Ultraljud 2

Imorse var vi på ultraljud igen för att se om äggblåsorna växt till sig lite, och gissa vad?
Jocke frågade mig alltså kl 07 imorse om han fick följa med, han som är sååå morgontrött eftersom att han oftast jobbar natt. Helt sjukt att han ens frågade självmant, okej om det var en bebis i magen och vi skulle titta hur den mådde men han sa att han ville vara med och se hur det går till på ultraljuden nu och få veta lite mer.
Jag vart väldigt glad och han tyckte att det var minst lika intressant som jag tycker att det är! 🙂

Sist vi jag var på ultraljud så var det ju två äggblåsor som var större än dom andra och det var alltså dom vi ville hålla lite koll på tills denna gång. Den ena av dom blåsorna var ju fylld med blod eller vätska och den vill vi då alltså INTE att den ska växa till sig. Men den där andra äggblåsan som var svart och ”normal” om man nu ska kalla det så, den har växt till sig och är nu alltså ca 16 mm så nu blir det att ta ägglossningstest i två dagar och sedan blir det ett ultraljud igen på onsdag.
Dock så kommer ju vi åka till Rumänien på fredag och jag misstänker att det är då jag kommer att ha ägglossning, så jag får packa hela resväskan med äl-test för att hålla koll haha!


Imorgon börjar min makeover för att känna mig lite snyggare och fräschare fyfan vad skönt!

Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *