RIP

Äntligen så har jag kommit åt någonting att kunna blogga med! Min telefon har nämligen gått sönder ännu mer nu och det gör att jag inte kan uppdatera mina sociala medier men inte heller läsa mejl, svara i telefon eller kunna se sms. Så telefonen är numera helt trasig och vi är fortfarande kvar i Rumänien så jag får lösa allt detta när jag kommer hem helt enkelt. Nu vet ni att jag lever och att det inte hänt något värre än att telefonen är helt trasig.

Vi är såå trötta efter nattens spökjakt och jag är helt svullen i halsen eftersom att det var MINUSGRADER inomhus inatt. Hoppas att ni har en bra kväll så berättar jag mer så fort jag kan! 🙂

Comments 3
 • Julia

  oj va tråkigt det där med telefonen! Är såå taggad på spökjakten, haha! <3

  Reply

 • Isa

  Jag är också så himla taggad till spökjackten jag vill också åka till Draculas~Slott det verkar jättekul/spännande!!! Jonna jag älskar dig och Jocke ni två är underbarar önskar jag var som ni/du läs snälla denna kommentar skulle betyda allt hoppas vi någon dag i frammtiden kommer träffas älskar dig glömm alldrig det❤️❤️

  Reply

 • Rohlin Ulf

  Va f..n har hänt? Har Dracula bitit i den?
  Hur som, kul att ni är på banan igen med era vloggar.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *