Konstigaste frågan

Idag var jag på kliniken och tog blodprovet som ska visa om jag haft ägglossning eller inte.
Som ett slags kvitto på ägglossning, kan man säga.
Jag kollade även med den sköterskan om det är möjligt att ha fler ägglossningar under samma månad och hon började prata om att ”nej det tror jag inte men har du inte fått ägglossning nu så finns det ett hjälpmedel som heter Letrozol som kan hjälpa till med det”
Jag bara ”Jo jag vet, det är det jag precis tagit och det är därför jag är här och kollar om jag nu haft ägglossning.”

Trots att hon hade mina papper mitt framför sig så visste hon knappt varför jag var där eller vad jag tidigare gjort. Det kändes lite så där om jag ska vara ärlig. Speciellt när hon inte visste vad det var för dag heller…
Självklart så kan alla vara virriga någon gång ibland men det känns lite läskigt när en virrig person ska köra in en nål i armen på mig när jag är äckligt rädd för nålar och blod. Usch!
Provsvaren ska jag iallafall få på måndag så tills dess måste jag skaffa en telefon!
Även om jag nästan är 100% säker på att jag haft ägglossning pga smärtan och äl-testen så kommer det ändå vara en lättnad om blodprovet visar positivt.
Man försöker ju att inte gå och tänka hela dagarna på om man är gravid eller inte, med det är så sjukt svårt!
Mycket svårare än innan vi fick hjälp.
Men där emot har jag inte tittat på några bebisgrejer alls sen jag började med Letrozolen och det kan jag erkänna att jag gjorde 3-4 gånger i veckan under dom två senaste åren.

Idag hade vi visning på vår lägenhet och jag fick höra en så sjuk fråga så jag måste kolla med er om ni med tycker att den är sjuk eller om det bara är jag som bara ”Wait what?!”
Vår lägenhet är alltså en hyreslägenhet och vi har lagt ca 130 000kr (utöver utespat) på vår uteplats ur egen ficka. Jag fick alltså höra att antingen hyresbolaget vi hyr av eller dom som ska hyra lägenheten efter oss frågade om vi ska lämna kvar utespat??
Den kostade alltså 200 000kr ny och vi har bara haft det i 1 år vilket dom vet då denna lägenhet är nybyggd och inflyta var då.
Självklart kan man fråga en sån fråga men jag tyckte att det var sjukt just för att det är en hyresrätt, det hade vart en helt annan sak om det var en bostadsrätt för då hade man ju kunnat räkna med den i priset men vad exakt får vi för att lämna kvar en pool för 200 000kr i en hyresrätt som inte är vår?
Vem ger bort det liksom?
Aja det är väl inte världens biggie men jag tyckte att det var lite skumt och roligt. 🙂

”Det står en Ferrari på parkeringen som tillhör lägenheten, får man med den också?”

Comments 26
 • Görel Blennow

  Folk är inte LITE fräcka!!! 😠

  Reply

 • Matilda

  Alltså egentligen så ingår inte ens persienner i en hyreslägenhet, så varför skulle liksom ett utespa ingå?! Haha. Fråga kan man göra, men det är väl uppenbart & det var faktiskt liiite konstigt. Okej om de frågade om de fick ”köpa till” det. 😉
  Jag har lämnat golv som jag lagt in & om jag bytt handtag på köksluckor osv, det är liksom mycket nog, men det här. Haha

  Reply

 • Lena Holmvalm

  Sjuk fråga tycket jag och hade oxå reagerat med att undra varför ngn kan tro det. Så nej lämna inget om inte nästa hyresgäst vill betala för det. Den som tar lgh kommer ju ändå tjäna på de att de är ni som renoverat en massa extra själva.

  Reply

 • Mamma

  ”Ska ni ta med poolen eller sälja den? Vi kan vara intresserade av att köpa.” Vore kanske mer passande?
  😳😂😉❤️

  Reply

 • Jennie

  Jag tror dom vill ha utespat för det ska se lyxigare ut.
  Men nej ge den aldrig till dom, Då är de ju dom som går plus och ni ”minus” alltså hoppas du förstår haha!
  Annars får väl dom ba ge er 200 000 kronor om dom verkligen vill ha det hahah! Det är ju eran liksom 😂😂
  Jag tyckte det va as konstig fråga.
  Håller helt med åh snygga möbler/bil det lämnar ni väl kvar?

  Reply

 • Emma

  Enligt min åsikt tycker jag att ni kan typ sälja den till dem för någon peng, det är ändå sjukt mycket pengar och varför ska man ge bort de liksom? Så antingen säljer ni de till dem eller så tar ni med er den och har den typ närmare huset så ni kan bada på vintern också ✌🏻✌🏻

  Reply

 • Carola Ljunggren

  Poolen ska ni inte lämna där. Jag tycker ni ska fråga de som vill ha lägenheten efter köpa vissa saker.

  Om de inte vill så ta med er det. För det har ni rätt till.

  Eller sätt ut annonsör blocket eller liknande att ni säljer poolen. Så få de hämta den.

  /Carola Ljunggren

  Reply

 • Elisabet Hummelgård

  Haha jag måste bara säga att folk är så jävla giriga. Klart ni kommer ta med poolen. Det skulle jag ha gjort om jag hade en. Det ÄR ju en hyresrätt liksom. Hur tänker folk? Borde dom ju räknat med själva att den inte blir kvar. Men folk är giriga Jonna tyvärr. Roffar åt sig så fort de har chansen. 😞 Hoppas det gick bra med provet , hoppas för eran skull att ni kan bli pappsi och mamsi snart. 😀 Allt gott till er som är så sjukt roliga på era videos. Krya på dig i förkylningen

  Reply

 • Sara

  Jisses, JA det är en oerhört dum fråga.
  Hur svarade du? Hehe

  Reply

 • Erika

  Haha haha bästa frågan juh 😂 Hade nog reagerat likadant faktiskt.

  Reply

 • AyumuSWE

  Såna sjuksköterskor är så otroligt läskiga att man funderar hela tiden om man verkligen ska låta dom göra det dom ska eller inte.

  Reply

 • Natalie

  Håller tummarna för provsvaren 👌💗

  Hahahaha det du skrev med Ferrarin på slutet 🤣 bästa!

  Reply

 • Louise

  Håller tummarna att det lyckats med bebis tillverkningen denna gång för er❤ Fick en dotter dec 2016 och hela graviditeten va så spänd då jag haft missfall tidigare och man kände att alla andra var gravida och allt gick bra för dom och alla blev gravida så snabbt. Jag hoppas verkligen att det är er tur nu❤❤
  Är det en hyresrätt har ni väll inge skyldighet att lämna kvar spat, lustig fråga av dom. Men är dom villiga att betala för att så varför inte annars varför skulle ni GE BORT ett sådant, ingen människa hade ju gjort det 😊 Ha det så bra! 😊 Följer din blogg och Jocke och dig på Youtube och ni är fantastiska ❤❤ Kramar

  Reply

 • Acca

  Haha det finns folk och det finns folk😉😊. Man kommer nog alltid stöta på människor som alltid ställer konstiga frågor och som lever i en värld där dom tror att man kan få vad dom helst. Som du skrev klart man kan fråga men det var ju inte så att dom frågade om Ni skulle lämna kvar en lampa😉. Ska bli så kul att följa er i nya huset. Vet att min 12 åring och jag kommer sitta bänkade varje gång vloggen kommer upp. Ni är grymma kärlek till er ❤❤❤

  Reply

 • kristina

  håller mina tummar för er
  ta spat med er eller sälj det privat

  Reply

 • Sara

  När jag flyttade du så fick vi ha kvar vårt uteplats aså altan och det kostade (20.000) för oss och då så fick också veta att vi hyrde huset. Ska bli kul när ni ska flytta☺

  Reply

 • Josefine

  Nu vet jag inte hur frågan ställdes men när jag läste det du har skrivit tänkte jag att det var en liten oskyldig fråga bara. Att grunden till frågan skulle kunna ligga i att det är en väldigt bra sak att veta om ni tänkte lämnar kvar ett stort bad på tomten och inte just för att de önskade det. Ni kan likaväl flytta till en lägenhet, utomlands eller bara väldigt långt bort (d.v.s. ni vill inte ha med er det) och att nästa hyresgäster i sådana fall kanske kunde t.ex. köpa det av er till rabatterat pris. Det jag försöker säger är att det finns många skäl till en sådan fråga och min tanke är att det helt enkelt är någon som är osäker på vad det är som gäller.

  Reply

 • Rebecca

  Tycker det att det var en löjlig fråga! Hur går det med ”sjösjuke täcket ”? Hihihi Jocke tyckte det var såg skum ut ! Tar hand om dig Jonna ❤️
  Jag älskar er❤️❤️❤️

  Kram
  Becca

  Reply

 • Alexandra

  Hade varit en sak om de frågat om de fick köpa utespat av er..
  Precis som man ibland gör med tvättmaskiner och dyl som hyresgäster köpt själva.

  Jag kan btw medela att man kan ha två ägglossningar. Jag har fått det bekräftat på blodprov. Då släpper man ägg från båda äggledarna och ibland släpps de med några dagars mellanrum.
  Jag släpper ofta två ägg åt gången..

  Reply

 • Isabell

  Hade i så fall frågat, är utespat till salu eller ska ni ta med det?

  Jag skulle fråga först om dom vill köpa det,annars skulle jag sälja det.

  Reply

 • Em

  200 000kr? Oj, hade jag varit en lägenhetsspekulant hade jag kanske frågat om poolen och antagit att den kanske kostade en tiondel av priset. Hur skulle spekulanten kunnat veta att den var värd nästan en årslön för somliga?

  Reply

 • Anna

  Har ni lagt 130.000kr på uteplatsen? Exklusive jacuzzin? Är lite nyfiken på vad ni har gjort med den som kostat så mycket

  Reply

 • Gintare Mullback

  Jag fick en ännu värre fråga av min klasskompis som var hemma på mig gård för att jag bjöd hem alla i klassen. Första frågan mina föräldrar fick ”vad kostade gården?”
  Vem ställer en sådan fråga och varför särskilt när gården inte ens är till salu. Vad har hon med priset att göra. Om hon nu så gärna ville veta priset så kan man lätt googla på vad en gård kostar.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *