En utmaning

Jag sitter nästan på riktigt och små sover när jag skriver detta inlägg.
Ni vet när man bara nickar till och inte orkar hålla ögonen öppna.
Jag har inte direkt gjort nått idag som gjort att jag förlorat massor med energi men jag är bara så sjukt trött.


Men till något annat, minns ni gästrummet jag skrivit om tidigare?
Det jag kallat för ”gröna rummet” i vårt nya hus.
Det är ju vitt nu men tanken är ju att vi ska göra det till grönt.
Jag har vart väldigt inne på att ha typ smaragdgrönt på väggarna och detaljer, samt svart säng och lite guldiga detaljer med.
Jag har typ gjort om hela rummet pga att jag hittat en säng jag bara MÅSTE ha!!
Det är den där vita sängen från ikea som jag också skrivit om tidigare. Men den säljs ju inte där längre.
Nu har jag hittat en på blocket som jag förmodligen hämtar imorgon.
För det är nämligen lite kris med gästrummet nu då vi gjort det rummet till en liten challenge.
Det är så här att Riley ska ju filma vår hus-serie till vår youtube-kanal men han är iväg och jobbar  i New York dom första dagarna när vi flyttar så vi har sagt att vi ska försöka att göra klart ”hans rum” (gästrummet) tills dess. Vi kommer alltså att ha ca 1,5 dagar på oss. Och det är under den tiden vi flyttar med så det kommer att bli svårt men vi ska försöka att lösa det. Så jag har suttit hela dagen och försökt få ihop allt till det rummet men vi har ännu inte köpt en enda sak dit förutom sängstommen imorgon.
Detta kommer verkligen att bli en utmaning!
Jag har iallafall valt att det istället för smaragdgrön ska det vara en kall grön färg, istället för svarta detaljer så kommer det att vara vita och några svarta tavlor. Och så klart kommer det vara massor med gulddetaljer.
Jag har hittat lite inredning jag kan tänka mig att köpa men jag har så svårt med att hitta rätt färg till väggarna…
Jag kommer att bli helt snurrig av det här snart! Men jag hoppas att det kommer att bli superfint! 😀

 

Comments 11
 • Carola Ljunggren

  Ni kommer få det bra i ert hus när ni är färdiga med ert hus. Den är mycket snyggare än vad vårt hus är 😀.

  Reply

 • ramona

  Håller tummarna att ni får positiva provsvar från doktorn idag <3 Det kommer bli så mysigt hemma hos er, du har så himla bra smak när det kommer till inredning tycker jag 🙂 Hoppas du känner dig bättre snart.

  Reply

 • Jennie

  Alltså i er senaste video. Jag skrattar fan ihjäl mig när Jocke sitter fast i den juckande nallen och inte får luft och du säger ” men Gud du är helt svettig
  . Hur länge har du suttit där” hahahahha. Ni är för roliga alltså.
  Kollat om på de nalle- klippet 100 ggr nu tror jag haha.

  Reply

 • Emma

  ” Hon är gravid” var det första jag tänkte på när jag läste att du var så trött 😍 Håller verkligen tummarna för er! Är in varje dag och tittar om du tagit ett test än 🙈

  Reply

 • Disa

  Ett tips, kolla in Room99! Dom har så himla fina tavlor/posters. Till alla slags rum och åldrar! Dom har annan fin inredning också. Rekommenderar verkligen! (Väldigt snabb frakt också) ☺️ Du är så duktig på det du gör, kram!

  Reply

 • Ninni Gyllberg

  Shit vad roligt och det kommer bli att se inflyttnings videosarna. Du är verkligen bra på inredning😊

  Reply

 • Linda

  Hur gick det med provsvaren? Så spännande 🙂

  Reply

 • AyumuSWE

  Det tror jag kommer bli super snyggt. 🙂 Och ni får ett stort lycka till även om jag helt ärligt tror att ni kommer att fixa det. 🙂

  Reply

 • Emelie Johansson

  haha alltså jag känner igen mig så mycket!! Vi har precis köpt hus (och flyttat in) och man blir typ stressad i huvudet av alla tankar!! Jag tror att rummet kommer bli KANONBRA och jag tror att Riley kommer vara supernöjd! 😀 kramis <3

  Reply

 • Viktor

  Lilla Riley, så rolig människa alltså! Längtar till eran hus-serie 😀

  Reply

 • J

  I det här inlägget tänkte jag skriva att jag tror att du är gravid. Det va i den meningen du beskrev att du va trött som den tanken dök upp. Stort GRATTTS Jonna och Jocke! Jag har också alltid berättat på självaste testdagen när jag blivit gravid, har aldrig följt några regler kring det där. Jag resonerade precis som ni. Än en gång….stort GRATTIS och all kärlek till er❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *