Lite erotik till alla-hjärtans-dag!

Vad ska ni göra imorgon på alla hjärtans dag? Själv ska jag försöka att ta det så lugnt som möjligt och bara mysa med Jocke och hundarna.
Kanske lyssna på någon ljudbok och bada ute i vårt utespa. Jag har hört att det ska vara bra att bada så här tidigt i graviditeten.
Är ni sånna som helst lyssnar eller läser böcker?
Jag gillar helst att lyssna för då kan man göra massor med saker samtidigt.
Jag lyssnar ALLTID på ljudböcker när jag kör bil, städar, är i stallet, lagar mat eller packar.
Jag lyssnar helt klart mer på ljudböcker än på musik!

Så i samarbete med Nextory som är den app där jag lyssnar och läser böcker så tänkte jag nu tipsa om en VÄLDIGT erotisk bok som jag tänkte att ni skulle gilla nu när det snart är alla hjärtans dag!
Det är den nyaste boken av ”50 shades” alltså ”Mörkare – 50 nyanser av mörker enligt Christian”
som precis kommit ut för endast några dagar sedan!
Jag har själv tittat på alla filmer och lyssnat/läst alla böcker fram till denna och jag måste faktiskt säga att jag gillar böckerna mer än filmerna då det händer mer i böckerna och man får mer detaljer.
Jag har hunnit lyssna 2 timmar på ”Mörkare – 50 nyanser av mörker enligt Christian” och jag är redan fast! Denna bok kommer jag lyssna på medan jag bygger ihop dom nya möblerna i huset nu i veckan.

Och så klart så har jag ett erbjudande till er som gör att ni kan lyssna och läsa böcker på Nextory GRATIS i 30 dagar. Klicka HÄR för att komma till erbjudandet.

Erbjudandet gäller endast nya kunder och går att säga upp när man vill.

Comments 15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *