Jippi!!

Jaa idag kom mina efterlängtade paket med alla ”petrol” saker till badrummet!
Det var alltså en matta, badlakan, handdukar och handtvålar.
Allt var mycket finare i verkligheten än på bild så nu tvivlar jag inte alls längre på badrummet och färgkombinationen utan nu är jag istället säker på att det kommer att bli såå mysigt och fint!!
Gissa om jag är ännu mer taggad på att få flytta nu!

ganträtt
gant1rätt
Jag skulle ta bild på mattan så att ni skulle få se den med av någon anledning så verkar Batman ÄLSKA färgen petrol eller något för så fort jag öppnade paketet med alla saker i så la han sig i det och när jag la mattan på golvet så kom han direkt och började ”bädda”.

bufferätt
smuffe

När jag är ensam hemma så blir jag sååå rastlös att jag klättrar på väggarna typ, och jag måste hålla mig hemma då det kommer folk och hämtar grejer hela tiden som jag rensat ur och inte vill ha med mig i flytten.
Så mundane jag gick hemma idag så fick jag för mig att göra spray-tan, det gick inte direkt som det skulle då jag hade glömt att byta ”sommarfärgen” till en ljusare färg efter som att jag nu under vintern är blekare än snö. Alltså ärligt talat, vad fan har jag gjort….
Det kommer folk hit imorgon och jag ska alltså se ut såhär? Väldigt dumt och ogenomtänkt gjort Jonna…

brunrätt

Comments 10
 • Sara

  Det kommer bli jätte rolig när ni kommer att göra videos i det nya huset ska bli så kul. PS: Älskar er<33

  Reply

 • Sara

  Det ska bli jätte kul när ni ska flytta in till det nya huset ska bli jätte kul. Ps Älskar er<33

  Reply

 • Rohlin Ulf

  Men Jonna, en skönhet klär i all färg.
  Du får förklara för folk som kommer att ni hade det riktigt soligt igår i Norrköping

  Reply

 • Ramona

  Du är ju för rolig tur du är fin i allt Jonna. Vad mycket fint du hittat. Längtar så efter er flytt. Och nya spökjakten.

  Reply

 • Viktor

  Ni hade väl bara extra sol i norrköping? 😀
  Hade velat bli brun jag med haha

  Reply

 • Ninne

  Hej Jonna
  Kan du inte göraren video om du rensar
  Använder du alla kläder och skor och smink
  Vad många kartonger du hade packat

  Reply

 • Amanda

  Finns ingen anledning att oroa sig du var minst lika fin som alltid!
  Vi båda blev lite ställda när vi insåg att det faktiskt var du som mötte upp oss haha..
  Syrran svävar på moln hemma nu även om hon inte lyckades få fram ett knyst
  Ha det bra och lycka till med flytten, det ska bli så kul att följa renoveringen 🙂

  Reply

 • Jennifer

  Hej Jonna,
  Superfina badrummsgrejer! Kan du inte berätta vart dom kommer ifrån? Älskar färgen petrol men har svårt att hitta heminredning som badrumsmatta/sängkläder osv i den färgen, vore super

  Puss

  Reply

 • Sandra SG

  Så fina grejer!

  Jag vet inte om du läser bloggar eller om du läser kommentarerna från bloggen heller men vill hälsa att jag gillar din blogg väldigt mycket! Du är så härlig i dina inlägg och ärlig, jag gillar det! Om du har tid och lust får du gärna kolla in på min blogg. Kram på dig! Du gör ett super jobb <3

  Reply

 • Meelan

  Vilken brun utan sol använder du? 😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *