Provsvaret har kommit!

HEJ säger jag efter en hel dag med massa möten i Stockholm sen kl6 imorse och kom hem nu 00.
Jag blir SKAPLIGT bitter när det är sånna här långa dagar och jag måste köra hem trött haha!
Igår missade jag samtalet från kliniken för att jag inte hade någon telefon och idag fick jag låna en telefon så idag fick jag ett väldigt positivt samtal där dom berättade att provsvaren visade STARKT att jag haft ägglossning vilket var väldigt skönt att veta trots att vi såg på äl-testen att det var positivt.
Jag pratade lite med sköterskan och frågade när jag skulle göra ett gravtest och hon tyckte att jag ska vänta tills nästa mens är beräknad, vilket jag med tänk.
Men när vi räknade ut när mensen borde komma så är det redan NU i helgen!?!?!?
Detta gjorde att jag fick panik och blev JÄTTE nervös.
Tiden har av någon konstig anledning gått JÄTTE snabbt!
Kan det vara för att jag slappnat av nu när vi äntligen fått hjälp efter alla dessa år?
Självklart så vill vi inget hellre än att det ska ligga en liten bebis i min mage, men det känns så overkligt OM den tiden verkligen är här?!
Tänk om vi äntligen lyckats?
Jag är så himla nervös inför gravtestet att det är helt sjukt!!
Det känns så himla overkligt att det kanske är vår tur nu.
Men man ska ju inte ha för höga förhoppningar.
Jag skulle absolut bli jätte ledsen om det är så att stickan visar negativt, men då är det bara på Letrozolen igen eftersom att vi hittade den perfekta dosen för mig direkt vilket jag är evigt tacksam för vad än gravtestet visar nu i helgen.

Det känns också faktiskt väldigt bra att vara så öppen med er här på bloggen då jag vet att jag har er vid min sida som stöd vad som än händer med denna graviditet.
Det känns skönt att ha er som följer varje steg så här nu innan graviditet och vad vi går igenom för att bli gravida. Ifall något skulle hända så känns det inte lika hemskt med ert stöd från ruta ett!
Tack för det! <3

Comments 15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *