Dagen vi väntat på!


Idag är dagen vi väntat på i ca 5 år!!!
Imorse vaknade jag av att jag hade super ont i magen och tänkte då direkt att det var mensen som var på gång, men jag gick upp och tog två olika ägglossningstest eftersom att jag fått i ”uppdrag” att göra det varje dag nu under denna kur med Letrozolen, och gissa vad?!
DET VISTADE STARKA UTSLAG PÅ ÄGGLOSSNING!
Det känns fan helt magiskt ärligt talat! Tänk att efter flera hundra ägglossningstest så visade det nu positivt! Vissa av er tänker säkert ”men vad är det att vara så lyckliga över, ni är ju inte direkt gravida”.
Nej det är vi inte men tänk att det allra sista steget nu är att lyckas befrukta ett ägg.
Visst det är väl inte så lätt det heller. Men det är så fruktansvärt skönt för oss efter allt kämpande att nu äntligen iallafall lyckas få ägglossning.
Men nu fattar jag även vad ni som gått igenom kuran som snackade om smärtan.
SHIT vad ont jag haft idag. Det är väl en väldigt lindrig smärta jämfört med att föda med wow det gör fortfarande väldigt ont i magen och att ha sex på det är väl inte det skönaste.
Men har vi nu kommit så här långt så får man lida pin. 😉

Jag vågade knappt ens att hoppas att det skulle bli en ägglossning nu på första försöket då många av er som gått igenom detta skrivit att ni inte hittade rätt dos från första början.
Så jag blev verkligen helt paff när jag såg stickorna imorse.
Vad knasigt egentligen att man kan bli så glad över att få ägglossning, men det känns verkligen helt fantastiskt och jag kan knappt bärga mig tills vi plussar på gravstickorna.
Även om det kanske inte lyckas denna månad så känner jag iallafall hopp och att endast kunna få ägglossning känns helt fantastiskt så nu har jag fått upp hoppet och styrkan att kunna kämpa på ett tag till.

Vilken underbar känsla, vilken underbar dag! Heja livet!

Comments 29

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *