Middag med mamma

Imorse åkte jag till Linköping för att äntligen göra min lite snygg och fräsch!
Jag har vart lite rädd för att göra spraytan på salong förut då jag och Jocke gjorde det i Norrköping för tre år sedan och vi såg ut som två fläckiga morötter och det gick inte ens att gnugga bort färgen.
Så den var tvungen att gå bort av sig själv och under den tiden såg det ännu värre ut, det sprack och det gick inte att dölja det på något sätt.
Men idag tänkte jag att jag skulle testa på ett ställe i Linköping som jag hade hört väldigt gott om.
Studio Glam heter det och ligger vid scandic och grillen där vid ån.
Iallafall så gick jag dit för att göra fransar och spraytan och wow! Jag är verkligen såå nöjd.
Iallafall än så länge, inget har börjat spricka eller kännas knas så det är ju en bra början!
Gällande fransar så gillar jag inte när det blir för mycket då jag vill kunna gå osminkad med det utan att det ser konstigt ut, jag vill liksom inte få en solfjäder på ögonlocket utan bara lite mer och fylligare än mina normala fransar, vilket Ida fixade PERFEKT!
Jocke som inte ens brukar tycka att det är snyggt med varken lösögonfransar, singelfransar eller volymfransar sa till och med att det här var super snyggt, och då kan jag garantera er att det är på topp eftersom att han är så himla kräsen haha!
Jag ska försöka fixa lite bättre bilder till er imorgon när det är ljust ute, det är lite enklare att fota då. 🙂

Mammi fyller år imorgon så idag bjöd jag ut henne på middag, bara hon och jag.
Hon har pratat i över ett år om att hon vill testa att äta på Pinchos så dit tog jag henne nu ikväll och det var väldigt uppskattat!
Vi mumsade i oss en hel del, som man alltid gör där men vi lyckades ändå få plats med efterrätt båda två.
Vad är eran favoriträtt på Pinchos? Min är helt klart toastskagen!


 

Comments 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *