Master bathroom

Tack för alla era kommentarer och tips ang förra inlägget!
Det verkar som att det får bli att köpa några gravidbyxor för att kunna ha byxor som inte gör ont.
Det känns lite skumt att börja använda sånna byxor så här kort in i graviditeten, men å andra sidan så använde jag ju alltid träningsbyxor förut, utan att sätta någon av mina fötter inne på ett gym haha.

Jag tänkte att jag skulle visa vårt badrum som tillhör vårt sovrum i dagens inlägg!
Tyvärr så vad det super svårt att fota bra bilder då byrån står mot fönstren och då blir det ju motljus som satan. Men jag hoppas att ni kan se över att jag har fula persienner på bilderna, försök att titta på helheten. 😉
Det är inte helt klart än då vi skulle behöva lite mer förvaring så kommer vi troligen att köpa ett högt och smalt skåp med. Samt att vi köpt en kandelaber i mässing som vi inte har byggt ihop än.
Och så ska vi byta blandare osv till mässing med.
Så helt klart är det ju inte men jag vill visa er hur det ser ut hittills! 🙂
Bered er på en bildbomb!Nå vad tycker ni? 😀

Comments 37

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *