Vilken bra kväll!

Jag måste verkligen tacka alla som kom på Jocke & co´s spelning igår, tänk att dela den underbart grymma kvällen med massor av er! Det var en av dom bästa dagarna/kvällarna på ett tag nu. Jag glömde TOTALT bort att jag var gravid och hur jag mådde för jag var så uppe i att vara så stolt över alla på scenen.
Jag hade till och med jeans på mig och hade inte ens ont?
Eller ja ont måste jag haft då jag hade blåmärken efter byxorna som jag såg när jag klädde av mig för att lägga mig senare på kvällen. Så jag måste ju bara tänkt på massa annat än att det gjorde ont helt enkelt haha!

Sånna här kvällar tycker jag dock att det är tråkigt att vara gravid då alla våra vänner runt om i Sverige träffas och firar ihop.
Självklart är det inte alkoholen jag saknar för den klarar jag mig utan då jag inte alls har något sug för det utan det är orken som är problemet. Jag orkar verkligen inte hänga med ut och hålla igång hur mycket jag än önskar det.
Vilket jag som sagt tycker är väldigt trist då alla bara är samlade ett fåtal gånger om året.
Jag hann iallafall att hälsa på nästan alla innan det var dags för mig att gå till hotellrummet och sova.
Och underbara Jocke som åkte omkring  i en taxi i 2 timmar för att köpa mat till mig då jag mår såååå illa om jag inte äter något så fort jag blir hungrig. Det är som att jag inte fått näring på en vecka då, jag blir helt slut och får typ sitta och suga på en frukt för att inte få i mig för mycket att äta så att jag kräks. Jag har dock inte kräks någon gång än men jag har känt väldigt många gånger att det kommer komma när som. Det där med att äta och att sitta och just tugga på maten får mig att må väldigt dåligt ibland av någon konstig anledning haha.

Gårdagen kunde iallafall inte blivit bättre, alla inblandade var så himla duktiga och jag kan inte vara stoltare över alla än vad jag redan är nu. Den showen fick man inte nog av och jag vill bara uppleva den om och om igen! SÅ GRYM!!
Och publiken var sjukt peppande och höll igång hela kvällen, fy vad ni är bra!!!

Jag och Jocke har myst ner oss i vår ”tillfälliga” säng och ska titta på Melodifestivalen men jag såg nu att han redan somnat undertiden jag skrev detta inlägg då han var helt slut efter gårdagen, min lilla sötis!
Jag tänkte att ni ska få se lite bilder ifrån kvällen men så klart så kommer ju vloggar och en aftermovie ut också! 🙂

Ha en trevlig kväll!Comments 11
 • Malin

  Hoppas ni ger dansarna mycket credd för det förtjänar dom verkligen.

  Reply

 • Linda

  Jag hade alltid kex på nattduksbordet så jag kunde ta ett innan jag klev upp och kunde äta. hade det även i väskan som färdkost🙂🙂 De var guld värt 😂😂 annars blev de illamående titt som tätt. Jonna köp gravbyxor så du förhoppningsvis slipper smärta och blåmärken!!!😞. Hm har haft fina jeans o så. Jag köpte där när jag va prego. Såg ut som vanliga o snygga o jäkla sköna va dom med.
  Ska man ha sina vanliga så får man sätta hårsnodd i knappen på brallan så man kan göra dom större på så sätt o ha dom😊😊

  O Grattis till Jockes spelning och att de var så lyckat.

  Reply

 • Michaela

  Känner igen mig helt, jag är i vecka 11 nu och mår fortfarande illa. Känns som det ska komma vilken sekund som helst.. jag är helt såld just nu på att dricka iskall saft eller lättdryck, har alltid en flaska redo inför kvällen. Har redan gått upp cirka 3-4 kilon med tanke på att man måste stoppa något i munnen nästan hela tiden. Men det går över som tur är, grattis till er och jag tror ni väntar en liten flicka 😊

  Reply

 • Tindra

  Asså jag och mina två kompisar var på Jockes konsert (hahah, det är vi som står till vänster på bilden längst ner och håller upp armarna i gul tröja) och den var så j*vla bra! Haha, har sånn träningsvärk i hela kroppen fortfarande. Det var liksom så fruktansvärt kul. När han gick ut på scenen först och började spela ”My Addiction” och jag liksom såg dig brevid och han IRL så började jag gråta! Väntat på denna dagen så sjukt länge. Så när alla typ hade sina händer nere så höll jag och mina kompisar upp våra händer i form av ett hjärta mot Jocke, och då gjorde han ett hjärta tillbaks, och jag bara dog och började gråta ännu mer <3 Vill bara säga att jag älskar det ni gör och ni är sådanna förebilder, puss! <3

  Reply

 • Tindra

  Så fruktansvärd bra konsert asså!!! <3

  Reply

 • My

  Blir lite förvånad att du redan pratar om att det ” tråkiga” med att vara gravid osv…redan! När jag äntligen blev gravid efter 6 års kämpande så välkomnade jag varje krämpa. Det var ett täcken för mig att fostret satt kvar som det skulle och att allt var i sin ordning. Var du istället glad och tacksam att du mår som du mår, det är ett bra täcken. Och förresten det sägs att om man mår illa mycket väntar man en flicka😉

  Reply

  • mrslundell Post author

   Bara för att jag inte tycker om att må dåligt så betyder det inte att jag inte är glad över min graviditet?…

   Reply

 • Olivia

  Hej! För lite mindre än ett år sen har jag för mig att du åt tabletter för att stimulera hårväxten? Hur gick det med det? Vilka tabletter var det? Kram <3

  Reply

 • Linda

  Hualigen, det där med illamåendet känner man ju igen 😣 jag var så dålig så ja spydde av precis allt. Fick åka in på sjukhuset å få dropp för jag va så uttorkad. Och jag fick åksjuketabletter utskrivna men dom funkade inte så himla bra. Prova att äta lite av något kex som du tycker om innan du kliver upp ur sängen, jag vet att det funkar för dom flesta. Jag mådde fruktansvärt illla från vecka 8 till vecka 14 (13+0). Hoppas du mår bättre 😚

  Reply

 • Emelie

  Mådde illa ca 2veckor i början av graviditeten, spydde på morgonen om jag inte åt verkligen DIREKT när jag vaknade haha! Var aldrig sugen på någon men köpte kexchoklad som jag tryckte i mig så fort jag vaknadr 😂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *