Smygtitt på huset

Herreguuud! Jag är helt slut! Jag vet knappt ens vad jag heter, på riktgt alltså!
Vi har flyttat och fixat i huset sen kl 07 imorse och det har verkligen vart fullrulle, även om våra fina vänner har hjälp till så är det fruktansvärt mycket att göra.
Och vi har inte ens packat upp en enda kartong än.
Ni kan få se lite bilder så det ser ut nu!


Detta är ett ”mellanrum” som jag kallar det. Jag har verkligen ingen aning om vad vi kommer göra med detta ”rum”. Men just nu så får vårt köksboet stå där eftersom att det inte får plats i köket.


Här är vårt sovrum. Ser ni nu hur extremt liten vår 180cm säng ser ut?? Så nu förstår ni varför vi var tvungna att beställa en 210 cm säng, haha!
Dock så står inte sägnen där den ska stå just nu då vi ska måla om rummet på måndag, och jag är SÅÅÅÅ nöjd med färgen jag valt. DEN ÄR SÅ JÄKLA SNYGG! Men vill inte visa den för er riktigt än. 😉Här håller jag och Jocke på att fixa b toaletten till vårt rum. Det som jag har planerat så väl i huvudet och skrivit så mycket om på bloggen. Ni ska få se imorgon hur det blev då jag vill ha dagsljus när jag visar er.
Och så fattas det lite småplock jag vill fixa innan med. 🙂


Efter en hårt dag så avslutar Jocke och Batman det i badkärlet, det är ju ett måste att inviga det liksom!
Och jag avslutar dagen med att blogga och bädda sängen, vilken lyx haha!
Första natten i huset önska oss lycka till! 😀
Imorgon väntar massor med skoj och fix och ni får verkligen inte missa vloggen som kommer ut inatt!

Comments 11
 • ramona

  God morgon 🙂 Sovit gott i nya huset?
  Kommer bli så himla fint. Jag blir alldeles sugen på att göra om hemma *haha* Du har så himla bra smak Jonna, älskar gamla antika möbler så ska bli skoj att se vad du fyndat. Ta hand om er och ha det skoj med att inreda ert nya fina hem <3

  Reply

 • Julia

  Jag tror att huset kommer bli väldigt fint och jag är IN LOVE i badrummet!!

  Reply

 • Nina Green

  Jag minns för 4 år sen när vi flyttade till vårt hus. Vilken känsla det var att få ta emot nycklarna och åka öppna upp dörren till huset. Så underbart. Ska bli så roligt att få följa er resa med huset samt lilla bebisen i magen. Kram

  Reply

 • Ellen

  Grattis och lycka till i ny huset 🌸🌼
  Vilket drömhus ni har.

  Reply

 • Emelie

  Grattis till hus och bakelsen i magen! 😍Lyckönskningar till er! ⚘🥂🍾😄

  Reply

 • Therese L

  Hej måste fråga vart du köpt dina gardiner ..letat o letat men hittar dom ingenstans

  Reply

 • Sandra

  Vad heter din nya mobil Jonna?

  Reply

 • Lydia Ragnvid

  Grattis till huset! Det har verkligen blivit jättefint i badrummet och jag tror att du kommer inreda det super snyggt! Tycker det är riktigt dålig stil utav de förra ägarna att inte säga något om vattenläckan. Det hade ju varit lättare om dom sa vad problemet var så att ni kunde åtgärda det innan ni flyttade in eller dra av det på priset. Hoppas det löser sig ändå! Det gör det säkert 🙂 Kram på er och lycka till <3

  Reply

 • siamia.r@icloud.com

  Antagligen kommer ju stora mögelproblem med vattenskadorna vilket kan påverka er hälsa, samt ert framtida barns hälsa om ni inte hade upptäckt det vill säga. I värsta fall behöver ni riva ner hela väggen och taket i tvättstugan och göra om. Ni som köpare har något som heter undersökningsplikt och det innebär att ni själva måste undersöka huset noggrant för att upptäcka fel som måste åtgärdas. Dvs att ni kanske borde ha hyrt in en besiktningsman innan ni köpte huset. Däremot har säljaren en plikt att tala om för er om det finns fel som inte syns, precis som det här. Det är ju ett större problem nu när det har påverkat undervåningen och elen också. Dom har ju tydligen försökt att täcka upp för det också vilket betyder som Tobbe säger att dom är medvetna om det, men dolt det. Dolda fel betyder egentligen att varken köparen, säljaren eller besiktningsman vet om felet, vilket nu säljaren gjorde. Kommer man inte överens om ersättningen vid dolda fel så kan man ta det till domstol och då har oftast köparen lättare att vinna om den tidigare har undersökt såpass bra att bevis från en besiktning finns. Om inte, kan det hända att ni inte har några rättigheter och inte vinner. Däremot tycker jag ni ska trycka extra på att dom har försökt att dölja det, för då kanske ni kan få ut något i rätten. 

  Reply

 • Sia

  Antagligen kommer ju stora mögelproblem med vattenskadorna vilket kan påverka er hälsa, samt ert framtida barns hälsa om ni inte hade upptäckt det vill säga. I värsta fall behöver ni riva ner hela väggen och taket i tvättstugan och göra om. Ni som köpare har något som heter undersökningsplikt och det innebär att ni själva måste undersöka huset noggrant för att upptäcka fel som måste åtgärdas. Dvs att ni kanske borde ha hyrt in en besiktningsman innan ni köpte huset. Däremot har säljaren en plikt att tala om för er om det finns fel som inte syns, precis som det här. Det är ju ett större problem nu när det har påverkat undervåningen och elen också. Dom har ju tydligen försökt att täcka upp för det också vilket betyder som Tobbe säger att dom är medvetna om det, men dolt det. Dolda fel betyder egentligen att varken köparen, säljaren eller besiktningsman vet om felet, vilket nu säljaren gjorde. Kommer man inte överens om ersättningen vid dolda fel så kan man ta det till domstol och då har oftast köparen lättare att vinna om den tidigare har undersökt såpass bra att bevis från en besiktning finns. Om inte, kan det hända att ni inte har några rättigheter och inte vinner. Däremot tycker jag ni ska trycka extra på att dom har försökt att dölja det, för då kanske ni kan få ut något i rätten. 

  Reply

 • Farah

  Grattis till huset och det fina magen ❤️ Stort lycka till med allt.
  Undrar om en sak som jag har sett på era videos. Ni använde en sorts svart plats rund sängen och andra möbler så de inte blir skadade eller bli smutsiga. Varifrån är detta plast köpt?. Tacksam för snabb svar. Har en flytt framför mig om en månad. Ni är verkligen bäst och följer er hela tiden. 💜❤️💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *