Vart tar tiden vägen?

Jag har haft fullrulle hela dagen idag men det känns ändå som att jag inte hunnit med någonting men plötsligt så var klockan läggdags ändå haha.
Aja ni har iallafall en SUPER BRA video som kommer ut på vår youtube-kanal inatt som ni verkligen INTE får eller VILL missa!!
Tro mig, det kommer att vara värt det!

Jag vet inte vart all tid har tagit vägen för nu är det endast 1 VECKA kvar till flytt och vi har fortfarande inte packat så mycket än, men imorgon tänkte jag att jag skulle ta en heldag till det för det måste verkligen börja ske något här hemma snart.

Nu sitter vi och väntar på pizza och sen ska vi sätta på en film som vi kan somna till.
Så mysigt! Jag ÄLSKAR mitt nya täcke som jag köpte från hotellet i Rumänien alltså.
Väldigt sjukt köp men fyfan vad jag älskar det mer än livet! Det bästa jag köpt förutom hundarna!
Vad är ert bästa köp någonsin?

Comments 31
 • Evelina

  Mitt bästa köp är min katt Musse!❤

  Reply

 • ramona

  Men wow, stort grattis till er fina <3 Jag är sååå glad för er skull. Vilken resa ni har börjat på, den bästa någonsin vill jag lova som har 3 små älsklingar hemma. Ta hand om er 🙂

  Reply

 • Jasmine

  Åh stort grattis till er!!!❤ Såg klippet nu på Youtube!!!! 😍😍😍
  Äntligen är det er tur!!! Stort lycka till med allt nu 😄❤

  Reply

 • AyumuSWE

  Mitt bästa köp var faktiskt min första och andra häst (älskade och aldrig glömda.) Fast förutom det måste jag säga min Macbook och systemkamera. 🙂

  Reply

 • Madeline

  Grattis till positivt graviditetstest!! Må lycka och välgång vara med er nu!!

  Reply

 • Johanna

  Finaste klippet, började gråta. 😭 GRATTIS!!
  ❤❤⭐

  Reply

 • Langett

  Jättegrattis till er alla, i familjen. Härligt att se hur många som gladdes med er =)

  Reply

 • Cornelia

  Ååå Grattis, önskar er all lycka till på er resa till barnet. Har du möjligheter att göra graviddetets videor som Helen torsgården. Älskar er

  Reply

 • Emma

  Stort grattis till graviditeten! Jag började gråta av lycka då jag såg videon! Jag och min sambo kämpar också med att få till ett plus och detta gav mig verkligen hopp så tack för det och för att ni delar med er!

  Reply

 • Challede

  Grattis grattis grattis! Så himla glad för er skull, önskar er så mycket lycka till nu ❤️

  Reply

 • Sahra

  Grattis!!❤❤❤❤
  Önskar er all lycka och att tiden springer iväg nu och allt går bra❤

  Reply

 • Magdalena

  Å grattis roligt glad för eran skull ❤️❤️❤️❤️❤️Får vi barn samma år vad kul ni är så bra älskar att ni lägger ut varje dag 😊 längtar tills man få se erat hus och när ni gör i ordning de 😍😍😍😍😍 puss kram

  Reply

 • Erica

  Grattis 😍😍😍❤ blir till å käka gravidvitaminer nu då 🙂 roligt att vi väntar barn samma år 🙂 all lycka till 🙂 gissar på en liten pojk 🙂

  Reply

 • Linda

  Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis, 🙂🙂🙂
  är så j-vla glad för eran skull.. 💖💖💖💖 tjöt till er video när man fick se era reaktioner o glädjen. 😊😊😊😊 fasen va kul och Grattis .

  Reply

 • Sabina

  Jag brukar säga att mitt bästa köp är min katt Luna 😀 hon kostade bara 50 kr dessutom haha, verkligen min bästa investering någonsin <3

  Reply

 • Jonna

  Åh vad kul!! Så himla fin video.
  Grattis till det finaste någonsin, att bli förälder😍
  Ääälskar alla reaktioner haha! Speciellt era och Johannas😂

  En tanke bara när ni flyttar är att du inte ska lyfta och bära för tungt osv👶🏼 All lycka!

  Reply

 • M

  Hej! Till och börja med, stort GRATTIS till er, helt fantastiskt! Började gråta när jag såg videon. Jag har inte följt er gravid-resa, men vad jag förstår nu verkar det vara sjukt likt det jag går igenom. Jag och min sambo försökte skaffa barn i ett år. Sedan fick jag reda på att jag hade 2a gradens cellförändringar i livmodern, och fick därför göra diatermikonisering som sedan kunde bekräftas vara borta efter 6 månader. Sedan har vi tagit spermaprov, vi fick ett jättebra och ett jättedåligt, och även jag är kontrollerad, äggreserv, äggblåsor, ägglossning, spolning av äggledare, ätit lesteozol och fått hormonspruta etc etc. Nu ska vi göra IVF pga oförklarlig barnlöshet, vi har försökt drygt 2 år. Kan du SNÄLLA göra en video/inlägg där ni berättar exakt allt från början till slut? Skulle vara så snällt. Kram

  Reply

 • Aleksandra

  Stoooort GRATTIS ❤️ Du kommer bli en underbar mamma och Jocke pappa❤️ Det kommer bli såååå kul att hänga med er nu under flytten och under graviditeten och såklart när bebisen kommer

  Reply

 • Zandra

  Videon går på repeat om och om igen här hemma och jag gråter lika mycket varje gång, så underbart!😭 stort stort grattis till er & vilken lycka! Håller alla tummar och tår att det går vägen för er nu & att eran otur vänt en gång för alla 😍 ni är så värda det här!

  Reply

 • Johanna

  Grattis!😍😍 jag fick reda på att jag var gravid i måndags, så vi är nog väldigt nära varandra i graviditeten. Jag har haft 2 missfall innan denna graviditet så nu är jag ett nervvrak för att det ska gå bra. Lycka till till er också hoppas allt går bra för oss båda ☺️✊🏻

  Reply

 • Gosxtre

  Grattis grattis nu blir det eran häftigaste äventyr
  ni kommer och uppleva GRATTIS

  Reply

 • Madelene

  Stort grattis till er ❤️❤️❤️❤️

  Reply

 • Tova

  Grattis till graviditeten!! Jag hoppas verkligen att allt kommer att gå bra. Jag blev så glad när jag såg videon att jag både skrek och grät, hehe mina föräldrar blev så rädda, men sen blev de också jätteglada när de förstod vad som egentligen hade hänt.❤❤

  Reply

 • Desirée

  Grattis! Blev så glad för eran skull! Som ni kämpat 💜🌟 grät genom hela videon! 😭🌟💜🌷
  Har själv 2 barn och den yngsta är snart 11 månader. Så jag kan förstå er lycka! Dessutom när ni kämpat så hårt i flera år. Hoppas vi får följa med på er resa! Ni kommer bli perfekta föräldrar. 💜

  Försök stå ut att många kommer ha pekpinnar och ska lägga sig i -allting-! Ni kanske är vana med det redan, men just när de gäller barn känns det som alla i hela världen ska ha åsikter kring hur man uppfostrar eller beter sig med sina barn. Sen även under graviditeten att si och så får man inte göra.

  Men rekommenderar ändå att kolla livsmedelsverket för det är vissa saker man inte bör äta under graviditeten för det kan innehålla toxoplasma och listeria bakterier som kan göra en sjuk och det är farligt för fostret. Du kanske har koll på det redan 🤗💜

  Stort grattis!! 💜

  Reply

 • Clara

  Grattis!!!!!!!❤❤ Jag började gråta när jag såg klippet på Youtube 😍😭💖 Det här året är verkligen ert💗 Ni har varit mina största idoler i fleeeeera år😗 Stort grattis❤😍

  Reply

 • Mikaela

  Sååååå glad för eran skull, vet precis va ni gått igenom. De tog 3 år för oss. Vi är i v21 nu och jag längtar varje dag efter vårt lilla mirakel. Håller alla tummar för att detta skall gå vägen för er. Satt o grät mär jag såg videon. För jag vet precis vilken känsla ni känner. Så glad ❤️

  Reply

 • Lena

  Hoppas nu tar det lugnt när du är gravid och inte stressad och dricker energidrycker
  Att du vågande berätta så snabbt
  Min syster berättande snabbt och sen miste sitt barn
  Och nu kan hon inte få barn mer
  😢😢

  Reply

 • Caroline

  Grattis till er, det förtjänar ni verkligen.
  vet precis hur ni känner er, har väntat i 2 år och nu är jag gravid igen.
  känns så himla skönt.

  Se till att vila och bara njut nu. All kärlek till er.
  Blev så himla tagen utav videon. <3

  Reply

 • GRATTIS

  WOW ASSÅ😍😭 HAR FÖLJT ER YT SÅÅ LÄNGEEE NUU❤️ BLEV HELT RÖRD TILL DEN SENASTE VIDEON😭❤️ GRATTIIIS!!! ÖNSKAR ER ALL LYCKA I VÄRLDEN❤️😘 HOPPAS DU LÄSER DENNA KOMMENTAREN😭❤️😘

  Reply

 • Julia

  Grattis till barnet ly❤️❤️❤️😘👶🏼

  Reply

 • Blessing

  GRATTIS❤

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *