Vilken jävla natt!

Herregud är typ det enda jag får fram efter natten på Folkets hus i Oxelösund.
Det hände så fruktansvärt mycket saker under både dagen och natten som vi var där att jag är helt mållös.
Jag är en skeptiker och försöker alltid att hitta en logisk förklaring till saker när vi är på spökjakt men denna gång finns det flera saker jag verkligen inte kan hitta en logisk förklaring till hur det egentligen gick till.
När läskiga saker händer när vi är iväg så är jag en av dom som brukar vilja fortsätta.
Men denna gång blev jag helt knäckt när någonting KASTAR porslin mot oss!!!!!!
Aldrig under Laxtons 4 år som ”spökjägare” har dom varit med om sånt som hände igår.
Det är verkligen så himla svårt att förklara hur sjukt det verkligen var, om ni inte var där.

Vi lyckades spela in två vloggar under dagen/natten.
En av dom finns uppe på vår kanal Jocke & Jonna redan nu och den andra kommer upp inatt.
Sen kommer även spökjakten upp så snart vi kikat igenom alla timmars material! 😀
Och inte nog med det så kommer vi att ha VÄLDIGT mycket att prata om i  denna ”Spökjakt eftersnack”!

Efter denna sjuka natt så behövde jag verkligen en liten spa-kväll i poolen med Jocke.
Jag passade även på att testa dom nya ansiktsmaskerna jag fick i ett pressutskick av Biorepublic i veckan. Man såg lite läskig ut haha, men jag som får väldigt mycket problem med huden på vintern när det är kallt uppskattade verkligen lite lyx i vardagen! 😀

mask

mask1
mask2

Hoppas att ni alla får en toppen kväll!
Nu ska jag mysa ner mig framför en film med Jocke och hundarna, för man känner sig ju som jag sagt tidigare lite bakis efter man vart på spökjakt.

 

Comments 3
 • Evahle - en blogg om psykisk hälsa

  Ska bli kul att se 😀 Älskar era videos, ni är mina förebilder och jag blir så glad och peppad av att se era videos! Jocke har kommit så otroligt långt och det är så inspirerande att se. Jag lider själv av psykisk ohälsa och att se hur långt både han och du har kommit motiverar mig till att orka fortsätta kämpa.

  Tack för allt ni gör och tack för att ni börjat med youtube igen! Ska bli så kul att se ert nya hus. Lycka till med allt, ni är värda bara det bästa! Kram <3

  Reply

 • Viktorhog

  Roligt att spökjakten kom upp så fort! Jag ska ta och titta på den!

  Roligt att ni gör kvalité på youtube, igen 🙂

  Reply

 • Sofie

  Är maskerna bra? 😀

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *