Mellomys

Jag har alltid älskat mello sen jag var liten, jag fick alltid årets säsong på VHS och DVD varje år jag fyllde år och då uppträde jag och mina systrar för familjen HELA tiden, jag fattar inte ens att dom orkade med oss. Men det var väldigt roligt!

Så ikväll kom Danjal över till oss så lagade vi en supergod köttgryta och nu sitter vi i soffan framför melodifestivalen. Vad tycker ni om årets bidrag hittills?
Jag tyckte att Samir och Viktors bidrag var väldigt bra och jag blev skapligt chockade att dom kunde dansa så där bra! 😀

Vad är viktigast när ni röstar på någon i mello?
Är det att låten ska vara bra, att du gillar personen som framför den eller att den ska komma långt i Eurovision?


Melle var så mysig idag när jag kom till stallet, hon ville pussas massor!
Älskade underbara Melle! <3

 

Comments 7
 • Belle

  Hej, hört dom innan på Svt och Dom var inte Bra detta Gången 🙂 hehe … synd att man inte får se dina systrar 😀

  Reply

 • Isa

  Tyckte inte om Bidragen. 😀

  Reply

 • Elina

  Åhh älskar att läsa din blogg, så himla mysigt och du är så duktig på att skriva och förmedla känslor❤️❤️

  Reply

 • Challede

  Åh älskar verkligen mello! För mig handlar det mycket om helheten, det ska vara en spännande artist som det ska vara intressant att kolla på, ett bra framträdande med både dans och ljus samt bra röst och låt – gärna lite nyskapande och innovativt så att inte allt låter samma hela tiden 🙂

  Reply

 • ramona

  Vilken mysig kväll med gott sällskap och bra program <3 Haha, läste inlägget innan detta och klart du kommer att prata massor om graviditeten, kör på, bara roligt tycker jag 😉 Så underbart att ni har så mycket fina människor runt om er som vill dela detta med er. Hoppas du får en skön söndag 🙂

  Reply

 • Evahle - en blogg om psykisk hälsa

  Jag älskar också mello, det år årets höjdpunkt tycker jag 😀

  Reply

 • Anja

  Jag brukar tänka på att låten ska var så bra att den kan komma långt i mello och självklart om jag tycker att låten ör bra och om jag tycker att artisten är värd att gå vidare😉😉 Det låter kanske lite taskigt men det är svårt att förklara på ett bra sätt. Men jag menar ju inget illa😘😘
  ~
  Hur brukar du tänka??❤️❤️
  ~
  Det hade varit såååååå himla kul om Jocke hade varit med i mello!! Jag hade röstat sönder!! Det är det jag menar om personen är värd det!! Jocke och du gör så himla mycket för oss!! Ni gör oss så himla glada t.om. så att vi gråter av lycka!!!!!!!!!! Ni är helt klart värda att komma till Eurovision!! (P.s. Älskar er sååååå obeskrivligt mycket!! Vill så himla gärna träffa och få lära känna er ni är så himla underbara människor!! Ni är mina förebilder!! Snälla kan ni komma till Malmö någon gång?? Ni kan bo hos oss om ni vill❤️❤️ Det är bara att höra av er❤️❤️ ( anja.ahlandsberg@gmail.com )😘😘 Vi har en hund!! En blandning av chihuahua och papillon❤️❤️
  ~
  P.s. Gråter jätte ofta bara för att jag vill få träffa er älskar er så himla mycket asså det går inte att förklara!! Hade varit så himla kul att få träffa er och äntligen få ge er massa presenter!!!!!!! Och blommor!!!!!!!! Puss och kram från Anja❤️❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *