaste..och ni är förebild på at man kan vara bästa vänner även om man är et par å vara barnslig å ha roligt å skratta tillsammans.. å detta är varför jag alldrig komenterar låååångt…åch jaa jag har hittat min jokke å han sejjer han har hottat sin jonna för va en som kommer i vår väg och händer så kommer vi oss genom de tilsammans och står starkare en va vi gjorde innan händelsen å så ser vi på er..all lykka til er och eran framtidiga fam

  Reply

 • Ida

  Hoppas allt går bra för er nu! Stort lycka till<3

  Reply

 • Ida

  Hoppas att allt går bra för er nu och att du blir gravid! Stort lycka till<3

  Reply

 • Rebecca

  Åh, hoppas allt kommer gå bra för er med bebisverkstaden<3 vore så kul att få följa din graviditet o sedan ert liv med en bebis!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *