Jag är i vecka 5!

Såg att det var många skrev att jag är längre gången än vad som stod på graviditetstest.
Jag har pratat med barnmorskan och vi har kommit fram till att jag är i vecka 5 (4+5) idag.
Men vi ska dubbelkolla det på ultraljudet den 27e och det var då jag tänkte skriva det på bloggen men jag såg som sagt att det var många som skrev om det redan nu.
Det är skönt att veta att men flyttats fram några veckor så det inte är lika långt kvar i ”riskzonen”.
Jag är så spänd på ultraljudet, låt det bli den 27e nuuu!!
Jag är helt klart mer taggad på det än flytten! 😀

Comments 28
 • Sandra

  Stort grattis! Så otroligt glad för eran skull! Ni kommer bli fantastiska föräldrar! ❤

  Reply

 • Eve

  Det är så roligt att följa utvecklingen vecka för vecka, jag är själv i vecka 19. Jag rekommenderar gravid appen preglife jätte bra app.
  Hoppas du får en bra graviditet 🙂

  Reply

 • Evelina

  Jag är så glad för eran skull!
  Jag började stortjuta när ni berättade att ni var gravida, och när ni berättade för alla vänner å familj.
  Ni förtjänar allt gott i livet, ni som har gått igenom allt.

  Önskar er verkligen all lycka! Längtar tills vi får se det lilla underverket 😘

  Reply

 • :)

  Så roligt, stort grattis!. Själv gick jag in i v10 idag. Vi gjorde första vul 31/1. Bara in vänta kubtestet 7/3! Efter det kommer vi berätta för våra föräldrar alla. Än så länge hemligt 🙂

  Reply

 • Challede

  Måste verkligen säga att jag älskar att läsa din blogg, du är otroligt duktig på att skriva samt att skapa bra innehåll! Ser så mycket fram emot att fortsätta följa ditt liv här, kram kram!

  Reply

 • lille skutt

  grattis bästa jonna

  Reply

 • Matilda

  Åååhh så mysigt att du är gravid<33

  Reply

 • Ida

  Stort stort grattis till er!! Så himla kul, jag själv är i vecka 5 också, idag 4+3 😍😍😍 ska bli så roligt att följa er resa, samtidigt som vår resa här hemma! De är en dröm💞
  Stor kram!!

  Reply

 • Minresatillettplus

  Har du haft några graviditetssymptom? Jag ska ta graverat i veckan.. hoppas sååååå att det är ett plus 😍

  Reply

 • Isabelle

  Hej Jonna, jag känner djup glädje för er. Själv försökte jag och min man i nästan 7år!!! utan ett enda positivt resultat, jobbigt när alla runt oss blev gravida och fick barn till höger och vänster. Man tror att nej vi kan inte få barn alltså. Sen bara vips blev vi det och man tror knappt det är sant, lyckan hittar man knappt i ord. Sen gick det lite mer än ett år och då blev nr 2 till. Och i år firar vi 15år tillsammans och trodde att nej det blev inga fler, MEN livet hade andra planer för oss och nu har jag precis gått in i v7 med 3:dje😉 Som klyschan säger ”det händer när det ska hända”
  Ska bli intressant att följa er graviditet och nu när vi nästan är i samma v.
  Stort Grattis, Lycka & Glädje till er!

  Reply

 • Lina

  Man brukar räkna från sista mensen 🙂
  Gu grattis till er, som ni slitit o kämpat.

  Reply

 • Bella

  Hej! Stort grattis till graviditeten. Blev så glad när jag hörde nyheten då jag följt er i flera år och vet hur ni kämpat. Om jag räknat rätt så har du BF 19 oktober! ☺ Är själv gravid med första barnet (i vecka 19.) Jag tycker det är så himla kul att mina favorit-youtubers blir föräldrar rätt nära i tiden med mig! Ska bli så kul att följa er bebisresa! Stort lycka till med graviditeten! 💖🎉👶

  Reply

 • ramona

  Tänkte skriva det, att du var längre gången än testet sa men så bra att du vet det nu 🙂 Såå spännande, jag minns hur jag ivrigt läste på om vad som hände vecka för vecka. Hoppas du får en fin start på veckan <3 Lite nyfiken bara, men förstår ju att ni har massor med flytt och annat men när kommer spökjakten ut?

  Reply

 • Jenny

  När ska ni på första MVC besöket? 🙂
  De sker ju vanligen mellan vecka 8-10. Eller är det dit ni ska vid UL? 🙂

  Kan du inte skriva ett inlägg ang vilken uppfostran ni ska ha?

  Reply

 • AyumuSWE

  Så spännande. 🙂 Hoppas allt går bra med flytten och såklart med graviditeten. 🙂 Är riktigt glad för eran skull. 🙂

  Reply

 • N

  Hej Jonna och gratulerar till graviditeten, så roligt efter så lång tids försök!

  Tänkte på dig och flytten, BÄR INTE TUNGA SAKER! speciellt inte nu i början när det är dem riskabla veckorna.
  Nu kommer säkert folk säga ”det är bara en myt att inte bära tungt” .. men man vet aldrig det är inte värt att man bär tungt och riskerar något. Kände att jag va tvungen säga de till dig blev så glad för bebisen!

  Reply

  • Josefine

   I tidiga veckor får man lyfta tungt men om man har foglossning eller allvarliga sammandragningar ska man sluta med det. Lev på till kroppen säger ifrån på ett eller annat sätt, Jonna 😊

   Reply

 • Elli

  Kommer du ha en gravid vecka för vecka serie på youtube? Det har varit super kul o följa 🙂

  Grattis igen!! 😀

  Reply

 • Erika

  Ja det är lite konstigt hur man räknar 😂 Spännande med tidigt ul. Lyssnar precis på podden med Nemo. Så bra😍

  Reply

 • Emilia

  Grattis till graviditeten!
  Har själv haft en lång resa fram till en graviditet.
  Fick till sluta även testa letrozol.
  Att tillslut få sitt plus på stickan är en sån sjuk glädje.

  Är nu redan i vecka 21. Ser fram emot att vara med
  På er resa 😍❤️

  Reply

 • Dimi Hardorff

  Det är en underbar känsla att bli föräldrar. Njut det så mkt det går <3

  Reply

 • Sara

  Super Grattis 😍 är själv gravid i vecka 6 (5+1) .

  Reply

 • My

  Stort Grattis till er ❤️🎈💞

  Reply

 • Josefin

  Grattis till graviditeten! Ni kommer vara jättebra föräldrar! Kan du inte göra en gravidserie som Helen torsgården ungefär? De är så kul när man går följa graviditeter. Grattis igen och lycka till med allt!

  Reply

 • Viktorhognas

  Jag förstår inte så mycket utav hur man räknar sådant, haha! Jag har ju aldrig varit gravid så! Nej men härligt att ni ändå lyckats nu, ni förtjänar det! 🙂

  Reply

 • Fnulan

  Världens bästa GRATTIS till er båda!
  Jag ska bli (världens snyggaste och yngsta) mormor i maj och jag längtar som en tok.
  Nu får ni världens finaste gåva.

  Reply

 • Carolin

  Grattis <3. Med min första graviditet mådde jag illa kröktes tills 2 dagar efter förlossningen , kunde inte gå utanför dörren utan en spypåse (haha). Fick till slut medicin mot att jag kräktes så mkt . Sen hamna nerver i kläm men värt alla besvär 🙂 . Väldigt trött konstant. Bättte var det med graviditet nummer 2 :). Lycka till nu <3.

  Reply

 • Matsdotter - gravid vecka 19

  Stort grattis till graviditeten! 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *