Äntligen är det vårt!

Idag var vi och hämtade nycklarna till huset och det känns såå himla bra att vara husägare PÅ RIKTIGT nu!
Vi har vart i huset lite under dagen för att ”känna in det” lite och jäklar vad kul det ska bli att renovera det!!!
Dock så har vi inte flyttat några saker än, det får vänta tills imorgon för då kommer det en flyttfirma hit och hjälper till.
Det tråkiga är ju bara att vi inte har så mycket möbler till huset än så det kommer att eka något fruktansvärt.
Och det känns ju inte så värt att köpa 100st mattor för att få bort det tillfälligt.

Jag var uppe i huset förut med Gustav som ska måla alla rum. Jag hade valt ut 4st gröna färgat till det gröna rummet som Gustav testade att måla upp på väggen så jag skulle kunna få en bättre syn på vilken jag vill ha till just det rummet. För det första så har det vart så JÄVLA svårt rent ut sagt att hitta den rätta nyansen av just grön. Jag har en väldigt tydlig bild i huvudet hur den ser ut men den finns inte någonstans och när jag är i butiker och förklarar hur färgen ser ut så blir det inte rätt ändå.
Och ingen av dessa 4 gröna färger var vad jag tänkte mig i huvudet så vi får leta vidare helt enkelt.
Men jag kan säga redan nu att det ”gröna rummet” kommer INTE att bli färdigt i tid haha…

Är ni sugna på att se bilder under renoveringen i huset? 😀

Comments 25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *