Vi är gravida!

Jag tror att dom flesta av er nu har sett vår senaste video där vi får reda på att vi är gravida.
Jag har ärligt talat inte lyckats smälta detta än. jag svävar fortfarande på moln och kommer nog att göra det ett bra tag framöver.
Jag gick upp jätte tidigt imorse för att jag inte kunde sova, jag var så himla pigg av all lycka i kroppen att jag på riktigt aldrig känt mig piggare. Jag hade sån energi och det var så skönt att ha det för engångsskull.
Allt känns fortfarande så himla overkligt och det är ju så himla tidigt än.
Många undrar kanske varför vi berättar för alla redan nu när vi endast är i vecka 2, och det finns många anledningar till det, dels för att vi ville berätta för våra nära och kära innan dom ser det i media och för att det var en tidsfråga innan det kommer ut i media och då vill vi att ni hör det från oss först eftersom att det är en så stor sak.
Och så är det såklart för att det är så himla riskabelt nu dom första månaderna och är det så att nått skulle hända så vill jag att ni ska veta redan nu att jag är gravid så ni kan finnas som stöd.
För WOW vilket fint stöd ni har vart under detta. Jag är så tacksam för alla era fina kommentarer och kloka råd. Det glädjes mig verkligen att ni bryr er så mycket om oss, och jag älskar att chatta med er i kommentarerna.

Även om det skulle hända något tråkigt med denna graviditet så är jag så otroligt glad och lycklig att vi ens KAN få barn, så himla magiskt. Ett mirakel har verkligen skett.
Jag är så chockad fortfarande men det känns helt fantastiskt!!
Och på första försöket efter första dosen av Letrozol.
Tänk vad allt har utvecklats och vilken bra hjälp man kan få nu idag. Underbart!
Vi har redan bokat in ett ultraljud och det sker redan den 27e februari, gissa om vi är taggade?!
Tänk att vi ska få se den lille krabaten redan om 19 dagar!
Det är faktiskt väldigt skönt att vi har ett tidigt ultraljud för att se så allt är bra och för att jag inte hade orkat att vänta längre haha!

Vilken lycka!
2018 är det bästa som har hänt oss!

 

Comments 165
 • Leila

  Glad jag är för eran skull! Jag väntar ivrigt på mitt tionde barn! ❤️

  Reply

 • Anna Grenemark

  Stort grattis önskar er all lycka. ❤️❤️

  Reply

 • Helena

  Jag är så otroligt glad för er skull, satt och grät hela videon. Att se era miner när ni inser vad testet visade, jag önskar er all lycka och det ska bli så roligt att få fortsätta följa er.
  Många kramar H

  Reply

 • Sofie F

  Så glad för er skull, satt å grina förut till er video å få se all eran lycka ❤️ Ni är så värda detta och ni kommer bli såna fantastiska föräldrar ❤️

  Reply

 • Louise Hanell

  Ååh så himlans roligt! Stor tjöt idag klockan 6 på morgonen när jag åt frukost och kollade på eran video 😍 Stort grattis och lycka till!! ♡♡♡♡

  Reply

 • Matilda

  Ett stort grattis till er ❤ kom 1 eller 2 tårar när jag såg eran vlogg.
  Lycka till !

  Reply

 • Ulrika

  Grattis till Ert lilla mirakel!❤
  Så glad för Er skull Jonna!
  Har själv 4 barn mellan 27-15 år 😍

  Reply

 • Emilia pettersson

  Självklart ska man få gå ut med det tidigt utan att folk ska påpeka risken om missfall m.m. Man väntar ett barn från dag 1, inte ett missfall. Detta ska gå bra ska ni se. Så glad för er skull!! ❤️ Detta förtjänar ni om NÅN!!

  Reply

 • Angelica

  Stort grattis till er ❤

  Reply

 • Emelie

  Stort grattis!! Ni kommer bli fantastiska föräldrar!!😍

  Reply

 • sofia

  Hej och GRATTIS!❤️
  tittade på videon imorse efter att jag sminkat mig,
  var helt kladdig i ansiktet efter att jag gråtit färdigt😭😍❤️
  är så otroligt glad för er skull, kan inte förstå er lycka eftersom jag själv har ganska lätt att bli gravid, men jag vet känslan av att se ”gravid” på stickan, det är obeskrivligt!
  jag har två barn, en pojk som fyller 5år i mars och en tjej som precis fyllt två!

  det är helt underbart med barn, ni är helt fantastiska!🤗
  era reaktioner var ju helt underbara, man ser verkligen att ni är som gjorda för varann😍

  stort grattis och lycka till!
  pussochkram

  Reply

 • Nathalie Johansson

  Åh 😍 grät genom hela videon.. Jag minns den lyckan och kärleken jag kände när jag plussade på stickan, och de hände på första försöket. Kan inte ens tänka mig in i den otroliga lyckan ni känner efter så många års längtan och allt ni gått igenom. Stort grattis! Äntligen 😃

  Reply

 • Mikaela

  Stort grattis! Det är en fantastisk resa som ni påbörjat. Försök ta det lugnt nu med flytten så du intestressar en massa. Liten är ganska känslig så här tidigt i graviditeten men det vet du säkert redan. Försök att njuta av den här tiden. Jag hoppas verkligen att du får må bra under din graviditet. Massa kärlek till er❤️❤️❤️

  Reply

 • Erika

  Vill bara gratulera. Vet hur svårt det är att inte säga något. Vi berättade oxå väldigt snabbt ifall det skulle hända något så har man stödet runt om. Det är en så nervös, lycklig och spännande tid ni har framför er. Snart är vi halvvägs här iaf. O snabbt går det. Kram till er 😍

  Reply

 • Emma Brokmark

  Så himla stort grattis till er!!! Ni är så värda denna lycka efter allt ni gått igenom. Så härligt med tidigt ultraljud 😍 jag gjorde vaginalt ultraljud i vecka 8 och då va de en liten liten böna i magen. Men de va så magiskt att se. Och imorgon blir lillkillen 3 månader. Jag tror att de är en liten kille i din mage ja 😍👶🏼💙

  Reply

 • Carro

  Så glad för er skull 😍 underbart att det äntligen var er tur 😘

  Reply

 • Sofia

  Super grattis är så glad för er skull , ska bli kul att följa ❤️
  Ni är i vecka 3-4, så ni kommer typ få samma datum som min äldsta 😍

  Reply

 • Jennifer

  Stooooort grattis till er 🙂 tjöt som ett barn när jag såg videon, det här är ni såå värda! Jag håller alla tummar o tår att det går vägen 🙂 ett tips är att om du inte redan gör det, äta folsyra 🙂 Själv hoppas jag på en liten alla hjärtans dag bebis(väntar mitt 3e barn) . Såå glad för er skull och all lycka till! Kram

  Reply

 • Elin Ekström

  Stort grattis till er❤️ Massor av kramar

  Reply

 • Emelie Nilsson

  Jag har inte ens längre koll på hur många gånger jag har sett på videon. Är så superglad för eran skull! Jag gick också ut med mina graviditeter tidigt. Just på grund av att jag ville inte att vänner eller släkt skulle får reda på de av andra än mig (bor i en liten by) och jag ville ju såklart dela med mig av min glädje! För det är en sån glädje där jag inte förstår hur vissa orkar hålla den hemlig så länge, som jocke sa i videon ”jag vill skriks ut det för hela världen” just så har jag också känt. Och att du/ni får uppleva samma lycka som jag har upplevt gör mig superglad för ni är verkligen värd det! Jag hoppas det verkligen går hela vägen för er och går allting bra så kommer den lilla krabaten få kanonföräldrar ❤️ Stort grattis ännu en gång! Va nu rädd om dig/er❤️

  Reply

 • Johanna borgstedt

  Stort grattis till er jag började gråta när jag såg den videon där ni fik reda på att ni va gravida och när ni berättade för alla då började jag också gråta jag är så glad för eran skull lycka till med barnet från Johanna

  Reply

 • Ester

  Stort grattis till er! 😀 🎉 🎈

  Reply

 • Rebecca

  Stort grattis till er 😍 alla lycka till dig och Jocke 😍 börja gråta när jag såg eran vidio 😭 sak bli så spännande och roligt få följa er i hela graviditet och sen med erat merakel 🤱🏻❤️

  Reply

 • Linnéa Nordgren

  Grattis! Blir så glad för er skull att jag fällde en tår 😍lyckat till 👶

  Reply

 • Pernilla Hommel

  Stort grattis finaste Jonna ni kommer bli fantastiska föräldrar.🎈❤🎈❤🎈❤ Så glad för eran skulle både jag om min dotter grät många tårar av glädje för er skull i morse när vi tittade på vloggen. ❤❤❤

  Reply

 • Ellida

  Åh! 😍 Grattis och lycka till er! Är verkligen så glad för eran skull! Jag väntar själv mitt första barn nu med bf om 11 dagar. Jag förstår er längtan! Det är magiskt 🌸💖

  Reply

 • Rebecca Fredriksson

  Ni förtjänar detta så mkt ! Jag är så glad för er skull ! Ni kommer att få fina barn ! 🙂
  Dom kommer säkert göra hyss när dom blir 3-4 år !
  Hoppas att ni gör en serie som heter GRavidvecka . Som Helen Torsgården har gjort!

  Reply

 • Emelie

  JÄTTESTORT GRATTIS <3
  Älskar att vakna upp och titta på era vloggar på morgonen, ni kämpar alltid på genom livet och glömmer inte att njuta av de små sakerna under tiden. Jag känner igen mej och min man så mycket i er vardag, ni är verkligen min största inspiration!

  Låg i sängen och grät imorse när jag såg vloggen haha, önskar er verkligen all lycka!!!! <3

  Reply

 • Magdlaena

  Jag är så glad för eran skull ❤️ Spännande med ett ultraljud redan 😍😍😍😍 puss och kram

  Reply

 • Maja

  Så otroligt glad för eran skull!! Grät som ett litet barn jag kollade på videon i morse, haha… Tror att ni kommer bli riktigt bra föräldrar. Lycka till med allt 🙂

  Reply

 • Cindy

  Köp hem folsyra fet är väldigt bra att göra det under graviditeten 💜

  Reply

 • Cindy

  Köp hem folsyra väldigt bra och ta för fostret. 💜

  Reply

 • Blessing

  Grattis på er bästa ni

  Grattis på er bästa ni! Ni förtjänar verkligen detta och all lycka i världen❤

  Reply

 • Sanna

  Grattis igen för 5 gången typ!!❤️☺️😍Kan aldrig bli för mycket!!☺️Hoppas allt set bra ut på ert första ul,allt kommer gå jätte bra och ni kommer få en frisk liten bebis om 9 månader!!!❤️😍Ska ni kolla va det blir för något?🙈 Ska bli kul att följa er❤️☺️// jag har två barn ,sonen 2,5 år och dottern 11 månader☺️

  Reply

 • Emelie

  Är så lycklig för er skull! Blev helt varm i hjärtat och tårögd när jag såg videon. Har gått omkring med ett leende på läpparna hela dagen. Ni är så värda detta. Ser väldigt mycket fram emot att få följa eran resa!<3<3<3

  Reply

 • Isabelle

  Grattis till bebben, ni kommer bli en helt underbar liten familj ❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply

 • Yasmine

  Åhhh grattis till er båda! ÄNTLIGEN! Såg videon innan idag och kan säga att tårarna kom! Så himla fint! Detta förtjänar ni, håller alla tummar och tår! <3

  Reply

 • Yasmine

  Åhh grattis till er! Detta förtjänar ni verkligen, håller alla tummar och tår att allt kommer gå bra! Blev gråtfärdig efter videon, så himla fint! Lyckokramar till er! <3

  Reply

 • Felicia

  Ni är dock två veckor sedan befruktning vilket är det testat visar, så ni är i vecka 4. Graviditet räknas från mensens senaste dag, så vecka 2 är ägglossning. Du vet ju vilken dag du hade ägglossning. Där börjar vecka 2, läs det på tex 1177. ❤️ Grattis

  Reply

 • Emma

  Grattis till dig och Jocke ❤️😻💕💕🎉🎉🎉

  Reply

 • Elinor

  Vilken lycka efter mitt första barn tog det 10år innan vi lyckades få 2an sen följde 3an med på farten 😍 tänk på dig själv nu är sånt som gynnar bebisens utveckling och vila drick vatten men överdriv inte utan lev umgås med Jocke för sen blir det vaken nätter och hela världen blir 1000 ggr mindre än sen är nu det blir bara bebis bebis bebis 😉
  Läs på om kolik ,amning,läs på om krupp lär er hjärt och lungräddming på spädbarn !
  Läs på om vaccinering,
  Lår er själva leva i bebisbubblan nu och efter lär er det där med att låta åsikter och vad andra tycker är rätt innan och efter gtadivitet och bebisar m.m det är erat barn ni vet barnets behov och vad som hjälper och inte !
  Önskar er all lycka och ska bli spännande att följa er på ert nya äventyr 😊

  Reply

 • Thindra

  Stort grattis till er och hoppas allt kommer gå bra ❤❤😍😚

  Reply

 • Amanda

  Grattis! Verkligen! Så lycklig för eran skull, jag kunde inte sluta gråta när jag fick se videon. Längtar så efter att bebisen ska ploppa ut och jag hoppas verkligen att allt kommer att gå bra nu!🤭😍🙊💓

  Reply

 • Emeliie

  Shit vad kul STORT GRATTIS till er och all lycka i värden ❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply

 • Ingela

  Stort grattis till er❤️❤️❤️❤️Har mailat er bägge, samt DM at er. Förstår att ni nu har fullt upp, och är fyllda av glädje. Det är ni sååå värda❤️❤️❤️❤️

  Reply

 • Liisa

  Så jäkla glad för er skull att jag blir tårögd

  Reply

 • Merjem

  Alltså jag e så så så glad över eran skull jag ger allt mega kärlek till er! Love You!❤❤❤ när jag såg den videon som ni gjorde så Stig det i titeln : Jonna är gravid du fick mitt hjärta att stanna jag grät så mycket så att det inte finns några ord till det. Men det var verkligen värt det för jag grät av lycka. Tänk att vi har slutat varandra i 5år och nu händer det. Jag kan inte beskriva hur mycket jag är glad för eran skull. Till undebara jocke och jonna/ Älskar er!❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Reply

 • Emma

  Jonna! Gud alltså såg er video och grät typ igenom hela, så himlans glad för er skull. Allt ni gått igenom ni förtjänar det så mycket! Och Johannas reaktion i videon är ju bara för härlig, där kom tårarna en andra gång! Önskar er värkligen allt gott, Kram

  Reply

 • Malva

  Hej fina du!
  Jag är verkligen så glad för eran skull!
  Hoppas allting kommer att gå bra och det känns fantastiskt att vi har fått hänga med hela denna tiden. För att ni äntligen har lyckats få folk att hoppas på sig själva och veta att allt är möjligt även fast det är jobbigt och svårt!
  Såna fina förebilder ni är och vilka bra föräldrar ni kommer bli.
  All kärlek till er <3

  Reply

 • Pernilla

  Grattis till er båda! Vad roligt! Är jätteglad för er skull!
  Jag och min 15-åriga son satt och såg på klippet i morse och blev så glad för er skull! Sa igår till honom faktiskt att ”undrar om Jonna är gravid, det lyser så om henne och glittrar i jag tror på en liten pojke. Då sägs det att mamman blir extra vacker.
  Och så var det😍 varmt lycka till nu och ser fram emot att följa hela denna resa med er!
  Kram Pernilla

  Reply

 • Anna

  Jag är så glad för eran skulle Jonna ❤❤ ni har kämpat och kämpat i så många år.
  Jag har också varit gravid men fick missfall😢men det är många år sedan nu.
  Ett tips kan jag ge dig.
  Ex inge stress , vila så mkt du kan, inga tunga lyft.
  Drick inte Redbull det skadar bäbis det är faligt.( Vet att du är sockerberoende)
  Men lycka till och hoppas vi får följa eran graviditet på vloggen ❤❤❤❤

  Reply

 • Kim

  Såg er video. Gösses har följt er ett tag. Och jag gråter av lycka för er skull. Det är de bästa med livet är ens barn och finns inget annat än lyckan i livet. Visst att vara gravid är. Inte alltid en dans på rosor men man får något verkligen jätte fint av det. Och troooooo mig förlossningen kommer du verkligen inse vilka krafter din kropp har och allt är så himla häftigt vad kroppen går igenom. All lycka och kärlek till er ❤️❤️ // en mamma till 2 troll på 5 och 7 år som följer er på youtube

  Reply

 • Daniella

  Ni är så fina tsm du och jocke.. Och er bebis kommer få super fina föräldrar.. Stort grattis till er ❤

  Reply

 • Minresatillettplus

  Stort grattis 😃 ska snart påbörja min första letrozol kur, hoppas på samma tur som er! Ska bli spännande att följa er resa.

  Reply

 • Isabelle

  Du är inte i v2. Utan läser man instruktionen på det gravtestet så är det 1-2 veckor sedan du blev befruktad. Så du kanske är i vecka 4-5 nu?
  Bra att du får ett tidigt ultraljud. Men då måste det bli ett vaginalt ultraljud. För barnet är så litet då. Jag är i vecka 13 och ska äntligen få se vårt mirakel nu på tisdag. Ska bli riktigt roligt, för jag har knappt fattat det än. Och då har vi vetat om det länge nu. Men det blir mer verkligt efter ultraljudet tror jag. Lycka till med graviditeten och hoppas du får må bra och inte blir allt för påverkad av trötthet, illamående.

  Reply

 • Malin

  Såå kuk för er. Jag och min sambo blev gravida ganska snabbt för två år sen. Men det resulterade tyvärr i ett långdraget missfall där vi fick genomgå en medicinsk utdrivning pga att fostret inte hade försvunnit. Det misslyckades och jag va tvungen att göra en så kallad skrapning. Efter det försökte vi hela tiden igen och lyckades inte förrän ett år efter. Kändes som en evighet. Nu sitter vi här hemma och tittar på vår underbara lilla prins Emil som föddes i september 2017. Önskar er verkligen all lycka och att allt går bra med lilla bebben nu. Mvh Malin

  Reply

 • Julia

  Är så glad för din och Jockes skull! Jag lovar, ni kommer att bli helt otroliga föräldrar och få det underbaraste barnet i världen💕 Kanske tillochmed två om jag får gissa😉😊Lycka till, KRAM!❤

  Reply

 • Emelie

  Är så glad för eran skull ❤❤ och när jag tittade på eran video idag så började jag också att gråta! satt med leende på läpparna och tårarna ran genom hela videon 😊❤ ni är bäst!! Och ni kommer bli jätte bra föräldrar 😍 Grattis till er 😙

  Reply

 • Emelie

  Grattis! Jag är så glad för er skull. Det är magiskt att plussa 🤰🏼 Tittade på er video, när ni förstår att testet är posetivt… ja som jag grät. Sen kunde jag inte hålla tårarna börja när ni berättade för era nära och kära. Vilken fin video! Grattis igen och jag håller tummarna att det går hela vägen och att du får må bra genom resan ❤️

  Reply

 • Cicci

  Jag satt och grät inne i personalrummet när jag såg er lycka. All lycka till och gratulationer till bebis i magen 😊

  Reply

 • Cecilia

  Stort Grattis!!! 😀

  Reply

 • Veronika Norr

  Jag blev så glad för er skull.
  Det är underbart!!!
  Hoppas av hela mitt ❤ att allt går bra.
  Stor kram

  Reply

 • Susanne B

  Stort grattis!! Håller verkligen alla tummar och tår att allt går som det ska!! Ni är värda det efter allt kämpande! Ni har en underbar tid framför er! Njut!

  Reply

 • Jennifer Casemyr

  Glädjetårarna sprutade imorse när jag såg eran video😍 hade velat ge er en riktigt stor kram, för det var som att en sten släppte från mitt hjärta när ni äntligen fick det ni ville efter alla år❤️❤️ GRATTIS😘

  Reply

 • Sandra

  Asså ååååh grattis igen!!! Så himmla kul!

  Reply

 • Carola

  Stort Grattis, ni är så värda det. Satt och grät när jag såg videon. För jag har följt er enda sen ni började processen, så nu håller jag och alla andra som gillar er våra tummar att det går bra hela vägen. All kärlek till er.

  Reply

 • Sarah

  Grattis!! Vad kul❤️Hoppas allt går bra!

  Reply

 • Sara

  Kan inte du svara på mitt sms på pm på fb? Skulle vara kul:) har en fråga där. Eller maila mig så kan ja skriva det där 🙂 kram

  Reply

 • Elin

  Såååå kul Jonna grattis ni är så värda detta!😍😍😍

  Reply

 • Isabelle

  Helt underbart. Så glad för eran skull!
  Att få barn är den vackraste presenten i hela livet. Blev själv mamma för några månader sen, och som ni kämpat.
  Erat barn kommer få så mycket kärlek av er, ni kommer bli så bra föräldrar. Hoppas allt går bra och att det kommer en liten krabat om 9månader. Kramar

  Reply

 • Emma

  Såå himla kul! Även om det är tidigt så hoppas jag verkligen allt går bra för er <3 Stort stort grattis till er båda! 😀 💖💙

  Reply

 • Hoda

  Min mamma sa till mig att det är bra att gå mycket när man är gravid.Älskar er och STOORT GRATTIS❤️❤️

  Reply

 • Tess

  Grattis! Ville bara säga att man inte är gravid i vecka 2 när det står så på testet, utan att det var 2 veckor sedan befruktning. Man är i v 3-4 när det står gravid 1-2 eftersom graviditetsveckorna räknas från sista mensen, vilken oftast är 2 veckor innan befruktningen. Har man ingen regelbunden cykel så lägger man bara på 2 veckor på ägglossningen så får man så många veckor man är.

  Reply

 • Emma

  Mina ord räcker inte till egentligen, men jag är så otroligt glad för er skull! Måste bara få skriva följande rader och ni utgå jag från det positiva, dvs att allt går bra och att ni får en fantastiska unge; Barnet kan inte få bättre föräldrar än er två. Roliga, omtänksamma och kärleksfulla är egenskaper som stämmer väl in på er två. Kan bara konstatera att barnet kommer att få ett tryggt hem och omgivning att växa upp i. Ska bli så spännande att följa din resa, Jonna!

  Reply

 • Sofia

  Har följt er alla år ni försökt och jag blev så lycklig när jag såg videon att ni var gravida! Jag kollade om flera gånger, så fin video! Stort grattis! ❤️❤️
  Kram

  Reply

 • Evelina

  Stort grattis till er!! Såg just klippet och jag grät, ni färdtjänst detta och jag hoppas allt går bra, jag är så himmel glad för et skull❤️❤️❤️❤️😘😘👍🏻

  Reply

 • Isabell

  Fantastiska Jonna!
  Jag är så glad för eran skull. Jag grät till videon. Jag och min man har försökt få barn i 8 år när vi till slut vart gravid. Det var samma chock och glädje som man såg hos er. Så jag förstår eran känsla. Jag förstode nog inte ens på ultraljudet att jag var med barn,vart inte verklighet för än han kom till världen.😂 All lycka till. Jag är så glad för er. ❤

  Reply

 • Jessica

  Stort grattis igen till er! Det är verkligen er tur nu,
  Jag kollade på senaste videon imorse och jag tok grät igenom hela! Här tog verkligen hormonerna över, är själv gravid med andra barnet i vecka 13 nu, och ni har verkligen en fantastisk resa framför er!
  Btw så tror jag ni får en pojke 😍

  Reply

 • Challede

  Ännu en gång vill jag bara säga hur otroligt glad jag är för eran skull! Måste också passa på att fråga, var är tröjan ifrån som du hade i er video?

  Hoppas du får en underbar Fredag!

  Reply

 • Liz söderlind

  Åååh så glad för er skull! Tårarna bara rann när jag såg er yt video 😍. Jag och min sambo har försökt länge nu oxå och jag hoppas verkligen på att mitt 2018 kommer bli bra. Vi har fått tagit en liten omväg i graviditeten oxå, blev gravid i somras men fick en ofostrig graviditet eller missed abortion som det fint kallas. Min kropp märkte inte av missfallet så fick göra en abort på de 🙁 när jag skulle på UL för att se att allt blod har kommit ut så upptäckte dem cancer :/ så nu ligger jag här nyopererad och har en äggstock och äggledare mindre.. vilket kommer leda till svårare graviditet 🙁 men vi får 6 månader på oss och lyckas vi inte så kommer vi få hjälp. <3 men de känns som att man kommer uppskatta graviditeten mer när man har gott igenom så sjukt mycket. Åter igen stort grattis och all lycka till er!! 😄❤️

  Reply

 • Sandra Nemo Olofsson

  ÅH herregud.
  JONNA Grattis så himla himla mycket
  Det är mamman o pappan till igelkotten Harley här.

  Är så otroligt glad för eran skull.
  Ni förtjänar det verkligen. Både jag och Johan började gråta till er video.

  NI FÖRTJÄNAR DET HÄR.
  Och jag vet att han/hon kommer få de mest underbara och älskvärda föräldrarna❤

  Jätte mega Grattis till er från mig Johan och Harley.
  O lycka till med allt i graviditeten 😍❤
  Är det någonsin nått så tveka inte o höra av er.

  GRATTIS IGEN 😍

  Reply

 • Caroline Leo

  Verkligen såååå GRATTIS till er båda två.
  Verkligen grät av lycka när jag såg videon och kunde inte sluta gråta heller
  😍 😍 😍 😍 😍 😍 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Verkligen så glad för eran skull.

  Reply

 • Anna

  Stort grattis önskar jag och barnen (som oxå följer er) vilken lycka, vilken glädje, vilket MIRAKEL! WOOOW! Vi är såå glada för er skull.
  När jag blir tagen av nått så brukar jag drömma om det å jag vakna upp nu av en dröm med dig Jonna. Klockan är 03.10. Jag lovar att du har lika fin personlighet som i drömmen.
  Som ni kämpat så har drömmen äntligen slagit in, ska bli kul att få följa er gravidresa. Det är häftigt, har gjort det 4ggr å skulle kunna göra det 4ggr till. Behövs dock en partner. Har du nån på lager? ❤❤❤

  Njut av tiden som kommer, ta bilder, skriv ner hur du mår vecka för vecka osv.. är kul att återgå till sen. Nu ska jag försöka somna om å GRATTIS igen till er båda.

  Puss å kram Anna
  Sabina, Mirelle, Dennis och Izabell

  Reply

 • Elin

  Wuhuuuu grattis!!! 😍 då är vi lika chockade nu då, jag vet inte om du minns men jag skrev i ett tidigare inlägg att vi hade äl samma dag. Hahaha jag plussade häromdagen också så då har vi samma bf 😍 vad häftigt!!

  Reply

 • Natta

  Grattis 😃😄🎉🎉🎉🎉

  Reply

 • ramona

  Vilken lycka <3 Och vilken underbar känsla. Jag minns den så väl, man svävade verkligen på moln. Ska bli så skoj att få följa er resa som kommer vara den bästa ni gjort. Ni är verkligen så värda detta så länge som ni kämpat. Ta hand om dig och ha en toppen fredag <3

  Reply

 • Frida

  Grattis till er!❤️ Så himla fin video ni gjort och jag blev så varm i kroppen! Barn är det bästa och roligaste som finns i livet! Jag fick själv en son i maj förra åtet!❤️
  Jag önskar er all lycka💗

  Reply

 • Sara

  Jag brukar inte titta så mycket på youtube men såg klippet och tårarna rann när jag såg era reaktioner när ni förstod vad testet visade – Underbart!! Stort grattis 🍀✨

  Önskar er på riktigt all lycka till och kärlek som går! Jocke har kommit sååå långt sen jag mötte honom via 100% och ni båda förtjänar det bästa. Ta hand om er ❤️

  http://saraabrahamsson.se

  Reply

 • Tina

  Grattis 🎉❤️ Så himla roligt! Jag fick glädjetårar när jag kollade på er video och såg er reaktion när ni plussade. Jag vet vad ni har gått igenom, jag och min sambo har försökt i snart 9 år utan resultat. All lycka till er! ❤️

  Reply

 • Zandra

  Så roligt! Grattis! Här sitter jag med tårar i ögonen för jag förstår precis hur du känner. Vi kämpade i 5,5 år och nu sitter jag med vår lilla 11-veckors kille i famnen. Lycka till! 😍❤️

  Reply

 • Jenny

  Grattis! Förstår känslan av att vilja berätta för hela världen. Jag väntar mitt 2:a barn i Juni och passa på att njuta av den extra energin för jösses vad trött man blir speciellt 1 och 3 trimestern. Det ska bli så roligt att följa er och jag håller tummarna att det går bra. Återigen Grattis!

  Reply

 • AyumuSWE

  Åter igen ett stort grattis till er båda. 😀 Vart så otroligt glad för eran skull när jag såg videon. 🙂

  Reply

 • Jennifer

  Stort lycka till, till er 3 nu som ni faktiskt är. Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att det kommer gå hela vägen. Jag är själv i vecka 22 nu och jag älskar varenda minut av att va gravid. Första rörelserna i magen är helt magiska och så himla svåra att sätta ord på. Hoppas att du slipper må illa som jag gjorde de från vecka 6-11 vid vecka 12 vänder allt säger dom och det stämde för mig.
  Tänk på att ta det lugnt med flytten nu. Dom säger att det inte är farligt att lyfta förens man kommer in i vecka 30 men jag har själv varit nojig hela tiden och inte velat riskera något så stå på dig om du inte känner att det känns rätt. Vissa har full förståelse för det du går igenom och med tanke på hur underbar man du har som stöttar dig hela tiden så kommer nog han alltid stå bakom dig även i ett sånt beslut. Ta det lugnt pyssla och dona med olika saker så lovar jag att tiden får väääldigt fort. Jag kan knappt tro att vi redan är i vecka 22. Jag lovar du kommer säkert märka hur otroligt fort tiden kommer springa iväg.
  Alla lyckönskningar till er och NJUT nu så mycket ni bara kan!!
  Och tro mig inte ens jag tror att det är sant än. Det går bara att smälta det men det känns alltid overkligt!

  Reply

 • Nea

  Stort grattis! 😃 men om de står på stickan 1-2 så betyder det att ni varit gravida i 1-2 veckor och eftersom man räknar från senaste mensens första dag, alltså typ på veckor till så hamnar ni automatiskt i gravidvecka 3-4 😊 stort grattis! Jag önskar er all lycka! 💕

  Reply

 • Anna

  Du har varit gravid i 2 veckor, men graviditetsveckorna startar från första dagen på sista mensen så då tror jag du är i vecka 4? Grattis iallafall 😀

  Reply

 • Linn Andersson

  Det är helt fantastiskt! När vi kämpade med att bli gravida som tog en evighet så kollade jag på er och kände att ” Vi är inte ensamma” . Sedan när vi för över ett år sedan plussade och nu har en dotter på 5 månader så kände jag bara en sådan lättnad och lycka. Vi fick chansen. Är så glada för er skull att ni med fick chansen äntligen… som ni kämpat.

  Grät när jag såg videon på er! Helt fantastiska är ni och förtjänar detta sååå mycket.

  Blir sjukt sugen på en till bebis nu. Alltså wow finns knappt ord! Grattis från en 20 årig mamma.

  Reply

 • Malin Björkroth

  Super stort grattis ❤ det är ni så värda all lycka till er ❤

  Reply

 • Josefin

  Så himla glad för eran skull!😍❤️❤️ Håller tummarna för att allt ska gå bra! Lycka till!!❤️❤️

  Reply

 • Sara

  De på testet menar att du blev befruktad för 1-2 veckor sedan. Skulle gissa på att du är i vecka 5 ca ☺️ finns massa graviditetsuträknare på Google där du skriver in senaste ägglossning o då får fram ungefär vilken vecka du är i 🙂👍🏻

  Stooooort grattis 😀😀😀 längtar också så mycket efter barn.

  Reply

 • S

  Hej Jonna! Jag har aldrig kommenterat här innan och jag brukar inte se alla era videos, men jag prenumererar och jag fick en bra känsla när jag såg att ni lagt ut en ny vlogg igår så jag valde att kolla på den och jag blev så glad för er skull! Har förstått att ni haft det jobbigt tidigare, men jag hoppas verkligen det vänder för er nu. Grattis till er, ni kommer göra ett jättebra jobb!

  Reply

 • Viktor

  Hälsa Jocke, skrev på DM till honom om er! 🙂

  Grattis som fasen! Bästa som kunde hända, så glad för eran skull ska ni veta! 🙂

  Reply

 • Emma

  Stort stort grattis!! Jag måste fråga 🙂 finns det större chans att du släppte fler än ett ägg med hjälp av letrozol och på så sätt har större chans att få tvillingar?

  Reply

 • Elsa

  Heeeelt fantastiskt! Grattis grattis grattis!!!!! Hoppas verkligen att allt går bra nu. Stort lycka till!! ❤️❤️❤️ Tänk att ni ska få en liten snart, som ni har längtat👶 Är så glad för er skull! Började gråta när jag såg videon igår, det var så fint⭐️❤️

  Reply

 • Amanda björnfot

  Asså är sååå himla glad för eran skull, ni har liksom hållt på i 4-5 år och asså när jag klev upp igår tror jag så kom jag på att ni lägger upp videos varje dag, så när jag tittade på gårdagens video igår asså shit!!! jag började fan gråta av glädja, ni kommer bli grymma föräldrar och jag har några namn förslag, om det blir en kille: Julius om det blir en flicka: Julia😊❤❤

  Reply

 • Sabina

  Jag är så glad för er skull! Vilken lycka 😀

  Men ingen mer Would you rather för dig nu tycker jag 😉 det är ju så extrema grejer ni kommer på.

  Reply

 • Z

  Jag är inte någon blödig människa men när jag såg er video bölade jag som ett barn.
  Man ser verkligen er lycka!
  Jag har själv varit i er situation, och fått hjälp i form av IVF. Har en dotter på 2 år och en liten till på väg som kommer i vår tack vare hjälpen.

  Glöm inte detta längre fram (med tanke på att ni är offentliga personer kan det vara extra viktigt att tänka på då och då):
  NI är de bästa föräldrarna till ERT barn!
  Önskar jag själv fått höra det oftare med ettan.
  Jag önskar er all lycka till!!!

  Reply

 • Sandra Larsson

  Är så glad för eran skull Jonna! Skulle vara en överraskning egentligen men har därför skickat en bukett blommor med blombud, men problemet är att de inte kan ta sig in till er dörr då det är portkod. Hade vart så kul om ni hade kunnat gå ut för att ta emot det! Kan ge er kontaktuppgifter till blombutiken.

  Reply

 • Isabell

  Lycka till och hoppas allt kommer gå bra!
  Såg erat klipp på youtube, böla sönder.
  Ett tips börja ät Folsyra, bra för embryot 🙂
  Finns att köpa på Apoteket!

  Lycka till kram

  Reply

 • Klara

  Enormt stort grattis!!! ❤️👶🏼 Ville flika in och säga att jag blev helt överväldigad av ert undertbart fina samarbete i er senaste vlogg. Jag själv är 15 år och opererade bort en hjärntumör för drygt 3 veckor sedan och låg inne på sjukhus ett tag. Är fortfarande inte frisk och kommer inte vara det förrän om flera, flera år. Nu ligger jag inte inne längre men vet själv att jag hade blivit så fruktansvärt glad över en sån present mitt i den jobbiga, fruktansvärda och påfrestande perioden. Så himla fint av er att ni hjälper sjuka barn. Världens största kram till er ❤️

  Reply

 • Julia Hedström

  Åh vad glad jag blir för eran skull!😍
  Har själv nyligen fått veta att jag är gravid efter nästan 4 år utan skydd!
  Är helt säker på att ni kommer bli helt fantastiska föräldrar!
  Massa kramar 😙

  Reply

 • Julia

  Vad glad man blir för eran skull! Hoppas verkligen detta blir bra ❤️

  Reply

 • Ninne

  Jag skulle kolla hos barnmorskan
  Jag själv litar inte på dessa

  Reply

 • Love

  Jag hoppas verkligen ni tänker på barnet sen
  Då jag menar av egen erfarenhet
  När jag växt upp fick jag aldrig träffa min farmor eftersom mina föräldrar hade bestämt det
  De hade bråkat och uteslöts min farmor i ifrån deras liv
  När de fick barn fick farmor aldrig träffa sina barnbarn
  Eftersom mina föräldrar skyllde saker på henne som jag fått reda efteråt var inte sant
  Jag växte upp med dålig självförtroende, självkänsla , ångest och självskadebeteende allt för jag märkte något var fel.
  Jag fick höra så mycket skit om min farmor och folk beteende sig
  Min farfar hade redan gått bort
  När jag gick i skolan man skulle berätta om sina farmor eller mormor
  Så gjorde så ont i hjärtat
  Andras farmor var där hälsa på men inte min för hon fick inte träffa mig och min syster
  Jag börjande svälta mig och sen skära mig
  Då skyllde på mig jag ville banta
  Men så var det inte
  Jag mådde så dåligt för fick träffa min farmor
  Ibland såg en äldre kvinna som vinkande på mig som nu efteråt fått reda det var hon
  Hon försökte le när hon såg mig
  På julen, födelsedag och mm satt hon alldeles själv hon hade ingen
  Jag bad mina föräldrar ville träffa henne men fick inte då kom det upp saker hon hade gjort de och de.
  Något jag kände inte var sant som jag fått reda nu var inte sant.
  Min farmor tog sitt liv
  Jag fick inte ens gå på hennes begravning
  Hon hade skrivit ett brev till mig som prästen en dag lämnade till mig för jag smög dit och la blommor och tände ljus.
  Ingen kom till hennes begravningen ingen
  Åren gick
  En dag kom sanningen fram och jag bröt med mina föräldrar
  Inget var de hade sagt om min farmor och släkt var sant
  Då skyllde min pappa på sina diagnoser därför han var sån
  Jag har brutit med mina föräldrar , syster och släkt
  Alla ljög för mig
  Det enda som sa sanningen var min farmor som inte finns mer
  Det tagit flera år för komma tillbaka till normalt liv
  Jag skär mig inte mer men har ärr både på huden och psykiskt
  Jag svälter inte mer
  De vuxna tänkte bara på sig själva inte på mig
  Så jag hoppas ert barn får träffa sin farmor så inte behöver gå igenom samma helvete som jag
  Jag kommer aldrig förlåta mina föräldrar var de gjorde de bara tänkte på sig själva inte på sina barn

  Reply

 • Pia

  Stort grattis ❤️ Och helt rätt passa på att njuta och om det händer något så ta det då i så fall ❤️ Håller tummarna att allt ska gå bra ✊️

  Reply

 • Pia

  Stort grattis ❤️ Och helt rätt passa på att njuta ❤️ Och om det händer något så ta det då i så fall , håller tummarna att allt går bra✊️

  Reply

 • Emilia

  Åhh! Blev så glad när jag vaknade upp till videon och fick veta att ni äntligen blivit gravida! Vilken lycka! Ni är sååå värd detta. Super glad för er skull! Ser fram emot att fortsätta följa eran resa oavsett vad som händer, ni är verkligen en sådan stor insperation! Lycka till med allt:)

  Reply

 • Anna

  Grattis till graviditeten. 🙂 Graviditetstesten visar antalet veckor från ägglossning, så visar testet vecka 1 – 2 så är ni redan i vecka 3 – 4, då en graviditet räknas från sista mensens första dag. ☺️

  Ska bli spännande att få följa er graviditet framöver☺️

  Reply

 • Tilde Strömsbäck

  Stort grattis! Ni kommer att bli jätte fina och bra föräldrar!❤ All lycka till i framtiden

  Hälsningar från Finland😘
  Rakastan sinua!

  Reply

 • Lena

  Jätte grattis till er två 🙂😁❤️😍. Det finns inge mysigare en få veta att man är gravid skulle göra om den resan om det skulle ges till fälle till det 😂😂 kul blogg du ni har

  Reply

 • Louise

  Vill först och främst säga GRATTIS! Som jag grät när jag såg eran video, total lycka för eran skull!
  Sedan vill jag bara säga att räkna veckor och sånt som gravid är en gåta typ. Dessa gravidtest som ni tagit räknar då alltså att de är 1-2 veckor sedan du blev befruktad men du är typ i vecka 5. Ladda ner en gravidapp där du fyller i när du hade din senaste mens så räknar den ut vilken vecka du är i och du kan följa din egna graviditet. Bara ett hett tips! Stort grattis igen!!! Kramisar

  Reply

 • Sanna

  Stort Grattis till er verkligen!! ❤️ Har själv 3 underbara juveler och minns känslan när man gjort grav. test och inser att man har ett underverk i magen! 😍
  Önskar er all lycka till och det kommer gå Såå bra! Nu börjar en underbar resa i era liv!

  Reply

 • Ida stark

  Grattis😘😘 jag tror att ni kommer att bli världens bästa mamma och pappa😘

  Reply

 • Evahle - en blogg om psykisk hälsa

  Så glad för er skull och det är så skönt att se att det går att bli gravid trots svårigheter, att det finns lösningar liksom. 🙂 Grattis fina ni! Kram <3

  Reply

 • Tova

  Grattis igen!!❤❤❤ Håller tummarna och tänker på er. Hoppas verkligen att allt går bra ❤❤❤ all kärlek till er!

  Reply

 • Stina

  Man räknar att de är 1-2 veckor ca sedan du blev befruktad så det innebär enligt clearblue att du är i graviditets vecka 3-4! 🙂 det står även i instruktionerna om man läser noga😍 hoppas allt går bra!

  Reply

 • Angelica

  Ni räknas nog som vecka 4-5. Det som står på testet är veckor sedan befruktningen 😉
  Stort grattis till er!

  Reply

 • Elli

  Grattis! Vill bara berätta att du är i vecka 4, inte 2 🙂 på graviditetstestet står det 1-2 veckor (efter befruktning).

  Reply

 • Evelina

  Om du undrar så är du egentligen i vecka 4 och inte i vecka 2. Det står vecka två men du har redan varit gravid i 2 veckor❤

  Reply

 • Vendela

  Såååå kul det ska bli att få följa er genom allt nu. Men skulle du kunna göra gravid vecka för vecka videos?? Du behöver ju inge börja nu men om några veckor, för det skulle vara otrolig kuuul❤️

  Reply

 • Frida

  Hoppas att allting kommer att gå bra! 🙂

  Reply

 • Nathalie

  Grattis!!! Hoppas allt går bra.

  Reply

 • Veronica

  Stort Grattis till er och önskar er all lycka på
  graviditetsvägen 🍀
  Var en så stor glädje när man såg er vlogg och ni berättade att det fina beskedet 😀
  Ni kommer bli super fina föräldrar till detta efterlängtade lilla pyret 👶

  Reply

 • Malin

  Du är troligen i vecka 5 (4+ nånting) man räknar graviditet från senaste mensens första dag. Så ni får nog bebis slutet på september/början på oktober. Grattis 😍

  Reply

 • M

  Grattis! ❤️
  Så glad för er skull!
  Jag vet den obeskrivliga känslan när man äntligen plussar.
  Ser fram emot att följa er resa.

  Reply

 • Isabelle

  Stort stort grattis till eran graviditet! Jag är också inne på första kuren Letrozol och hoppas på samma tur som er. Vilken dag fick du äl?

  Reply

 • Fanny

  Alltså wow grattis jag vet själv hur känslan är! Min dotter är nio månader nu, och jag kommer ihåg exakt hur känslan var.
  Har precis kollat på videon ”svävar på rosa moln” och herregud vad det lyser om dig så vacker. Det är något speciellt med gravida kvinnor, det är helt fantastiskt!
  Jag ÄLSKADE att vara gravid, det finns inget vackrare! Lycka till med allt så glad för eran skull ♥️

  Reply

 • Tesss

  När de står 1-2 på graviditet så menas de att du blev befruktad för 1-2 veckor sen. Du är alltså i vecka 3-4( de är så barnmorskorna räknar ) 🙂

  Reply

 • Nina

  Hej, jag tittade precis på din och Jockes vlogg. Fantastisk som vanligt. Jag bara undrade om din tröja som du hade på dig, blå med vita pärlor. Jag har sätt den tidigare på dig och jag tycker den är helt underbar. Så jag tänkte se om du visste vart du köpt den?
  Ha en underbar dag!
  Nina
  P.s stort stort grattis till graviditeten!!!!

  Reply

 • Anna

  Grattis finaste ni! <3<3<3 kände på mig att du var gravid när du berättade om att du berättade om att du fick så ont i magen 🙂

  Reply

 • Sandra

  Stort grattis till er är så glad för eran skulle och du är en så bra förebild sluta aldrig med youtube ni är så himla bra mvh Sandra besök jättegärna min blogg hoppas du skriver tillbaka min önskan har alltid varit att få en blogg fika med dig

  Reply

 • janette

  helt underbart. så fantastiskt. Alltså jag grät av lycka genom i princip hela videon. Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar, de är jag säker på. GRATTIS ❤

  Reply

 • Rebecca

  När ni träffades hade du och Jocke problem och ni tog varandras händer och sa vi gör denna resa tillsammans . Ni löste problem efter problem. Ni förlovade er och sen gifte ni er sen flyttade ni till större lägenhet , sen köpte ni Affe och sen skaffade ni hus och nu är ni gravida :-)! Stort grattis

  Reply

 • Maria

  Jag är så otroligt glad för er skull ❤

  Reply

 • Carro

  Åh grattis, hoppas allt går bra hela vägen för er!

  Reply

 • Nallemaja

  Hej och grattis.

  Vill bara informera om att när graviditetstestet visar 1-2 så räknar det från när ägget befruktades så på det ska man lägga till 2 veckor eftersom det är sista mensens första dag som blir starten på vecka 1. Ni bör alltså vara i ca v 4 nu. 🙂

  Reply

 • Amanda

  Stort grattis! Grät när jag såg eran video och eran lycka! Har själv en son på 1,5 år så jag ver vilket lycka det är att plussa ❤️ Det finns en jättebra app som heter Preglife där man kan skriva in datumet för sista mens/beräknad förlossning och då få fram vilken vecka man är i, hur många dagar det är till BF och läsa om vad som händer med din kropp, bebisen och en spalt för pappan! Du är nog lite längre gången än v.2, testet visar när befruktningen ägde rum och graviditeten beräknas från senaste mens, alltså borde du nu vara i v.4 eller v.5 😊

  Reply

 • viskningen

  Jag är så lycklig för er skull! Tack för att ni delar med er!

  Reply

 • cass

  Hur kan man bli annat än överlycklig för er skull?! 😍 Så genuint glad för er skull! Stort grattis till er ❤❤❤ ska bli så kul att följa er resa! ❤

  Reply

 • Karolina Lundberg

  Är så lycklig för er skull. Är så taggad över att det ska komma en ny liten lundell i er familj. Du och Jocke är bäst. 🙂 🙂

  Reply

 • Linnea

  det är sååå underbart att se, grät så många tårar genom hela videon, så magiskt så himla lycklig för er rvå! Efter så många års kämpade så är ni värda det bästa! Och så händer detta, wow!😍 Så himla glad för eran skull, grattis och lycka till nu! KRAM❤️👶

  Reply

 • sandra - nybliven tvåbarnsmamma

  Stort grattis till dig och Joakim! Jag blir så glad och berörd av att se reaktionerna i era ansikten när ni inser att du är gravid, så fruktansvärt fint! Jag önskar er verkligen lycka till ❤

  Och vad spännande med ett Ultraljud redan om två veckor. Dock kändes det som lite väl tidigt – de brukar inte vilja göra ultraljud innan hjärtar har börjat slå på embryot vilket kan vara allt mellan v.6 och v.8
  Får hoppas hjärtat pickat igång på eran böna när ni gör ultraljudet ☺ Och snjut av att vara pigg, sen kommer tröttheten 🙈

  Reply

 • Sofia Söderholm

  Hej Ett stort grattis till er båda. Efter att ni har väntat så länge på denya stora nyhet.
  Jag har sett många vloggar att du har mått dåligt. Men nu när ni har fått reda på att ni är gravid. Så ser jag en glädje som jag inte har sett på länge hos er. Många kramar

  Reply

 • Lina

  Det största av grattis till er graviditet!
  Njut av allt det innebär och var rädda om varandra.

  Din blå tröja med vita pärlor du hade i vlogg Vi svävar på moln, varifrån är den? Den var såå himla fin!
  Grattis igen!

  Reply

 • Emelie

  Stort grattis! Fick missfall i vecka 7 i höstas. Vi kämpar på. Har min mens beräknad nästa helg. Så jag bara hoppas nu !!

  Reply

 • Lindis

  Stort grattis till er det är ni vörda. Ni kommer kommer bli bra föräldrar det vet jag för ni är så grymma puss å kram 💖❤💖❤

  Reply

 • Elin

  Så stort och helst fantastiskt!
  Stort grattis Jonna och Joakim!
  Har följt er ett tag nu och de kommer jag verkligen inte sluta göra nu, Så spännande detta kommer blir!

  Ännu engång stort grattis!

  Reply

 • Mamma till 2

  Jag känner verkligen med er. Vi försökte själva i 5år innan vi äntligen fick ett plus. Men våra drömmar krossades hastigt på nyårsafton då jag börjar blöda och dom konstaterade missfall. Den smärtan jag kände i mig önskar jag ingen. Men kroppen viste sen vad vi ville och 6månader senare kom plusset igen. Den här gången gick de vägen och i lördags kunde vi fira en 1årings födelsedag här hemma.
  Jag önskar verkligen er allt gott och jag hoppas allt går vägen.
  Stort grattis till erat lilla mirakel ❤

  Reply

 • Elin

  Grattis finaste Jonna du och Jocke förtjänar detta efter allt ni gått igenom tillsammans önskar er allt gott. STORT STORT GRATTIS 💖❤

  Reply

 • Laila

  FAB FAB FAB! Stort grattis!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *