Sneak peak på gästrummet

Jag måste bara visa en liten sneak peak på gästrummet! Målaren har nu målat det första lagret och jag är sååå nöjd med färgen! Efter allt letande så har vi verkligen hittat färgen jag letat efter och den är verkligen bättre än vad jag trodde att den skulle bli!
Nu är ju rummet långt ifrån klart då det ska målas en gång till, bytas golv och lister samt att ramen på garderoben där på bilden ska målas i guld. Jag tror att det kommer att bli superfint!
Man blir så himla glad när man blir nöjd med ett rum, då glömmer man bort vattenläckan här hemma totalt!

Idag har det vart full rulle här hemma, Anders ”Arga snickaren” har varit här och tagit en titt på huset och det kommer ni får se i en video imorgon.
Vilken trevlig kille alltså! Väldigt snäll och lätt att ha att göra med.
Men mötet där och vad han sa om huset får ni som sagt veta i nästa video.

Vi har även vart i Örebro idag på Dcor och kollat lister och allt möjligt vi ska fixa med till huset.
Jocke blir på riktigt som ett barn när han är i sånna affärer!
Han tror ibland att detta hus är ett slott med 5 meter till taket men det är ju tyvärr bara 240cm från golv till tak. Så jag hoppas att det inte blir för mycket krimskrams i rummen nu då jag släppte lös honom där inne på lagret för att jag inte orkade diskutera om att listerna var för stora för vårt hus.
Så det ska bli spännande och se vad han beställde haha.

Imorgon är det Jockes spelning på Annexet i Stockholm och det kommer att bli jätte roligt!
Jag ser fram emot det väldigt mycket då man får träffa många vänner och självklart höra Jocke spela.
Och känner jag honom rätt så kommer han att MAXA med pyroteknik så det kommer att bli FETT!

Så nu ska jag faktiskt lägga mig i ett bad och ja man får bada när man är gravid, men man ska undvika att ha bubblor i badet men det hatar jag så jag har ändå aldrig det, inte ens i vårt utespa.
Men innan jag hoppar i badet så ska jag äta en macka med sallad, gurka och krydda på.
SÅ JÄVLA GOTT! Jag kan skippa alla maträtter i världen för dessa mackor just nu! 😀

 

Comments 23
 • Nina Green

  Vad roligt att Anders har varit hos er. Har alltid trott att han är alltid så arg hela tiden men har sett andra videos med honom och han verkar hur snäll som helst. Ska bli roligt att se videon imorgon. Kram

  Reply

 • Petra

  Man blev alldeles förkrossad när man o såg eran video om skadan i huset! Hoppas de löser sig för er o att de blir rätt o riktigt för er! 🙂 följer er varje dag! En morgon utan era video’s till mitt morgonkaffe känns så tomt! Keep up the good work!

  Reply

 • Sandra

  Hej!
  Jag såg på er video att du är sugen på citron och inte äter godis nu. Jag tror definitivt att det är en pojke i magen för när man väntar pojkar är man ofta sugen på syrliga saker. När jag var gravid med min son så kunde jag inte äta sötsaker fast jag älskar det annars och när jag väntade dottern så var det tvärtom.
  Spännande att se om jag har rätt. Lycka till med graviditet och födelsen:)

  Reply

 • Baraa

  vilken/vilka ställen var ni på i örebro jag bor där

  Reply

 • Sara

  Såklart att man får bada som gravid, även ha bubblor.
  Man ska akta så att inte allt blur hysteriskt när man väntar barn.
  Jag följer ju givetvis kostråd osv men annat finns det hundra olika teorier om. Graviditet är inge sjukdom utan lev på som vanligt är övertygad om att det är då man får de allra sundaste bebbisarna.
  Mina barn är och alltid varit friska som nötkärnor 🙂

  Reply

 • Linda

  Det är bara i slutet av graviditeten man inte skall bada typ när slemproppen släpper . Men annars så kan man bada:) hoppas din graviditet går bra och att du inte får alldeles för mycket besvär.

  Reply

 • Leyla

  Hej! Jag tycker inte om att lägga mig i men vill bara säga vad jag har hört om att bada under graviditeten. Jag är nu gravid med bebis nr 2 och förra grav så badade jag hela tiden för jag aldrig hade hört nått annat. När jag sedan skulle bubbla bubbelpool frågade jag min barnmorska hur det egentligen var och hon sade att det absolut inte var någon fara och att man kunde bada hur mycket man vill. Det är inte förrän vattnet har gått som man ska undvika bad då det kan komma in bakterier tydligen. Så bada på du, med eller utan bubblor! Det är ju guld värt att få känna sig tyngdlös när man är gravid! Gör det även nu varje kväll 😃 och stort grattis förresten! Jag fällde några tårar när jag såg er reaktion på testet, har följt er sedan start men jag är inte den som kommenterar oså🙈

  Reply

 • Josefine

  Bry dig inte om vad andra skriver om vad du får göra och inte göra under graviditeten. Jag själv är en sån som håller mig ifrån allt man inte ”ska” göra men vet många som dricker alkoholhaltiga drycker, röker, snusar, äter blodigt kött, mögelostar osv osv. och ändå föder friska barn. Jag skulle aldrig våga chansa dock men alla är olika. Sen är det tur att vi lever på googletiden, så enkelt att snabbt googla ”rostbiff gravid” och läsa att nej, jag ska nog inte äta rostbiff under dom här månaderna 🙂

  Reply

 • Jesper

  Jonna de blå bollarna är sträckgubbar för på barnmördarkorset när jocke gick så blev det en ny sträckgubbe samma sak i erat gamla hus

  Reply

 • Jesper

  Jonna de blå bollarna är sträckgubbar för på barnmördarkorset när jocke gick så blev det en ny sträckgubbe samma sak i erat gamla hus säg till jocke

  Reply

 • Jessica

  Åh älskar färgen den är alldeles underbar!! Vadd heter den? Älskar era vloggar och din blogg! 😍

  Reply

 • Mathias

  Tjenare!
  Den gröna färgen är ju magisk, vet du vilken färgkod det är?

  Reply

 • Liz

  Say whaat?! Aldrig hört att man inte ska bada som gravid – varför ska man inte det (med bubblor dvs)?

  Reply

  • mrslundell Post author

   Det kan göra att man ”sätter igång” någonting tydligen. Jag visste inte heller det tidigare med folk skrev på min blogg att man inte ska bada alls när man är gravid med det är bullshit 🙂

   Reply

 • freedrics

  Vilken UNDERBAR färg! 😮

  Reply

 • JUNITJEJ

  Så fint gästrummet blir!!!

  Reply

 • Tessan

  Hej!
  Först vill jag bara tacka för all underhållning som ni bidrar med!
  Jag och min sambo ska flytta till hus i maj och jag är helt uppe i allt som har med inredning att göra. Jag har insett att du och jag har väldigt lik smak! Det skulle vara underbart om du kunde länka eller skriva butiken där du köpt möbler och dylikt i!

  Tack igen och grattis till graviditeten!! ❤️

  Reply

 • Anna

  Vad är det för färgkod? 😍😍

  Reply

 • Hanna

  Undrar också 😂 Vad är det för färg? Vill ha exakt den i min hall👌👌

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *