Shopping!

Idag blev det en super tidig morgon för att spela in och sedan för att åka iväg och träffa min bästa vän Lina för att köpa möbler och lite småplock till våra hus.
Vi var på ikea och jag köpte faktiskt den där bänken jag snackat om att jag vill ha till badrummet som tillhör Master bedroom. Jag köpte även duschdraperiet i färgen petrol, som jag också skrivit om tidigare.
Och sen lite skit som man alltid får med sig hem från ikea.
Men jag undrar en sak, förr fanns det alltid MÄNGDER av doftljus som luktade helt magisk allihopa, men vad hände med dom?? Det fanns MAX 5 dofter nu och 90% av dom luktade bokstavligt talat fimpar och SKIT!
Vad hände med ”nybakade bullar” ”kladdkaka” och alla dom där? 🙁

Efter några timmar i Linköping så åkte jag och hundarna hem till mamma och Affe för att umgås lite och för att testa släppa ihop Batman och Affe för att se hur det gick denna gång eder att det gick skapligt bra på julafton.
Hundarna var SUPER duktiga och dom lekte med varandra som aldrig förr!
Det var så himla kul att se att dom gick och pussades och busade med varandra på ett lekfullt sätt.
Nu känner jag hopp igen om att Affe kan flytta hem när vi flyttar till huset.
För vi alla saknar ihjäl oss efter honom nu!!
Batman var nyfiken på mammas nya undulater med haha!

fåglar

Jocke är just nu i Sundsvall och ska vara där några dagar och tanken är att jag ska ha packat ihop det mesta i lägenheten tills han kommer hem. Lycka till med det säger jag bara! Jag är tröttare än någonsin.
Kan det bero på Letrozolen tro? För det spelar ingen roll om jag dricker koffein osv.
Jag är som en zombie ändå.
Jag tänkte faktiskt till och med gå och lägga mig utan att ha ätit, bara för att jag är såå trött.
Men sen tog jag mig i kragen och ställde mig och lagade mat ändå.
Det vart köttfärssås och tre olika pasta då jag var sugen på allihop och inte kunde välja haha!

pasta

Comments 10
 • Viktor

  Det såg riktigt gott ut faktiskt 🙂 Haha!

  Reply

 • Evahle - en blogg om psykisk hälsa

  Haha det var en bra idé att mixa pasta 😀

  Reply

 • Louise

  Hej! Jag vill inte sprida något negativ energi men jag har själv två undulater (Bosse & Doris) & tänker alltid på djurets bästa, så vill bara fråga om din mamma vet om att det finns en lag som heter L80 som betyder att du inte får ha en mindre bur än Minsta burmått: bottenmått: 70×45 /60cm hög.. vet inte om det är en tillfällig bur eller om hon ska ha den till sina två undulater? Jag har en likadan som transportbur på sommaren men den är inte godkänd att ha två fåglar i.. o vill hon göra dem tama så de kan flyga fritt eller bara ha dem i buren som ”sällskap”?
  Tack för en bra blogg Jonna & hoppas du kan fråga din mamma om detta för djuretsbästa 🙂 kram från en 21årig tjej från Malmö 😀

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hej! det är en tillfällig bur hon fick med när hon köpte undulaterna för hennes bur hon skickade efter var trasig när den kom så hon fick skicka tillbaka den och väntar nu på en ny bur så den är bara tillfällig 🙂

   Reply

 • cass

  jag äter också min första kur letrozol just. Ska du också få äl spruta efter kuren? Önskar dig lycka till (!!!) och hoppas det snart går vägen för oss båda. <3

  Reply

 • Ellinor

  Hej Jonna!

  Jag minns att du har/har haft problem med sköldkörteln och att du fick Levaxin emot det om jag minns rätt? Rätta mig gärna om jag har fel annars!

  Får jag fråga hur du mår i dagsläget nu när du vet att du har problem med sköldkörteln och har tagit läkemedel emot det?
  Anledningen till att jag frågar är för att jag ska till läkaren idag för att ta massa prover och för att vi, sen 4-5 generationer tillbaka, har problem med sköldkörteln med oss kvinnor i familjen.

  Jag är helt enkelt skitnervös över att jag har problem med sköldkörteln och vet inte riktigt hur jag ska hantera det om det skulle vara så att det faktiskt är så att jag har problem med den jag också., därav varför jag vänder mig till dig och frågar.

  Ber om ursäkt ifall jag ställde en lite för personlig fråga, men hoppas på ett litet svar som eventuellt kan lugna ner mig lite grann…
  Kram!

  Reply

  • Hannah Margreta

   Om du har en bra läkare som lyssnar på dig ska de inte vara ett problem. De flesta mår bra när de fått in rätt inställning på sin medicin. Men när de kommer till sköldkörteln är det bra att vara riktigt påläst själv också! Jag har krånglat mig igenom en massa vc utan hjälp, så går nu hos privatläkare och har fått annan medicin än levaxin! De finns massa FB grupper du kan gå med i som kan hjälpa dig med att tex tolka provsvaren! Sök bara på sköldkörteln eller hypotyreos så kommer de upp! Kom ihåg att ha tålamod med medicinen då de tar tid att ställa in, men de är inte omöjligt att leva ett helt vanligt liv (:

   Reply

 • Jackie

  Vad rolig du är kan också få sånna där eyck där man bara kastar ner allt man är sugen på och mer eller mindre skiter i hur de blir för man har noll energi haha. Mysigt med hus shopping. Älskar inredning

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *